אני לא מגיעה מהמקום הזה, כי שניצלים זה ממש
לא אותו דבר, ולא רק סופגניות.
אני מגיעה ממקום אחר: לא מטגנת.
ועכשיו אני בודקת מה אפשר ואיך אפשר להחליף. אז שניצלים בתנור בד"כ עושים בלי ציפוי, אני עושה אותם עם, חום גבוה לדקה ושתיים, ומורידה חום. סופגניות אני מכינה סופגניות אפויות. יש המון מתכונים באינטרנט. לביבות מכל הסוגים בתנור, עם קצת שמן למטה וקצת שמן מעל (הברשה). דגים רק בתנור או בגריל (וכשמתפנקים בקיץ, על האש). ירקות אנטיפסטי בתנור.
להגיד לך שזה יוצא ממש אותו דבר? לא אמרתי אף פעם. אני אומרת אחרת: יוצא טעים.
הבנים שלי, שהם בגיל השלושים פלוס וגרים בבתים משלהם, לא אוכלים מטוגן גם בבית שלהם. הרגלים. יותר מדי שמן לטעמנו. אבל הבן הצעיר שלי אומר: יש דבר אחד שבגללו כדאי לאכול מטוגן, וזה שניצל אמיתי. סבבה. אז הוא יכול להכין לו שניצל אמיתי פעם ב... אני אומרת אותו דבר על פלאפל. אז קונה פעם בחודש חודשיים. עדיין ההרגלים עדיפים. וגם, טעימים.
לא אותו דבר, ולא רק סופגניות.
אני מגיעה ממקום אחר: לא מטגנת.
ועכשיו אני בודקת מה אפשר ואיך אפשר להחליף. אז שניצלים בתנור בד"כ עושים בלי ציפוי, אני עושה אותם עם, חום גבוה לדקה ושתיים, ומורידה חום. סופגניות אני מכינה סופגניות אפויות. יש המון מתכונים באינטרנט. לביבות מכל הסוגים בתנור, עם קצת שמן למטה וקצת שמן מעל (הברשה). דגים רק בתנור או בגריל (וכשמתפנקים בקיץ, על האש). ירקות אנטיפסטי בתנור.
להגיד לך שזה יוצא ממש אותו דבר? לא אמרתי אף פעם. אני אומרת אחרת: יוצא טעים.
הבנים שלי, שהם בגיל השלושים פלוס וגרים בבתים משלהם, לא אוכלים מטוגן גם בבית שלהם. הרגלים. יותר מדי שמן לטעמנו. אבל הבן הצעיר שלי אומר: יש דבר אחד שבגללו כדאי לאכול מטוגן, וזה שניצל אמיתי. סבבה. אז הוא יכול להכין לו שניצל אמיתי פעם ב... אני אומרת אותו דבר על פלאפל. אז קונה פעם בחודש חודשיים. עדיין ההרגלים עדיפים. וגם, טעימים.