כל שני מחדש-
אשת השבוע שלנו

כל שני מחדש- ../images/Emo47.gifאשת השבוע שלנו

כל שבוע, ביום שני נפתח עם אשת השבוע בחירת "אשת השבוע" נעשתה בהגרלה בנוכחות חברות הארגון בכנס- מעגל ארצי שהתקיים ב-18/10 אחת מחברות "קישורי אמהות" תקבל זרקור ובמה למשך שבוע בו היא תספר על עצמה, על העסק ותענה לשאלות שנוגעות בתחום עיסוקה. אתן מוזמנות להפנות אליה שאלות מבקשת לכבד את אשת השבוע ולא לתפוס לה את הבמה ולפרסם את עצמכן בשירשור זה. חברת הפורום הזה המעוניינת להיות אשת השבוע- מוזמנת לפנות אלי במסר אישי ולתאם מועד ביומן לזרקור על העסק שלה למשך שבוע. בברכה, מיכל קנדל מנהלת פורום קישורי אמהות בתפוז

../images/Emo124.gifוהשבוע-----../images/Emo47.gifאשת השבוע- ויויאנה לוי

ספרי לנו על עיסוקך, איך את משלבת בין עבודה כעצמאית ובית? האם יש סיפור מיוחד בעסק שלך שנחקק בזכרונך?

vivilevi

New member
על עיסוקי../images/Emo23.gif

שלום וברכה לך מיכאל ולכולן, אני מטפלת בכירה בתרפיית אור צליל וצבע ויועצת פאנג שואי. אז מה זה "תרפיית אור צליל וצבע"? (פאנג שואי – תורת המרחב היום מוכר יותר) תרפיית זו מרכזת בתוכה ארגז כלים מגוון מאוד שבעזרתם ניתן ליצור שינוי, צמיחה העצמה אישית ועל ידי כך ליצור עבורינו את האיכות חיים הרצויה לנו. הכלים בהם אני נעזרת בעבודתי הם: *ערכת האיזון של האורה סומא – יעוץ וטיפול *קולנים – סריקה וטיפול על ידי רטט של צלילים. * פנס אור (PEN LITH), ביופטרון – סריקה וטיפול בעזרת אור וצבעים * תמציות אנרגטיות פרפרים וים – לשחרור והקלה למצבים שונים * שיטת אירלן – איבחון - שיטה לשיפור היכולת לעבד מידע חזותי וזאת על ידי מסנני צבעי. המיוחד בתרפיה זו היא ההזדמנות לכל אחד ואחת לקבלת החלטה ובחירה האישית בכלי ובדרך המתאימה והמדברת אליו ביותר מתוך לקיחת אחריות אישית לתהליך השינוי/ריפוי העצמית. בעזרת תרפיה זו אנו מחזירים את ה"כוח והסמכות" לעצמנו מתוך הבנה שאנו יודעים מה הנכון ביותר עבורנו. עד כה בקצרה על הצד הטיפולי. הצד הנוסף הינו חוגי בית, סדנאות, קורסים – המטרה של מפגשים אלו מפגש עם עולם הצבעים בדרך חוויתית. אני משלבת את עולם האור, הצליל, הצבעים והפאנג שואי בחיי היום יום שלי ושל משפחתי. והדבר שמרגש אותי כיום היא האפשרויות היצירה שנפתחו בחיי כאשר נוצר השילוב בין שני העולמות האהובים והקרובים אלי. אני מזמינה אותך ואתכן להתבונן מחדש ולהיזכר בצבעים בתוככם ובצבעים מסביבכם.
בברכת אור אהבה וצבע ויויאנה לוי מטפלת בכירה בתרפיית אור צליל וצבע פלאפון: 050-3170273

