כל פעם שאני רואה את עינב אני מבסוט

כל פעם שאני רואה את עינב אני מבסוט

האשה הצעירה הזו נדביקב אותי בשמחת החיים שלה

ת'אמת גם אני

לדעתי היא האור בתוכנית הזאת, כיף לי לראות אותה על המסך, היא מצחיקה,שרוטה כזאת ואולי היא לא הכי מלומדת שיש אבל יש לה חוכמת רחוב שלא נופלת מאף דייר שם ובנוסף האמיתיות שלה גורמים לקהל לאהוב אותה ולתת לה להישאר שם כמעט כל שבוע שהיא מודחת. ואני מאמין שזה ימשך עד הגמר.

איתי בל

New member
אפרופו עינב

אין לי כוח להעלות את הנושא הזה בצורה האופיינית לפורום כי אז יצא שאני אקרא לה בוגדנית ומישהו במוקדם ובמאוחר יצרח עלי אז מה אם עינב בוגדת גם שפרה בוגדת... מה שמסתבר שהופך את זה למותר אז זה לא הנקודה שאני מנסה להעביר מה שכן עכשיו אני רואה אותם ועינב מדברת של על באבי ושהיא מתגעגעת אליו ומקווה שהוא מחכה לה ושאלו אותה איך תגיב אם הוא יהיה עם מישהי אחרת ואם הוא היה עם מישהי רק בשביל הפירוק אם תסלח לו ופה ושם נראה שבסופו של יום היא תהיה איתו אבל תעשה לו קצת את המוות אבל המסכנה הסופית שהכי יפה והכי נכון יהיה מצידו לחכות לה אפילו שהם בהפסקה ומצד שני... עינב... פגשה את חזני חגגה על הפגישה הזו במשך כמה תוכניות שרה שירים מצאה לו ניק ניים חזני באה לאבא שלה אומרת לו אבא ילדתך פגשה את אשר רצתה נפשה אומרת שהיא ידעה שלא סתם באה לתוכנית ומצאה עכשיו אהבה והוא פנוי וכמעט נתנה מכות לאשר שיגיד לה מה חזני אמר עליה ונכנסה לחדר האח הגדול כמעט עם רגליים פתוחות אומרת שהיא רוצה שידוך מהחזני וברגעי עצבים אומרת שאין לה בעיה לעזוב את התוכנית ובחוץ תשיג אותו בינתיים כל זה באבי רואה... אני במקומו באותו יום באותו רגע הולך לתקתק איזו חזנית מה אתכם

בהלםם

New member
בוא נגיד שאם היא תלך

אני אהיה עצובה כי היא דומיננטית בבית וכמה שהיא צורחת או מה שתגידו עליה לפחות יש לה נוכחות שם והיא מחזיקה חלק נכבד מערוץ 20

למעלה