כל פעם אותו הדבר

רעות19901

New member
כל פעם אותו הדבר

יוצאים לדייט ראשון
"את מדהימה" "אני רוצה שנהיה בקשר" "אני רציני"
וכל המשפטי חרטא האלה
ואז נעלמים
מה הקטע להגיד "לא מתאים"?
או שנפגשים כמו פעמים מראים רצינות שוכבים ואז בום.. נעלמים
אין לי רגשות כנראה שכל אחד מרשה לעצמו לדרוך עליי
כן אני אשמה שאני נפגעת הטרדה מינית ושאין לי אמון
איך יהיה לי אמון אם זה כל הזמן חוזר על עצמו?
בת 25 ומרגישה שהחתונה רחוקה ממני אם בכלל

Shamy

New member
תשובות

1.אשמה בהטרדה מינית?...הטרדה מינית היא כאשר מישהו בעבודה מתייחס אליייך לא לעניין בצורה מינית או כשמישהו מטריד אותך על אופן מיני בחייך האישיים,אם שכבת עם מישהו כי רצית וקיווית שזה יתפתח זה לא הטרדה מינית את רצית לשכב עם הבן אדם..אם את שכבת כי בחור הכריח אותך או לחץ אותך לפינה לא משנה באיזה תירוצים-זה לא הטרדה מינית זה כבר נהיה אונס ...את לא צריכה לשכב עם מישהו אם את לא רוצה! ואם מישהו לוחץ עלייך לשכב איתו ואת לא רוצה תגידי אני לא מעוניינת אתה לוחץ אותי לפינה וזה לא התנהגות הולמת לאף אדם שלום שלום ואל תבוא לי בחלום

2.אחרי שסגרנו תפינה של לא לשכב שלא מרצון אני אפנה לסוגיה שלך,את בת 25 לא 35 ולא 45 ויש לך המוןןןןן זמן לחתונה.באופן אישי אני בת 27 אוטוטו 28,לא מתחתנת ,לא לחוצה ולא מעוניינת כ"כ כי לדעתי מבחינת מיסים ומבחינה כלכלית אין שום הגיון להתחתן בטח שלא מדינת (לרב) הלכה כמו שלנו.אז מה הלחץ להתחתן עכשיו? לא עדיף להיות עם מישהו שאוהב אותך ואת אוהבת אותו?...את באמת זקוקה לטבעת בשביל מחויבות? את באמת צריכה את הכתובה? אני מציעה לחשוב על זה...

3.אם את מעוניינת בקשר רציני וארוך ,הצעתי הכי טובה אלייך בעצם שתיים :
א.לא ללחוץ! אין צורך שתתחילי להגיד שאת מעוניינת בחתונה וטבעת בדייט ראשון כבר אבל גם לא להגיד שאת מחפשת משהו קליל וזמני אלא לתת רושם של מישהי רצינית,אחראית שמחפשת קשר ולא סטוץ זמני.

ב. אני מציעה שתתחילי לצאת עם מישהו ואם אחרי 3-4 דייטים תראי שעדיין זה נשאר בגדר ההכרות של דייט ראשון תשבי ותגידי ,שמע אתה בחור שמעניין אותי,אני רוצה לתת ליחסים האלה צ'אנס אני מבקשת שמעכשיו לא נמקבל ותנמקד באמת ב100% בקשר הזה ואם הוא ירצה יופי,אם לא,תמשיכי הלאה בלי רגשות אשם.אני גם שומעת שאת ממש פגועה מחבר'ה כנראה שמבקשים לשכב איתך מוקדם מדי עבורך,אני מציעה שתגידי שאם זה מוקדם לך מדי אז תגידי אני לא מעוניינת לשכב עדיין,אני עדיין רוצה להכיר לעומק אותך ואני לא ממהרת לשום מקום יש לי מספיק זמן לשכב איתך אם וכאשר נהיה זוג. ואפילו שאת בת 25 זה עדיין בסדר להגיד את זה גם כיום,לא כולם מרגישים שהם בסדר עם סקס מזדמן ומהירות על חלל של דינמיות בקשר יש עדיין טרחים זקנים כמוני בגישה שלהם שמחפשים זוגיות יציבה,עם כללים קצת ישנים של חיזור ולא חדישים שבהם לטעמי האישית הכל מהר מדי הכל זורם יותר מדי וישנה גישה של קלילות בלי נסבלת בדברים שלא צריכה להיות בהם קלילות (אבל זה טעם אישי אז נעזוב את זה בצד)

ג.נסי להבין שבד"כ בשביל להגיע לנסיך יש לנשק לא מעט צפרדעים,וישנם דייטים מאוד גרועים ומאוד טובים אבל אם נשארים בגישה חיובית ופתוחה בסוף מוצאים מישהו.אז השתדלי להיות סבלנית יותר,זהירה יותר,חכמה יותר ולהבין שלפעמים בדייט גרוע צריך לבלוע את הצפרדע ולהתבדח על כך מאוחר יותר כי רק בגישה חיובית לחיים קל יותר.