רוצה לספר על חברה מיוחדת במינה-ויויאנה

לפני שש שנים,הלכתי ללמוד את הנושא תחת המגמה"תרפיה אור צליל וצבע",שם הכרתי את ויואנה,ומיד התפתחה בינונו חברות ,שהפכה לחלק צמוד ובילתי ניפרד מחיי ,גם היום שלוש שנים אחרי הלימודים אנו מתיעצות ,נעזרות וחברות אחת למען השניה. ויואנה היא היא לא רק מטפלת מצויינת בעלת כלים יחודיים ויחידנים היא גם מורת דרך מצויינת ,ובעלת ידע עשיר במיוחד ויכולת להבין את הדברים הנאמרים ,גם כשלא נאמרו. יקרתי מאחלת לך המון הצלחה בכל הפרוייקטים שלך גאה בך! בעקר אני זוכרת את הימים בהם אמרנו ,אני באתי ללמוד להעשרה ולא להיות מטפלת........ אוהבת המון ,ובנות מעגל ירושליים הרווח כולו שלכן,אתן עוד לא יודעות ,נצלו זאת.

vivilevi

New member
הילה חברתי היקרה ../images/Emo230.gif

להילה המדהימה !!! איזו זכות ענקית שיש לי לחברה נפלא כמוך. הזכרת לי שהכרנו לפני שש שנים האמת היא שנראה לי שאנו מכירות כל החיים (ולא רק אלה). הילה היקרה הינך אדם נותן ואוהב מקצועית ויסודית בעשייתך ועם יכולת לראות
את התמונה הרחבה מבחינתי פשוט מלאך
על פני האדמה. עברנו דרך מלאה חוויות יחד ואני מודה לך על כל רגע. אז...מנהל מעגל פתח תקווה הקסומה המשיכי להפיץ את השלווה, השמחה ושפע האהבה שבתוכך לכולנו.
חיבוקי
ענק מלא אור אוהבה וצבע ממש כמו שאנחנו אוהבות..... שבת מבורכת,
ויויאנה לוי מטפלת בכירה בתרפיית אור צליל וצבע פלאפון: 050-3170273

vivilevi

New member
../images/Emo222.gifאיך את משלבת בין עבודה כעצמאית ובית?

שלום וברכה לכן, טוב, אז כפי שהינכן ודאי יודעות אנו מלאות יצירתיות ויש לכל אחת מאיתנו "ארגז קסמים"!! ובתוכו שעון מיוחד שאצלו ה – 24 שעות ביממה נמתחות וגמישות. איזה מזל ותודה לבורא עולם שיצר שעון שכזה מיוחד לאמהות!!
חזרה למציאות: המלאכה מרובה וכן לא תמיד מספיקים הכל. "הטיפ" מוכר לנו ויחד עם זאת תמיד אנו צריכות להזכיר לעצמנו: - הגדרת סדרי עדיפויות, - הגדרת מטרות/משימות ממוקדות וברורות, - תאריכי יעד, - ארגון לוח זמנים אמיתי, - וביצוע. דרך אגב, אני מדברת על כל הרבדים בחיינו , לא רק על העסקי. והחשוב מכל נכון אנחנו יכולות הכל !! יחד עם זאת בקשה לעזרה זו זכות ועוצמה (לא חולשה). בברכת אור אהבה וצבע

vivilevi

New member
האם יש סיפור מיוחד בעסק שלך שנחקק בזכרונך?

שלם וברכה לכולן, מיכל שאלתך הביא אותי לעצור ולחשוב.... קשה לי להתמקד במקרה אחד בלבד. כל מפגש עם אדם הוא מבחינתי מיוחד כל כך ולרוב מרגש ביותר. יחד עם זאת לאחר התקופה הקשה בדרום, הלכנו מספר חברות העוסקות בתחום הזה (אחת מהן חברתי היקרה והטובה הילה גוילי ), לאחד הישובים בדרום הארץ. שם עשינו פעילויות לילדים של אותו ישוב. המפגש איתם היה מרגש וכל כך מעשיר ומלמד. שפת הצבעים בשבילם היתה פשוטה וברור וההצעות היצירתיות שהם נתנו לעצמם על דרכים השונות שהם יכולים להיעזר בצבעים כדי לחזק ולעודד את עצמם היתה מבחינתי מרגשת ומיוחדת ומלמדת. כל פעם שאני נזכרת בחוויה זו כולי הודיה לזכות שהיתה לי לפגוש נשמות מאירות.
בברכת אור אהבה וצבע ויויאנה לוי מטפלת בכירה בתרפיית אור צליל וצבע פלאפון: 050-3170273

