כל פרקי "המפצח" בשידור שבועי החל מ-24.3

gadgad0

New member
כל פרקי "המפצח" בשידור שבועי החל מ-24.3

ביסטארס 2. זה אמנם שודר בכמה וכמה סבבים בשנים האחרונות, אבל מסתבר שמסתובבים בינינו אנשים שמפאת איזושהיא מגבלת-גיל או זמינות טרם צפו בסדרת הענק הזאת. והשיא, אם נקדים את המאוחר, שייך כמובן למחזור הפרקים שבו רוברט קארלייל מגלם את אלבי קינסלה הפסיכופת, הנוקם את נקמת אוהדי ליברפול על אסון איצטדיון הייזל.

gadgad0

New member
עוד פרק במלחמה האבודה מראש נגד אתרי השיתוף

סיפור מאלף: חברות התקליטים הלכו לבית-המשפט בחיפה, חסמו גישה לאתר שיתוף קבצים. מנהלי האתר העלו את האתר מחדש בדומיין ברזילאי והראו אצבע משולשת לכל אלו שניסו להילחם באתרי שיתוף הקבצים. לסיכום: הטכנולוגיה רצה לתוך המאה ה-21, בזמן שמערכת המשפט מדשדשת עמוק בירכתי הימים בהם רזי ברקאי שמע תלונות על תכנים לא ראויים באינטרנט, ודרש מהמפיק של תכניתו את הדרישה המיתולוגית שהפכה למשל ולשנינה: "תשיג לי בטלפון את האחראי על רשת האינטרנט!".

gadgad0

New member
ב-1996, בגל"צ. בערך באותו זמן

הוא קבע (גם כן בשידור) ש-"את הכניסיני תחת כנפך כתב כמובן אלתרמן". אגב, הסיפור הכי מיתולוגי שקשור ברזי ברקאי הוא כמובן היותו המ"כ של ביבי נתניהו בסיירת מטכ"ל. ברוב התקופה ההיא (כפי שסיפר ברקאי) חלק ביבי אוהל סיירים עם אחד בשם שלמה חליווה, שלימים נודע בכינוי "האנס הבכיין". אותו חליווה, אגב, נידון ב-1978 ל-22 שנות מאסר (על חמישה מעשי אונס שביצע בשנות השבעים), אך הוא ברח מהכלא ב-1983, אנס ורצח חיילת, נתפס ונידון אחר כך למאסר עולם.

גדי אתה כמו חדר אוכל בקיבוץ

מי שרוצה לשמוע קצת רכילות צריך לבוא אליך.

gadgad0

New member
חשבתי שתכתוב שאני כמו מח' עודפים במשביר לצרכן

הכל יפה ומסודר, אבל שום דבר לא שווה יותר משקל וחצי...

assafTV

New member
כמה מחברי הטובים

טרם צפו בסדרת המופת (מדוע הם עדיין חברים שלי זו כבר שאלה אחרת) ואני אנצל את הרירן כדי שיכירו סוף סוף את פיץ. ולחשוב שיש בסדרה הזו בסה"כ 9 סיפורים המתפרשים על פני 3 עונות (כל סיפור הוא בין 2-3 חלקים, 23 חלקים סה"כ). דוקא העונה הראשונה היא יחסית חלשה, או אולי מילה טובה יותר לתארה - פחות אינטנסיבית (למעט הסיפור השני והחזק עם הצעיר המגמגם וחברתו). בעונה השלישית ישנו כמובן שיא הסדרה עם קינסלה ועם האנס ואאז"נ גם ג'ון סים צעיר מופיע בעונה שנייה (בסיפור אינטנסיבי פחות, אני לא זוכר אם זה בעונה השניה או השלישית) סרט הטלוויזיה שמתרחש בהונג קונג הוא חלש מאד ואפשר לוותר עליו (נדמה לי שהוא לא כלול ברירן הנוכחי) והסיפור החדש שנעשה לפני שנתיים טוב יותר אבל עדיין לא משתווה לעוצמות של הסדרה.

למעלה