בינתיים את מוזמנת לבוא ולהשאר בפורום אני משתדלת לענות לכולם כל הזמן ולפרסם כל יום פינות משעשעות ולתמוך במי שצריך,יש לנו פה באמת חבר'ה נהדרים שישמחו לענות ולעזור במה שאפשר ולשמור על גישה חיובית.
כמו כן יש לפורום דף פייסבוק חדש שאת מוזמנת להתעדכן בו- לחצי כאן (משתדלת לעדכן כל יום לא תמיד יוצא אבל בהחלט מנסה לקדם אותו לכל המעוניין כי אני יודעת שהדרישה למדיה חברתית עולה מיום ליום)

וזהו שיהיה המון בהצלחה ולא להתייאש דייטים זה כמו לחפש עבודה - עבודה בפני עצמה! אז לשנס מותניים ויאללה לעבודה

supersonic777

New member
אל דאגה,כל בחורה המגיעה לפירקה,צריכה להינשא...

חוצמזה,אל תעשי דברים בלחץ.עדיין יש לך.מספיק זמן...
בבקשה,הנה שיר מתאים...

https://youtu.be/-oNZWjWMEBk

juggernaut

New member
אני חייב להגיד משהו

אני מבין את הרצון לחתונה, אבל אל תהפכי את זה לרשימת מכולת.
אל תהפכי את זה ל"אני צריכה בעל, ילדים, בלה בלה עד גיל X, אחרת כשלתי."
&nbsp
זה שאת בת 25, לא אומר שאת צריכה עכשיו לחתום על כתובה או למצוא את האחד מחרתיים. זה יקרה, כי זה קורה פשוט לכולם כמעט. ויותר מזה - דווקא באזור הגיל הזה זה השלב שמערכות יחסים מתחילים להיות רציניות יותר.
תתחילי לצאת עם גברים שהם יותר בראש שלך.
&nbsp
יש לך איפה להכיר? מסגרות? משהו?
&nbsp
&nbsp
ואגב, זה בסדר שאין לך אמון. ואם כואב לך שאתם שוכבים מהר - פשוט אל. זה לא כזה קשה.

סיר מושך את המכסה שלו, תעברי שינוי אמיתי

להפוך להיות כמו מה שאת רוצה למצוא והוא ימצא אותך כבר. יהירות של כולנו לרצות רק את התוצאה ולהתעצל ולבכות על קושי הדרך. את מוצאת לא רציניים כי את לא רצינית עם עצמך.
תפתרי את מה שיושב בעברך בינך לבין עצמך. תקדמי ותגשימי את עצמך ותמצאי מישהו ברמה שאת מחפשת.
&nbsp
מי מתחתן בגיל 25 בימינו?
מסורתיים ושאר דתיים, חילוניים שהיו ביחד קשר 7-10 שנים, כאלו שכבר "מסודרים" כלכלית מעצמם או מגב ההורים, וכאלו שסיימו תואר ראשון בלבד וכבר ומרגישים בנוח עם הבית והקריירה כדי להתחיל לעבוד על ילדים.
&nbsp
אנשים שלא אכפת להם כלל מהמוסכמות הנ"ל ומרגישים בטוחים בקשר שלהם ובעתיד שלו.
&nbsp
מבחינת רשימת המכולת את לא נמצאת שם, וגם מבחינת חוזק הבטחון שלך בעצמך ובמין השני את לא תגיעי בקרוב לאפשרות השניה. זמן להאט את הקצב ולהמשיך לבנות את עצמך.

shay4442

New member
זה קורה גם לגברים וקורה גם לי

נפגשים לדייט ראשון הכל נחמד ונעים ויש צחוקים ויש עניין, בסוף הדייט יש נשיקה נדבר מחר והמחר מגיע: "שמע אתה בחור באמת מדהים ומיוחד אבל זה לא יעבוד"

ELLA1992

New member
האם ציינת בדייטים הללו שעברת הטרדה מינית?

