כל עוד אתם חושבים - כתב חידה

ofribecker

New member
כל עוד אתם חושבים - כתב חידה

איזו דמות מעולם הפוטבול מסתתרת בכתב הבא: "בהארכה הזמן זז לי לאחור, פעם היתה בטלוויזיה תכנית שכיכבתי בה קראו לה תשע בריבוע, זה היה לפני שבע בריבוע. שש שלוש ומאתים עשרים ושש די מאפיינים אותי, אפשר לומר שאני בעצם רמזור שהתחלף." מי זה? (נראה לי די קל הפעם)

royfr

New member
כן, זה קל מאד

רק שרמז אחד חסר לי - זה הרמזור. אז הנה הפתרון: ההארכה זמן לאחור - הארכה - overtime שזה OT - ותהפוך - TO. תשע ברבוע - 81 - מספר החולצה 7 ברבוע - 77 - תפיסות העונה. שש שלוש, מאתיים עשרים ושש - 6 פיט, שלושה אינץ' גובה, 226 פאונד משקל. וזהו כמובן - TO. טרל אוונס.

royfr

New member
אני מנחש

רמזור - שחק עד העונה בניינרס - אדום, ועבר לאיגלס - ירוק.

dbroncos

New member
קל - ולא קל

לא את הכל פתרתי, אבל שם השחקן זה אכן קל - טרל אוונס, מי ייתןויחזור לסופרבול. השם שלו זה TO - הארכה זה OT, השם שלו אחורנית (אני מניח שלזה הכוונה. תכנית טלוויזיה ? את זה אני לא יודע. תשע בריבוע זה כמובן 81 (מזל שלמדתי אינטגרלים) - מספר חולצתו שבע בריבוע (לזה הייתי צריך מחשבון) - 49, קבוצתו לשעבר 6-3 226 - הגובה והמשקל, יחסית הרבה דרך אגב לרסיבר ורמזור שהתחלף - עבר מאדום וצהוב (זהב) = סן פרנסיסקו לירוק = פילדלפיה נחמד מאד

ofribecker

New member
של dbroncos יותר מדויק

7 בריבוע זה אכן 49 (הניינרס), רמזור זה באמת מאדום-צהוב לירוק. התכנית טלוויזיה - אין לה משמעות מיוחדת, פשוט היתה באמת תכנית כזו שנקראה 9 בריבוע.

dbroncos

New member
רועי לוקח ../images/Emo47.gif

הוא גם ענה טיפה קודם, וגם היה יותר מקורי ! הכבוד כולו שלו ....

למעלה