כל עצה ורעיון יתקבלו בשמחה

חלושס

New member
כל עצה ורעיון יתקבלו בשמחה

אני בחורה בת 27, בריאה כמו שור (כל הבדיקות הקונבנציונאליות - דם, אולטרה סאונד בטן, אקו לב, תפקודי ריאה - תקינות לחלוטין) אבל למרות זאת מרגישה עייפה, חסרת אנרגיה ובלי חשק וכוח להתאמן (לפני שנה התאמנתי המון). אני שוקלת את האפשרות לפנות לרפואה האלטרנטיבית לייעוץ וטיפול, ורציתי לדעת מה יש לך להגיד בנושא או על איזו שיטת טיפול את ממליצה. תודה.

היי ...

שלום לך , אני ברשותך רוצה לשאול שאלות אחרות לגמרה כדי לאבחן דברים חדשים כי אני מסתכל על האדם : גוף,נפש,נשמה,אנרגיה,רוח, אז ככה קודם כל אם תוכלי לפרט מה את אוכלת מצב שיכול לעיד על חוסר אנרגיה או שאת נמצאת במשבר מסויים חסרים המון פרטים כי אני לא רואה את הקטע של רק בדיקות דם וכו יש לאדם עוד צדדים אחרים בחיים ולא רק זה. אז אם תוכלי לשלוח לי באימיל יותר פרטים אשמח מאוד והנסה כמה שיותר לעזור על כל פנים שיהיה לך את היום הכי קסום שיש מלא בפרפרים ושבלולים בשלל צבעים וגוונים וזכרי שהכלי הריפוי בעולם הינו האהבה שלך עדי קצמן ואימיל שלי הוא: [email protected]

חלושס - לא מילה גסה..

אכן תופעות החולשה אצל אנשים "בריאים" הינו משהו שהולך ומתפשט וכמו שכבר כתב רפלקסולג בן 22 אכן יש קשר בן אורח חיים והנשמה לגוף. החולשה הינו בקשה של גופך כי תקחי את עצמך בידים הן מבחינת לחצים ( האם את עובדת קשה, ישנה טוב, חושבת בצורה חיובית) והן מבחינת תזונה ( אכילה נכונה ובריאה ,כמויות נכונות ובשעות מתאימות) והן מבחינת תוספי מזון כמו ויטמינים ומינראלים שכנראה חסרים בגופך הייתיממליצה על אף העייפות ודווקא בגללה לנסות ולחזור לפעילות גופנית אולי יותר מתונה משהו כמו יוגה, שחיה איטית או הליכה באויר צח - אני מאמינה כי בטווח ארוך זה בהחלט יעשה לך טוב. אני מאמינה כי תקבלי המלצות רבות לסוגי הטיפול ועלייך לבחור את המתאים לך ביותר אם כי אוכל להעיד מנסיון שדיקור בשילוב עם תזונה בהחלט מביא לתוצאות . בכל אופן לא הייתי מושכת את זה הרבה זמן.. הרבה בריאות

חלושס

New member
תודה רבה על התשובה ועוד הערה על

שרשור הפרסום כאן. אני רוצה לחזק את ידייך ולהגיד שכמשתתפת פוטנציאלית בפורום הזה, מאוד מפריע לי לראות פרסומים של בעלי מקצוע שונים, למרות שזה בעניין הפורום. עדי, אל תפגע, אבל ממש לא הצלחתי לסיים את קריאת ההודעה שלך, כי ברגע שראיתי את הלינק לפורום, כולל ההזמנה המפורשת להכנס אליו, פשוט ויתרתי וחיכיתי לתשובה של יעל. תקראו לי פאראנואידית, אבל אני לא רוצה לראות כאן פרסום סמוי או גלוי, אלא אם ביקשתי אותו ואלא אם הוא רלוונטי עבורי (ואז אני אדע למצוא אתכם לפי הכרטיס האישי, לפי תפוז מסרים, לפי 144). בתחום הזה פועלים כל כך הרבה אנשים, רובם עם תעודות קיקיוניות ואני לא רוצה להיות שפן הניסיונות של אף אחד מהם, אז תעשו טובה, אם אתם רוצים שאנשים כמוני יתייחסו לפרסום ולתשובות שלכם ברצינות, תעשו את זה באמת מתוך גישה הוליסטית של "לתת" ולא כדי לגרות אותי לבא ולשלם עבור טיפולים שאני לא צריכה וזה גם בהקשר לשרשור על החברה שלך. תודה על תשומת הלב, ואני אשמח להשאר כאן ולהחכים.

אני גם מסכימה שהמפתח הרבה פעמים

הוא תזונה. ולמרות שאני מאוד מאוד מאמינה בדיקור (כמובן תלוי מי הדוקר... וכמובן גם בזה יש אסכולות שונות) נראה לי ששיאצו יותר כייף..... וגם יעיל
.
למנהלת החדשה וברוכה הבאה לפרדס

היי חלושס

את הקישור שראית זה קישור שאני תמיד שם זה לא קישור לאתר על רפואה אלטרנטיבית זה קישור על אתר שבניתי בנושא רוחני כמובן על מהות האדם שאני מאמין שאנשים יקראו כך יבינו יותר על עולם הרוחני וגם פה חשוב לי להביר את המסר הזה זה הכל אני רק נותן טיפים ואם את רוצה טיפול סביר להניח שתצתרכי לשלוח לי אימיל או משהו כזה אני בספק רב אם באמת תמצאי אותי ב 144 כי אין לי כרטיסי ביקור או משהו פירסומי כזה כל הרעיון שלי הוא פרסום מפה לאוזן זה הכל ובזה אני מאמין . ושיהיה לך יום קסום ממני עדי קצמן

למעלה