כל רעיון יצירתי יתקבל בברכה.

רחליקה1

New member
כל רעיון יצירתי יתקבל בברכה.

היי חברים. להלן בעיה. מתן שלנו כבר כמעט גמולה לגמרי מטיטולים. הבעיה - לילה. היא לא יכולה ללכת לשירותים או לשבת על הסיר - היא עם הדניס בראון. מכאן שכשהיא רוצה פיפי (17 פעמים בלילה) היא קוראת לנו, צריך לשחרר טיטול מגופה (אוף, חזרתי שנה וחצי אחורה - לאוברולי טיקטיקים), להרים את הקטנטונת השמנמונת שעם הדניס בראון גם יותר כבדה וגם מסורבלת הרבה יותר, לשירותים או לסיר (אם זכרנו לשים אותו לידה..), בקיצור חזרנו ללילות בעלי התעוררויות רבות והתעסקויות עם הסד. רוצה לדעת איך הורים לילדים גדולים יותר מתמודדים או התמודדו עם גמילת לילה. אשמח לקבל איזו שהיא עצה מהורי הקטנטנים שלהם ילדים גדולים יותר. ובכלל אשמח לכל עצה של מישהו לשיפור חיי הלילה שלנו (המשפט האחרון היה יכול להשימע מבטיח אילולא דנו בפיפי..) תודה וגמר חתימה טובה לכולנו.

nlanxner

New member
בהחלט בעיה

עם הגדולה שלי (בלי ק"פ) השתמשנו בתקופה הזאת בחיתולי פול-אפס של האגיס וזה היה מאוד נוח אבל באמת בזמן האחרון חשבתי מה נעשה עם הקטנה (עם הק"פ) כי אי אפשר לשים את החיתולים האלו עם המכשיר. נראה לי שאין ברירה אלא לשים סיר ליד המיטה וכל פעם להוריד את החיתול ולהחזיר אותו ולקוות שהתקופה הזאת תעבור מהר.

ראשית, כל הכבוד לה!!!!

תמיר עוד לא בכיוון, והוא גדול ממנה, טוב כל דבר בזמן שלו... זה מסובך.... לדעתי כדאי לשים לה חיתול בלילה למרות שנראה לי במידה מסוימת שאולי זו תהיה רגרסיה... אולי כדאי לשאול בפורום חינוך לגיל הרך אבל בעצם.... גם זה לא נראה לי הגיוני, מה היא תהיה עם חיתול לילה עד גיל 3,4? אז מקווה שתמצאו את הדרך הנוחה והנכונה בינתים אאחל לכם גמר חתימה טובה ושנה טובה אורית

simchamiryam

New member
אנחנו עוד לא בשלב אבל

כשיצא לי לחשוב על זה נראה לי שאני לא אמהר לגמול אותה אני מכירה המון ילדים שעם חיתול רק בלילה עד גיל 4 וזה לא נראה לי נורא בכלל. יונה

למעלה