כל עוד אפשר..מה בסירים
לכבוד שבת קודש פרשת שלח?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
כל עוד אפשר..מה בסירים
לכבוד שבת קודש פרשת שלח?

אני בסימן ניסיון לסיים את תהליך כתיבת התעודות לשנה זו. מאחר ואני מחנכת של כיתה י"ב, כתיבת התעודות לוקחת הפעם יותר זמן כי הן בסימן סיכומים ופרידות. לכן, אנחנו ניעזר השבוע בתגבור של אוכל קנוי. כרגע בתכנון: ליל שבת: מרק ירקות עשיר וסמיך אמנון פיקנטי שהבכור יכין, בע"ה נודלס וירקות עגבניות שרי צלויות צהרי שבת: מנות עיקריות שנקנה אורז לבן ברוקולי ושעועית בשמז לגבי מאפים, יש לנו במקפיא חלות של אורי שפט ונחליט מחר אם לקנות עוגות או לאפות משהו קל. שבת שלום ובשורות טובות

כרגיל - בקטנה

צלי לשון לפי מתכון של חברתנו BB כנפיים בגריל (חובה) סלט חסה עגולה ועוד ירוקים סלט גבינה בולגרית עם פלפלים אדומים ובצל ירוק

rinatpol

New member
בהצלחה! לי תמיד כתבו "ויש לך חיוך מקסים"

אצלנו שישי בערב- חלבי ניוקי עם דלעת חמאה וערמונים פיצה סלט ירקות אנטי פסטי ואם אני אספיק גם לביבות קינוח גלידה ופאי דובדנים בקרם שקדים - קניתי ב30 ש"ח לקילו , במודעה נפרדת אני אשים לכם את הפרסום כי היה ממש מוצלח שבת צהריים מגיעים החבר האלמן שלי ושני ילדיו - אגב אם למישהי יש רעיון לשידוכים עבורו אני אשמח לשמוע בפרטי . שניצלים פאי רועים אורז לבן שעועית ירוקה מוקפצת עם לימון ושום סלטים : סלט ירוק וסלט ירקות לילדים . עוגת בננות ושוקולד גלידה . אם אני אספיק גם עוגת גבינה משויישת

חנהפ

Active member
גם השבת מארחים את הבן השני..

זה שלא אוכל אוכל לבן
אז לשישי בערב חלת בריוש במילוי גבינות לצד סלט ירוקים, גזר צלוי,חמוציות ושקדים לביבות תירס לעיקרית- קוסקוס דגים כרובית וברוקולי אפויים ולקינוח טארט פירות יער (היתה לי קופסת קרם פטיסייאר של קניתי לקראת שבועות) יש עוגת גבינה לבוקר ולצהרים פידה טורקי, פטריות ממולאות וסלטים לונדון ברויל פלפלים ממולאים פירה תפו"א ולקינוח גלידה ועוגה

michalgad1

New member
הכל כרגיל נשמע מעלף אבל מסקרן אותי מה זה קוסקוס דגים?

אשמח לפירוט

michalgad1

New member
אשמח אם תוכלי לרשום איך את מכינה את מרק הירקות והדגים

למעלה