אם כן, זה עלול להרתיע אותם , יש גברים שלא מסוגלים להכיל בחורה שעברה טראומה קשה כזאת, הם מבינים שמתלווים לזה תסביכים וחוששים שמא את עלולה להיות בחורה בעייתית וקשה.
חוששים אולי שיהיו לך בעיות אמון עמם, שתהיי חשדנית ויוצא בזה.

במידה ואת לא מציינת את המידע הזה בדייטים, אז תשאלי את עצמך מה עשוי לגרום להם לסלוד ככה, הרי את כן מוצאת חן בעיניהם בהתחלה, מה שאומר שכן יש לך מה להציע ואת כן מושכת מבחינת מראה, אישיות וחכמה, אולי משהו בהתנהגות שלך?
יש משהו חריג שעשית באותם דייטים? מה המשותף לכל דייטים הללו?

תנסי לשחזר את האירועים האלו ולשאול את עצמך מה עשוי היה להרחיקם.

אל תחשבי על חתונה כרגע, 25 זה גיל צעיר מאוד! זה בסדר גמור להיות רווקה בגיל כזה.

באשר להטרדה המינית שעברת, האם את מטפלת בזה במסגרת רפואת הנפש? פסיכולוג? פסיכיאטר? קואוצ'ר? אימון אישי? פסיכותרפיה? CBT?
ממליצה לך בחום לא להדחיק את זה, לא להתכחש לזה, כדאי מאוד לדבר עם איש מקצוע שהרי אולי שם טמונה הבעיה. אולי שם מקור הבעיה (עם הגברים)- רוב הסיכויים.

להגיד "אני נפגעת הטרדה מינית ואין לי אמון " זה יפה, כי זה מעיד על כך שאת מודעת אבל אין זה מספיק, לחיות ללא אמון פוגם באיכות החיים באופן משמעותי ודרסטי, אם את רוצה למצוא זוגיות עליך לטפל בזה,
מה גם שלמצוא זוגיות זה לא מספיק, עליך גם לשמר את הזוגיות, שתהיה יציבה לאורך זמן ובריאה, גם לשם כך עליך לטפל בעניין חוסר האמון- זוגיות שבה אחד הצדדים סובל מחוסר אמון היא זוגיות שנועדת לכישלון.

מציעה לך ללכת לאימונים אישיים בנושא האמון וגם בנושא זוגיות, אולי יש קשר לביטחון עצמי, דימוי עצמי, אולי משהו בגישה שלך לא תקין, אולי תנסי בדייט הבא לנהוג באופן אחר ושונה מאיך שנהגת מדייטים בעבר, תעשי בדק בית עם עצמך לעומק ותבדקי מה לא בסדר, מומלץ בליווי איש מקצוע.

בהצלחה.

וואלאק...

הבחורה רוצה חתונה.
וכולם כותבים: יש לך המון זמן לחתונה.
למה?
רק בגלל שאת בת 25? בגיל הזה על הנייר את יושבת עם בנך החמוד ואומרת 'שלום כיתה א'
&nbsp
לעניינינו - הייתכן ועלייך להיות בעלת עקרונות. קרי לעמוד על שלך. ולציין מראש שהמפגש מטרתו נישואין (לא ידידות, לא חברות וגם לא קשר רציני כל אלה מכלי זמן הגדולים ביותר שיש).

שלום

לכן אני לא אוהב דייטים וחיזור מלאכותי. השתתפי במסגרות שמעניינות אותך, צרי בהן חברויות בגלל חיבה ואהבה, תני בהן מעשים טובים וכנים ומלים טובות וכנות, לאט תמצאי בן-זוג טוב.
&nbsp

superorti

New member
הבהרה לכולם:-

קודם כל אקדים ואומר שאני מבינה לליבך ואני מזדהה עם מה שכתבת..קשה למצוא מישהו טוב ורציני.

ההברה לכולם היא לדעתי שהיא לא מתכוונת לכך שהיא חייבת טבעת וכתובה כדי להרגיש טוב עם עצמה אלא שהיא מעוניינת לבלות את חייה עם גבר רציני וטוב שיכבד אותה ויאהב אותה ובבוא העת כשיגיע הזמן אז השלב הזה מגיע.

למעלה