כל קשר מגיע למיצוי ?

man in heaven

New member
כל קשר מגיע למיצוי ?

בהמשך לדיון שנעשה בפורום בימים האחרונים אני מעוניין לחקור את הנושא (שקרוב לליבי ולב רבים אחרים כאן בפורום) אנשים ציינו כי זרקו אותם בטענה שהם "טובים מדי" הדיונים המשיכו בכיוון מה צריך באהבה וכד.. אבל מעבר לכל התאורייה, בתכלס, אני מחפש דוגמא מהמציאות (סיפור אמיתי) של מישהי (או מישהו) שזרקה בחור שהיה "טוב מדי" והחטא היחיד היה שהאהבה לא פרחה מספיק, או שפשוט "הקשר מוצה". ושלאחר זמן מה היא אכן מצאה אהבה גדולה ורצינית הרבה יותר, אהבה שנמשכה מעל ל 3 שנים. (פרק זמן שרירותי אבל ארוך דיו) מטרת השאלה היא לבדוק האם באמת אנשים מוצאים התאמה רומנטית שמחזיקה מעמד שנים או שמא תמיד הקשר ימוצה ?(ימאס, יהיה פחות מרגש, איך שלא תנסחו זאת) אולי מראש קשרים רומנטיים לא נועדו להחזיק שנים רבות כי הריגוש יעלם תמיד ? (במוקדם או במאוחר ו3 שנים נראה לי פרק זמן מספיק ארוך כדי לכלות את רוב הריגושים הסטנדרטיים) תודה מראש על תשובותיכם
אורן.

מניסיון, אני לא יכולה לענות לך

אבל אני יכולה להגיד לך שזה מאוד תלוי. הנה כמה מקרים: אני מכירה מישהי שהיה לה חבר מגיל 15 עד גיל 20. 5 שנים זה פרק זמן ארוך למדי, לא? אז הם נפרדו. להגיד שהקשר מוצא לא נכון לפי דעתי. פשוט זו הייתה תקופה שכללה בתוכה המון שינויים. זה גיל ההתבגרות ומה שהתאים לנו בגיל 15, כשרק חיפשנו מישהו לאהוב ושיאהב אותנו, לא תמיד יתאים בגיל 20, כשעוברים מרשות ההורים/הבי"ס לצבא לחיים בתור עצמאיים.. דומגא שנייה, היא מישהי שאני מכירה שנישאה בגיל 20 אחרי שבוע של הכרות עם הבחור והם נשואים היום 10 שנים באושר. כן, זה נחמד להגיד שהם נשואים באושר אבל זה מעבר לזה. כל פעם שהוא מתקשר, אני רואה איך העיניים שלה זורחות מאושר ויותר מזה, כולה מתרגשת שהוא מתקשר. הנקודה היא שזה תלוי במספר דברים - בתקופה בחיים, בסיבה לעצם הקשר, ובאיך אנחנו מטפחים את הקשר כדי שהוא ישאר מסעיר...

man in heaven

New member
נחמד אבל...

הדוגמאות שנתנת יפות ומעניינות, אבל הן קצת חריגות, ישנם אנשים שמראש לא יתקלו / נתקלו בבעייה של מיצוי הקשר אבל אני מחפש דוקא מקרים של כאלו שכן הרגישו בקשר אחד מיצוי (למרות שהיה טוב) ובקשר אחר גם טוב להם וגם הם לא מרגישים מיצוי אפילו לאחר 3 שנים. נ.ב: עם זאת אני מסכים שבתקופות שונות ואצל אנשים שונים יש ביטוי שונה של הדברים. אני לא חושב שקיים כלל עבור כולם, אני רק מחפש לבדוק את ההשערות שלי (שפורטו קודם לכן) ע"י המקרה לעיל. נ.ב 2: תודה !. נ.ב 3: אנשים, עוד תשובות, בבקשה...

למעלה