כל פציעה של חבלה מסתיימת בקרח ?

lironmarko

New member
כל פציעה של חבלה מסתיימת בקרח ?

איך אתם מתמודדים עם פציעות ? לפני כמה זמן היה פה מישהו שהלסת כאבה לו חזק והוא קיבל טיפים להחלשם הכאבים.... כל אחד והסיבה שלו ,זה יכול להתפתח לשירשור מעניין ... נדבר פציעות 1 משלי. כשהעצם של השוק פגועה אני בד"כ שם קרח ומתאמן עם מיגון על הכאבים . אוכל הרבה כרוב (סידן) ומקווה לטוב
יש לכם תרופות פלא לחבלות שונות ומשונות ? תפציצו חופשי ... שירשור חבלה והחלמה. לירון

Boxline

New member
לירון כנס ../images/Emo26.gif

רעיון יפה לשירשור... אני למשל כשכואבת לי העצם אחרי שאני חוטף מבול של לואווקיקים אני לוקח משהו חם כמו מגבת חותחת או המיכל הזה של החולים
ושם על הרגל. "מחדש" את החום כל חצי שעה וזה עוזר. אם התכוונת למשהו אחר בבקשה כתוב כי אני לא סגור על זה שהתכוונת למה שהתייחסתי.

RoyceGracie

New member
אצלי

כשיש לי שטפי דם על השוק המנופחת, אני הולך לרוץ, זה קצת כואב אבל מוריד את הנפיחות.

taltul89

New member
מה זאת אומרת אוכל הרבה כרוב?

אתה נפצע וזה מה שיעזור לך ?? כרוב ?

Pyongwon

New member
לירון, יש כאבים ויש כאבים...:)

כאבים יבשים - כמו עצם מול עצם, או משהוא, אז קרח או מקפיא. שולחים הביתה, 20 דקות עם קרח, 20 דקות בלי וכו'. אבל - אם זה אחרי 24 שעות - אז חום. ואם זה רציני יותר מעצם מול עצם או שוק מול שוק = לך לבקר במיון. לא צחוק. אני הסתובבתי עם רגל שבורה 3 ימים עד שגילו שזה היה שבור! המלצות בלבד - אני לא רופא. לא אוכל, כנראה, להגיע הערב. אבל עדכן אותי! ג'ס.

lironmarko

New member
אני לא פצוע ג'ס :)

זה סתם שירשור פציעות ותטיפולים כאלה או אחרים. לירון

למעלה