כל פעם שאני כותב פה, יש לי תחושה ..

ronaviv

New member
כל פעם שאני כותב פה, יש לי תחושה ..

כל פעם שאני כותב פה, יש לי תחושה של "מים גנובים", פורום של נשים שלא רוצות ילדים, מה לי ולזה. נכון שזה משתלב בנושא שמטריד אותי. אבל בכל זאת. פורום על טהרת הנשים, זה אולי אפילו קצת מציצנות, הצצה אל נפשן של בנות נוגה. המעניין אותי פה, הוא בסופו של דבר פחות נושא הפורום ויותר המיפגש של נשים מרקעים וגילאים שונים, אשר חלקן בכלל מטיפות לדרך שונה מזאת שהפורום תומך. מרתק. אז סליחה על ההצצה, ועוד סליחה על הטכסטים הארוכים האלה, אני בטוח שלא אשאר איתכן עוד זמן רב, בטח משהו חדש ילכוד את תשומת ליבי. תודה על הארוח. אני כותב את זה אחרי "דבר המועצה", אשר מאד מובן לי, וקל לי להזדהות איתו. כמו שמובנת לי ההודעה תחת הכותרת "חוצפה" למרות שאין לי כל יכולת להזדהות איתה היום. כשהיתי בן עשרה, גם אני ראיתי הכל בשחור ולבן. תפיסת העולם שלי היום, היא שאין באמת אנשים שרוצים להיות רעים. כולנו רוצים להיות טובים. הילדים הכי טובים, התלמידים הכי טובים, בני הזוג הכי טובים, העובדים הכי טובים, המעבידים הכי טובים, ההורים הכי טובים וכו. לא כולנו מסוגלים. "הרוע" הוא ביטוי של חוסר יכולת ולא עומד בפני עצמו. בצעירותי, כמו בצעירותם של רוב בני האדם, הנפתי דגלים בהם האמנתי, בלי לקחת בחשבון שיש עוד כמה פקטורים מלבד "הדרך הנכונה" ושה"דרך הנכונה" היא נכונה רק לי ועוד קיצוני מזה, רק בנקודת הזמן בה היא התגבשה. זה לא עשה אותי אדם רע, זה עשה אותי טוב יותר כי בדקתי, אמרתי התעמתתי, והתבגרתי. (החלק הכי פחות משמח, בצדדים מסויימים בו). אני חושב שדעה קיצונית של אדם צעיר, היא טבעית, אדם צעיר פתוח, יפתח אותה למבט רחב. סובלנות גם לאלה, חשובה.

karnity

New member
אתה מוזמן תמיד!!!

הפורום אינו על טהרת הנשים וגם גברים (במיוחד גברים כמוך...) מוזמנים להיכנס במיוחד כשיש להם דברי טעם כשלך!

I s t a r

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif

אבל שוב, תלוי מי קורא, ומי שמחפש הגדרה נוחה לקבוצה מסוימת, תמיד ייקח את הקיוצני ביותר ויכליל ממנה. פשוט כי זה קל. אחד המאבקים הכי עמוקים שלנו כבני אדם נון קונפירמיסטים הוא המאבק להכרה . ככל שאנו מרגישים יותר מותקפים, יותר לא מובנים, יותר מבודדים בעמדות שלנו- כך סף התיסכול עולה , תחושת חוסר האונים והבדידות -ובמקביל הכעס על כך. כולנו נופפלים למלכודת הזו לפעמים, וכל אחד לומד להתמודד איתה בדרך שלו. כאדם מבוגר יותר, אני יכולה להגיד שהדרך עבורי היא ההבנה שהיות שלכל אחד הגלגול שלו והתיקונים שלו, אין שום דבר אחר או שונה בתיקון מהסוג הזה- לגיטימי ואפילו נחוץ וחשוב שיהיה. בנוסף, ככל שאתה יותר בטוח ויודע בדיוק מה אתה רוצה וובד על עצמך מבפינם ברמה של ניתוק מאשמה או פחד בגלל ההחלטות שלך בחיים, כך אתה מרגיש צורך פחות ופחות חזק להצטדק בפני אחרים ולשכנע אותם . תגובות ש"קווין" מדברת עליהם שהם בעיקר של זלזול בה ובעמדות שלה מפאת גילה- אינן ראויות מבחינתי בכלל לתגובה , לדעתי תגובות כאלה נובעות רק מבורות ומפחד ולכן אני בעד להניח לבם ולתחושת האיום שלהם , ולהמשיך הלאה.

יש לפעמים, איזו נטיה לבעלי דעות...

ליברליות, שלא להשמיע אותן. וזה דווקא טוב שיושמעו... אני שמח לקרוא את דבריך.

למעלה