"כל רגע שנשמר זיכרון ישן...

"כל רגע שנשמר זיכרון ישן...

וכל מה שנשכח עם השנים, כל שכבר עבר
האם תזכור אותם? האם תדע?
אתה שם בכולם."

ישנם זכרונות שאף פעם לא נשכח.
תמיד נחזור אל אותו מקרה, אל אותו סיפור, אל אותה שיחה שקרתה פעם אבל נשארה איתנו.

הזיכרון הראשון שלי מהשיר המופלא הזה ("מכל האהבות"), זוהי ההופעה הראשונה בה שמעתי את מאיה שרה בקולה הצלול את השיר.
כמה רוך היה בשיר, כמה אהבה
, כמה עצב.
כנראה שגם עידן חש זאת, כי הוא התרגש מאוד ומחה דמעה
בסוף השיר (טוב, אולי זו הייתה זיעה, היה חם...
)

אני מאוד אוהבת גם את הביצוע של עידן לשיר.
זהו ביצוע שונה מעט מהרגיל, אפשר רק לדמיין מה עבר בראשו (מאחורי העיניים העצומות) של עידן- אל איזה סיפור או מקרה הוא חזר.

ספרו לי על זיכרון מיוחד בעיניכם שאתם יודעים שתמיד תזכרו אותו- מהילדות, סיפור שממעתם, חלום, אדם שלא תשכחו... הזיכרון הראשון שעולה לכם בראש.
הוא ממש לא חייב להיות דרמטי וסוחט דמעות אלא אפילו מצחיק. כל דבר!!

יאלל'ה אומץ, מבטיחה לשתף בזיכרון נוסף ומיוחד אם תשתפו פעולה...

טוב, אז יש שתי אפשרויות:

הראשונה שהבהלתי אתכם בטירוף
והשנייה שאין לכם זכרונות?!?!

מה קורה?! חבר'ה, אין פה תחרות על הסיפור הטוב ביותר... כולה זיכרון, זיכרונצ'יק, זיכ, זי...

נערה162

New member
מבטיחה לספר אפילו מספר זכרונות

ברגע שאחזור ביום שישי ממסע משואה לתקומה אליו אני יוצאת מחר..

mbauman

New member

הדברים שאני זוכרת הכי טוב הם מצד אחד נורא טראומטיים כמו פציעות
שפתחתי את השפה בכיתה ב', פרקתי את הברך בכיתה ח' דברים כאלה
שהאמת היה יותר טוב אם הייתי שוכחת.

אבל מצד שני יש את הדברים הטובים שלא הייתי רוצה לשכוח אף פעם !
כמו טיולים בארץ, בחו"ל, הופעות שאותן הכי כיף לזכור ולא לשכוח !
ועוד
הרבה, למזלי יש יותר זיכרונות טובים מאשר רעים אחרת אני לא יודעת איך
מסתדרת ....

מה? היית מופרעת קטנה?

אז איפה כבר הספקת לטייל בחו"ל? אני מנחשת שזה לא היה במסגרת של "הצופים"...

mbauman

New member
חח כן קצת

לא הפקתי לטייל הרבה בחו"ל, הייתי הצרפת, בלגיה והולנד.
ולא הצופים עדיין לא שולכים לטיול בחו"ל
היה נחמד עם כן חחח

נערה162

New member
רכשתי זכרונות

אז הייתי במסע משואה לתקומה, היינו בהמון מקומות ברחבי הארץ ובהחלט למדתי המון.. בהחלט זיכרון לאוסף..

כמה זמן היה המסע?

האם זה כהכנה לנסיעה
לפולין?
בטח הייתם ביד ושם ובלוחמי הגטאות, לא?

נערה162

New member
ארבעה ימים

למעשה זה היה המסע החלופי למי שלא טס לפולין..
אני אישית חושבת שלא צריך לעשות השוואה בין השניים.. כמו שמישהי אמרה שאני חושבת שזה מאוד נכון, שבפולין יש כניסה אל החושך ואל המקום הכי נמוך שהגענו כעם, ובמסע בארץ טועמים מזה ואז עוברים אל כל מה שעברנו שהביא אותנו להקמת מדינה.. זה בעצם המשמעות של משואה לתקומה.. אולי בעתיד יעשו גם וגם..
ביד ושם היינו שנה שעברה.. היינו בלוחמי הגטאות ובהמון מקומות נוספים.. אני אישית למדתי המון..
שאלת שאלה פשוטה וקיבלת תשובה מעמיקה, מקווה שלא התייאשת באמצע

יש כל מיני זכרונות..

טובים וגם רעים..

נתחיל מזכרון ילדות מהראשונים..
סבא שלי ז''ל.. היה תמיד מנשק אותי על הללכי.. אז שהוא היה מנשק הוא היה משמיע קול של ציוץ ציפורים.

או שכל השריטה שלי למוזיקה התחילה מזה שבגיל חצי שנה או טיפה יותר.. לימדו אותי לשרוק.. והיו אומרים לי לשרוק.. ושגדלתי והייתי יותר גדולה.. תמיד היו אומרים לי לשרוק. באותו זמן לאבא שלי היה סופרמארקט (משהו כמו לפני 20 שנה)..
עד עכשיו אנשים שהיו קונים אצל אבא שלי ופוגשים אותו או את אמא שלי.. שואלים אותו או אמא שלי אם אני עדיין יודעת לשרוק.

ועוד משהו שקשור למוזיקה.. אחי הגדול מאז שלהקת אתניקס הוקמה.. אז הוא מעריץ אותם.. ושהייתי ילדה.. הוא תמיד היה מנגן על הקלידים.. ואני הייתי לוקחת דליים ומתופפת עליהם.. וככה היינו מנגנים..

כן..

אבל לא באופן רציני..

שהייתי בחטיבה אז למדתי שנתיים על אורגנית.. ואז אמרתי למורה שלי.. שאחרי הצבא אני אמציא שיטה ללימוד נגינה בלי תווים.. אז היא אמרה לי "מה זה פה שוק" ??

האמת השם משתמש שלי פה "מוזיקאית 15" .. הוא נשאר לי מאז כיתה ט'... באותו זמן גם הייתי בכיתה מוזיקלית.. שרתי שם.

אבל מאז אני בעיקר מחרנטשת על קלידים משמיעה..
ומנגנת קצת על גיטרה.

כבר שנתיים מאז שהשתחררתי מהצבא, אז הגעתי למסקנה, שאחד החלומות שלי זה לכתוב שירים לזמרים/ זמרות שאני אוהבת.. שלחתי את זה לכל מיני אנשים בתחום.. אמרו לי שיש לי כשרון.. ואחת מהן אפילו נתנה לי עצות טובות והכל.. ואמרה שאני בדרך הנכונה.

חח לא שוכחת אף אחד..

קודם כל נתחיל מזה שיום אחד אחד הזמרים הזמרות ירצו את השירים.. האמת גם לא חולמת על הגרמי.. השאיפה הכי גדולה זה פרס אקו''ם.

"דא מאין באת ולאן אתה הולך" ..

למעלה