כל פעם שיש קטע מרגש

כל פעם שיש קטע מרגש

אני אומרת לעצמי - זה השיא !!!!!!!!! והנה היום היה קטע כזה מרגש על ההתחלה שפשוט קרה לי מה שכמעט לא קורה לי.הדמעות זלגו וזלגו ואני חושבת שקרולינה דיקמן שיחקה מ צ ו י י ן !! מיגלוש של ימוש
-
הוא בהלם הוא בשוק הוא ה מ ו ם !!!!!!! ככה זה עם ילדים - ראשית אם לא רוצים שיספרו לא מספרים להם כי אם אומרים להם לא לספר הם מספרים כי הם כאלה טהורים ונקיים ועוד לא התחברו לחשבונות של החיים.......... ימוש בטח רוצה להרים למיגלוש טלפון ולהזכיר לה שהיא זמינה ומוכנה לעלולת על המטוס הראשון.......... לא יכולתי להתאפק וקראתי את הספויילרים.......

גילגולה

New member
הקטע שריגש אותי במיוחד היום .....

הוא הקטע שאדו העמיד את אלמה הצבועה במקומה כשהיא התפלאה שאלנה בהריון מפדרו כדי להציל את קמילה. אהבתי במיוחד כשהוא אמר לה על ארבעת בעליה ועל התאומים שאיבדה ועל זה שהיא מחפה של ריטה והתאומים.

צודקת זה היה גגגדולללללללללללל

זאת היתה משימה בלתי אפשרית לסתום לאלמה את הפה ואדו ואסטלה עשו את זה בענק !!!!!!!!! דנילו המצחיק הזה - הפרצופים שלו והמבטים שהוא זורק לאחוריים של האחיות........ נראה לי שלבחור הזה יש "פטיש" fetish- =חולשה מיוחדת לבנות שלובשות מדים. אוי אוי אם הוא היה רואה אותי עם מדי הדקרון שלי ודרגת הרס"ר......... לפני xxx שנים.........

ים כחול

New member
חחחחחח פאצ"ווווו ../images/Emo24.gif

היום פיספסתי
אז אראה מחר
דנילו הוא קומדיה של טעויות
קורע אותי מצחוק - שחקן ענק !!!!! .... מיגל היה יכול להיות מאושר איתי ... חבל.
מחכה למחר לראות....

קפיטו

New member
זה באמת היה ענקק

הקוטע עם אדו אלמה ואלנה, איך הם העמידו אותה במקומה!!!! ממש מדהיםםםם ובקשר לקרולינה דיקמן- משחקת מעולה מתמיד

למעלה