כל סוף הוא התחלה

מזל רחל

New member
כל סוף הוא התחלה

כשאתה מבקש בקשה, עליך לדעת שהבקשה עוברת דרכך אל האינטליגנציה שמנהלת את כל היקום.
עליך להבין שהדרכים תמיד טובות ותמיד לטובתך אך הן אף פעם אינן צפויות.
אם אתה מדמיין קידום מסוים בחייך שיצריך לגרום לך לקפיצה גבוהה מהמצב שבו אתה נמצא כעת.
זה יכול להיות לא נעים, זה יכול להיות אפילו כואב, אך מי שיתמיד באמונה ובהכרת תודה, יגלה בוקר בהיר אחד שכל הקשיים שהוא עבר היו הכרחיים ביותר.
לולא הקשיים שנערמו בדרכו ולולא ההתהפכויות והמהמורות שהוא ספג, והקירות שהוא היה צריך לשבור בדרך והרוחות שכמעט והעיפו אותו מהמסלול, הוא לא היה מגיע לאן שהוא הגיע.
ככל שנקודת החיבור שלך אל מול המטרה שלך יותר פשוטה, היקום יעביר אותך על זרי דפנה ולעיתים אפילו לא תצטרך לזוז ממקומך בכדי לקבל את ההגשמה.
לעיתים אתה מזמין-מבקש משהו שמצריך להעביר אותך מסע קטן שמצריך להעביר אותך דרך מסלול קשה, מפותל ומסובך עד שתגיע ותזכה לנוח וליהנות מהמוסיקה שמתנגנת ברקע.
גם אני עברתי בחיי לא פעם אחת דרכים כאלו והילכתי על חבל דק מעל למה שנראה כתהום ללא תחתית.
וזה קרה בדרך להגשמה, ורק בסיום הדרך הבנתי מדוע הייתי צריכה לעבור את המסלול שעברתי ושזה היה בעצם המסלול הקצר ביותר והטוב ביותר כדי להביא אותי לאן שרציתי.
כשאתה מבקש משהו גדול, עליך להיות מוכן להתמודד עם "שדים" פנימיים וחיצוניים. הם באים מכל עבר ומנסים לשתק אותך ולהשאיר אותך במקומך.
אם ניקח דוגמאות מהעולם הרוחני של מורים גדולים שביקשו לזכות בהארה רוחנית, כולם מספרים על הימים, השעות והרגעים האחרונים של לפני ההארה כקשים ביותר, מצבים שבהם זה נראה בלתי אפשרי להמשיך הלאה, כאילו הכל נגמר... ופתאום הגיע האור הגדול, החופש הגדול והמוחלט.
בכל פעם שנקלעתי למצב שנראה מאוד שלילי, האמונה שלי רק התחזקה, גיליתי כוחות פנימיים שלא ידעתי על קיומם, גיליתי לב רחב שמלא בהכרת תודה חסרת תנאים.
דווקא במצבים ההפוכים גיליתי את כוחי.
היקום מתנהג כמו הורה אשר אוהב את בנו הקטן ומבקש להגן עליו מפני מגע באש או בתנור חם, ולוקח את אצבעו לתת לו בעדינות להרגיש שלגעת במשהו חם יכול להיות מסוכן עבורו.
אין דרך אחרת ללמד מלבד להעביר את הילד חוויה שתגרום לו להבין בעצמו ולזכור את השיעור לטובתו.
כך גם כשאנחנו מבקשים דברים שנמצאים באזור שכרגע "גדול עלינו" לעיתים עלינו לעבור מסלול הכשרה מסוים מצד היקום שלא תמיד נוח ונעים, אבל בסופו של דבר הוא לטובתנו.
יש לנו יכולת בחירה לגבי מה היעד שאנו רוצים להשיג, אך הדרך לשם איננה בשליטתנו.
צריך לשמור על אמונה, על אומץ לב, על הכרת תודה.
אני יודעת שחלק מכם נמצאים עכשיו במצבים לא פשוטים, אך עליכם לזכור שזה רק זמני.
לפעמים חצי דיכאון, לא עושה את העבודה כמו דיכאון מלא.
לעתים היקום יבחר להוריד אותך לתחתית, להוריד לך את האגו לסף הנמוך ביותר, ללחוץ אותך עד שתצעק... "דייייי! נמאס לי, אני חייב לשנות, אני חייב להשתנות עכשיו ויהי מה!" זאת תהיה ההתחלה, מנקודת השפל הזאת אתה תתמלא באנרגיה שתיקח אותך לאן שתרצה.
אילולא היית יורד לתחתית הזאת, לא היית מגלה את הכוחות העצומים שנמצאים בך, לא היית יודע עד כמה אתה חזק באמת, עד כמה מישהו שם אוהב אותך ורוצה שתצליח.
כשאתה מגלה את החוזק הפנימי שלך, העולם לא יכול עליך.
משהו בך משתנה לנצח.
אתה אפילו לא מבין עד כמה אתה חזק, אם היית יודע מהו החוזק האמיתי שלך... חוזק מחשבתי, רגשי ופיסי.
דע כי עוד יגיע היום שבו תחשוב שהכל כבר אבוד, זכור אותי והאמן לי, זאת תהיה ההתחלה" זאת באמת ההתחלה עבור כל אחד מאיתנו...
התחלה חדשה.
הכח האמיתי שלך יתגלה בפניך ככל שתתמיד ותמשיך במסע...
בהצלחה רבה, מזל רחל

פוסט נהדר

אהבתי את המסקנה :
"כשאתה מגלה את החוזק הפנימי שלך, העולם לא יכול עליך.
משהו בך משתנה לנצח"

למעלה