כל עזרה וטיפ יתקבלו בברכה.........

כל עזרה וטיפ יתקבלו בברכה.........

אז, איך ניתן להפטר מתיקנים?? כן כן! זה לא שהם שורצים בבית (חס וחלילה טפו טפו טפו), אבל בלילה הם יכולים איכשהו להכנס לתוך הבית. איכס!
! כל החרקים והגוקים האלה זה בהחלט הפחד הגדול שלי.......... כבר למדנו את הלקח וסוגרים את כל החלונות, אז היצור (
) הזה חייב היה להכנס דרך החלון של השרותים. ולחשוב שהייתי נעולה עם זה בחדר
.... עד 2 בלילה אני ואחותי ניסינו בכל כוחותינו להשמיד את החרק, אבל כמובן שללא הועיל כי היא מפחדת עוד יותר ממני!!! אז לבסוף המושיע והמציל (כלומר אמא שלי), קמה והרגה את זה ... בעעעעעעעעעעעע
אז, לשאלה... איך ניתן להרחיק, להפחיד, ולגרום לכך שהם לא ייכנסו לבית? האם כל ה k300 ושאר חומרי ההדברה באמת מועילים? ואם כן איזה הכי טוב? בתודה מראש, ילדת היערות.

psa

New member
היי ילדה-אם הפחד כל כך גדול?

שווה להשקיע ולהתקין רשתות. כל התכשירים האלה מועילים ,אך זה לא הפתרון. אחד מ"מחירי" הקיץ.

סינאן

New member
אולי

שלום אחרי שנים של חיים איתם ועם חולדות (טוב שנגמר)אני שונא שונא שונא אותם לא נגעל אבל שונא ואישתי יותר ,כבר לפי צורת הקריאה אני יודע שניתקלו בחרק הזה רשתות בכל המקומות פעם במסילות של החלונות היו עושים חורים למים היום עושים חריצים אני סגרתי עם סיליקון אם ישנם חלונות הזזה אז לפתוח כך שתיהיה חפיפה בין חלון לחלון ישנן מברשות בחלונות וברשתות לא תמיד הן בגודל הנכון ואז ינו רווח במיוחד לחיות הללו בכיורים במיקלחות לשים את הרשת הקטנה על הניקוז נכון יש סיפון עם מים אבל הגוקים לא שמעו עליו ריסוס אני משתמש בK-300 ומרסס פעם בשבוע או שבועיים תלוי בחשק את החלונות (המסילות) בתריסי גלילה את החריצים בהן עוברת החגורה מסביב לדלת הכניסה (לבטל אופצית חריץ מלמטה) מרסס בחיבור של הקירות עם הריצפה הם אוהבים ללכת בפינות מתחת לתנור למקרר מדיח וכ"ד ארונות מטבח פעם בחצי שנה פסח ומשהו דומה ובכל המקומות שישנם חריצים לי אין כאלה בבית אבל הם חודרים אין מה לעשות הנוהל אצילנו הוא כזה מי שניתקל בחיה מסתכל עליה וקורא לעזרה אני מגיע עם נעל ותרסיס בדרך כלל אני מרסס מי כיוון הראש כי אז הוא צריך לעשות סיבוב ולברוח ואז יש זמן להרטיב אותו כהוגן (אם הוא נירטב הוא כבר ימות) בכל מקרה אחרי שהוא מתעייף אני מוריד לו נעל למוח וזהו אם ניתקלת בסממית בבית על תהרגי אותה היא אוכלת אותם אומרים שגם חתולים

גרמת לי לצחוק עם התאורים שלך....

ויש לי גם חתול והוא בד"כ רואה אותם ראשון, ותודה על העצות

tiptip4u

New member
לנו יש את החתולים

כל פעם שאני נפגשת באחד מהחברים, אני מביאה את החתול הצעיר יותר (בכרטיסהאישי) והוא כבר מחסל אותם. ארבעה-שישה תיקנים לילה, כשהוא לא בחדר. אבל אצלנו החתולים הורגים גם את הסמיות
חבל. אני אוהבת אותן.

אבא אסא

New member
../images/Emo15.gif<-- היא חמודה. תיקנים לא !!

ולכן ההצעות על הרשתות מצוינות, אני גם הייתי שם חומרי הדברה מסביב לבית \ דירה אבל נורא תלוי איפה את גרה: גבוה או קרוב לפני הקרקע איזור עירוני \ כפרי ליד מרכז הקשור למזון או לא יש הרבה פתחי ביוב או מעט... כל אלו הם מרכיבים לסיכוי גבוה או נמוך לביקורי פתע...

למעלה