כל רעיון יתקבל בברכה..

עינביתת

New member
כל רעיון יתקבל בברכה..

היי! אני עושה לחבר שלי מתנה ליום הולדת אלבום מעוצב..רציתי להקדיש דף מאחד לחרוזים ולהדביק אותך,לעצב את הדף בעזרת חרוזים...למישהו יש רעיון?

wildspirit

New member
עלה לי רעיון אולי

אפשרי לעשות כזה דבר להדביק את התמונה שאת רוצה מסביב למרוח דבק פלסטיק ועליו להניח המון חרוזי ונציה קטנים צבעוניים את יכולה ממש מסביב לתמונה או שאת יכולה בצורת גל מסביב לתמונה אך במרחק מקווה שהייתי מובנת

wildspirit

New member
את יכולה לקנות חרוזי ונציה

בכל מיני חנויות יצירה וחנויות חרוזים יש בדרום תל אביב ברחוב החשמל או ברח דרך יפו תל אביב חנויות שמוכרות חרוזים אני לא יודעת מאיזה אזור את בארץ אבל כמט בכל מקום את יכולה למצוא חנויות חרוזים בהחלט יש סוגים ושמות לחרוזים מה שאני המלצתי לך כאן זה החרוזים הגי קטנים שיש וקוראים להם ונציות הן בדרך כלל באות בשקיות קטנות ויש שם מאות חרוזים המחיר של שקית יכול לנוע בין 6 ל 10 שח לשקית לרוב הן באות בגוונים בנפרד אבל ניתן גם למצוא שקיות מעורבות של חרוזי ונציה בהצלחה ונשמח לראות את התוצאה הסופית

wildspirit

New member
דבק פלסטיק רגיל

מורחת אותו עם האצבע ומניחה עליו את החרוזי ונציה מחזקת מעט מחכה שיתייבש ומרימה את הדף. אם נפלו חרוזים אז פשוט במקום שחסר מוסיפים שוב דבק וחרוזים עד שזה מלא לפי טעמך

wildspirit

New member
בכיף../images/Emo24.gif

ואת מוזמנת להשאר איתנו ולהדבק בחיידק החריזה

יש גם חרוזים שמגיעים ישירות עם דבק

וזה במיוחד בשביל לעצב כל מיני דברים. לי יש כמה חבילות כאלה והיה מאוד פופולרי לפני שנה. אני קניתי את שאלי בברוק משה בת"א בדרך יפו.

shiranr1

New member
אני הייתי עושה פסיפס...

לוקחת תמונה שלו או של שניכם, מדביקה באלבום ועליה בהתאם לצבעי הבגדים מדביקה חרוזים קטנטנים כאלה. כמו מעין פסיפס.

למעלה