כל עם ישראל ראה ושמע את עינב הממותה ...

balbala5

New member
כל עם ישראל ראה ושמע את עינב הממותה ...

מספרת בפרוטרוט על בעיות המעיים שלה . איך כשבילתה במועדון לילה בשדרות הרגישה צורך פתאומי לחרבן והלכה לעשות זאת ליד בלוני גז של איזה בית . פשוט דוחה ומגעילה ברמות . מזעזע שיש כאן אנשים שחושבים שזה כול לדבר על דברים כאלו בטלויזיה מול כל עם ישראל . אם עינב והאבא העילג שלה הם גיבורי התרבות שלכם - אני מאחלת להם שיזכו במליון ושאתם תזכו לחנך על ברכיהם את דור ההמשך שלכם.

PinkWin

New member
איך מצד אחד אפשר להטיף על תרבות ומצד שני

לכנות בחורה בכינוי ממותה? מה שהולך פה זה מדהים. רק היום החלטתי לכתוב קצת, בדר"כ אני קוראת. זכותה לספר כל מה שעולה בראשה. יש לי אישית חברה שיש לה פיפי אז היא משתינה מאחורי עץ, והמון ידידים שמשתינים גם ליד עצים. אז מה? הם ממותות? כולם? יש אנשים שחופשיים בשפה שלהם ומספר כל מה שעולה על רוחם, יש אנשים ששוקלים מילים ולא מרגישים בחופשיות לספר. לדעתי זה די מעניין שיש כמה סוגים של אנשים שם, לא כולם צריכים להיות אותו הדבר. עינב רעשנית, טיפה וולגרית בשפתה, אבל היא באמת לא עושה זאת בכוונה. ככה היא חונכה. מי אנחנו שנשנה אותה? ובכלל באיזו זכות? ובאיזו זכות את גם מכנה אדם עילג? מפריע לך שהוא לא אדם בעל תארים? הוא בסכ"ה אדם פשוט, מבחינתי מקסים, ואמיתי. מסתכל בגובה העיניים, מדבר בגובה העיניים . אז כן אין לו שפה גבוהה ורהוטה, סו וואט? ומספיק להוציא את עצמך מהעם הזה. דור ההמשך שלכם. יש קבוצות פה? דור אשכנזים ודור מזרחיים? חלאס. רק בגלל אנשים כמוכם המדינה הזו מחולקת לקבוצות. וכמובן אם לא מתאים לשמוע מה שהם מספרים, יש כפתור על השלט, הפלא ופלא לוחצים עליו והערוץ מתחלף.

קמבילי

New member
שלום בלבלה (הכינוי מעיד על משהו?)

הניק שלך חדש כאן, אינני יודעת אם את שכפול של ניק קודם או שהרגע הגעת כדי להגן על שפרה או שאת נגד הבובולילים מטעם שי, או שאת סתם צופה תמימה... לומשנה כרגע. מה שעלייך להבין הוא שכאשר על כף המאזניים התנהגות לא תרבותית כמו זאת שתיארת, מול רכלנות, אטימות ואמונה עיוורת במנהיג כת מרושע, הקהל לא מתקשה לבחור. אינני אוהבת את עינב אבל אם היא תעמוד להדחה עם שפרה אצביע בשבילה. אבא שלה זה סיפור אחר, הוא איש נחמד עם חוכמת חיים, צועק על הבת שלו "סתמי את הג'ורה שלך" ואוהב אותה בכל לבו, לא לכלך על אף אחד בבית, לא העליב אף אחד בבית*, לא ריכל (להיפך נתן לכמה אנשים כמה עצות זהב, במיוחד העיצה שנתן לרנין), מפתיע בתובנות שלו ונוגע ללב ברגשנות שלו (כמו המסר שמסר לאשתו מחדר האח הגדול: "יש לי צמרמורת שאני חושב על זה"). מפתיע אותך שאנשים אוהבים אותו? אני לא מאשקלון, אני לא מהתפוצה שלו (מה את יודעת, אני לא סתם אשכנזית אני "אנגלוסכסית", פישששש), אני אקדמאית, ועם כל זה אני בנאדם. * רק אל תקפצי כמו כולם ה"שרמוטה" הסחוט עד דק - הוא לא אמר את זה לשפרה הוא אמר את זה בינו לבין עצמו אחרי שקנטרה אותו ברשעות במשך יומיים ואפילו הודתה "אני אעשה כל מה שאני יכולה כדי להקשות עליו את השהות כאן". תודי ביושר שזה לגמרי אנושי מצדו.

למעלה