אור צליל וצבע- חוויה מרגיעה ומעניינת

ראשית אני רוצה לפרגן לוויאנה שאירחה אותנו בביתה ל"גיבושון" של המעגל העיסקי ירושלים. וויאנה משרה רוגע, שלווה והמון נתינה, המפגש עם העולם של אור צליל וצבע השאיר בי טעם של עוד. אני אשמח אם תפרטי מעט על השימוש הטיפולי בדרך של אור צליל וצבע, למי זה מיועד? האם יש הבדל בין טיפול בצבע לצליל לאור מה המטרה של כל אחד מהם? תודה!

vivilevi

New member
תודה הגר

הגר היקרה שלום וברכה, תודה רבה על הפרגון והמילים החמות.
לשאלתך: הטיפול תרפיית אור צליל וצבע מיועדת לכולם מגיל 0 עד 120 , ולדיוק עוד בזמן ההריון. הטיפול של כל אחד מהכלים הוא שונה בדך עברת הטיפול. החושים הקולטים שונים כגון: בקולנים השמיעה פעילה יותר ובייעוץ האורה סומא העיניים בוחרות את הצבעים שהכי מושכים אותנו. המשותף לכול הכלים הוא שהם עובדים על רטט. אור כרטט, צליל כרטט וצבע כרטט. התגובה של המטופלים היא שונה ומגוונת כל אחד לפי הנושא ששלשמו הוא הגיע ודרך ההתחברות לטיפול. להלן פירוט על סוגי הטיפולים: * יעוץ בהתאמה אישית – פגישה אישית בא האדם עובר תהליך של איזון אנרגטי ושחרור דפוסים מעקבים, התהליך יוצר מיקוד, בהירות והתנהלות מודעת בחיי היום יום. מטרת היעוץ לאפשר לפונה הזדמנות להתבוננות על הדרך בה הוא נמצא כרגע ובתום היעוץ הזדמנות לעבודה על נושאים המעקבים אותו בהתנהלות היומית. העבודה היא על ידי בחירת בקבוק מארכת האיזון של האורה סומא והמשך טיפול בבית (מורחים את השמן על נקודות ספציפיות בגוף לפי הצבעים שנבחרו) וכמובן בליווי טלפוני של המטפל (שלי) או פגישה לפי בחירתו של המטופל. * קולנים- סריקה וטיפול האדם מקבל סריקה אנרגטית וטיפול המוביל לאיזון אנרגטי וטיפול מעמיק וממוקד לנושא שלשמו הוא הגיע לדוגמא: שחרור פחדים, ריפוי מכאובים, כאבים כרונים, שחרור לחצים ועוד. * פנס אור (PEN LITH), ביופטרון – סריקה וטיפול האדם מקבל סריקה אנרגטית וטיפול המוביל לאיזון אנרגטי וטיפול מעמיק וממוקד לנושא שלשמו הוא הגיע לדוגמא: שחרור פחדים, ריפוי מכאובים, כאבים כרונים, שחרור לחצים ועוד. * תמציות אנרגטיות פרפרים וים – תמציות אנרגטיות לשחרור והקלה למצבים מגוונים כמו: שחרור מתח, פחדים, כאבים, שחרור מדפוסים מעקבים, תמיכה בתהליכי שינוי, בעיות ריכוז ומיקוד. הטיפול מאפשר יציאה להתנהלות בריאה ונכונה המביא אותך להתנהלות מודעת והצלחה בעשייה. בברכת אור אהבה וצבע ויויאנה לוי מטפלת בכירה בתרפיית אור צליל וצבע פלאפון: 050-3170273

שימוש בכלים מעולם האור, צליל וצבע

היי ויויאנה, מההכרות שלי איתך התרשמתי מאוד מהכלים שברשותך ומהיכולת שלך לתת מרחב מלא בתמיכה ובאכפתיות. אשמח לדעת כיצד הכלים שברשותך יכולים לתרום לי כבעלת עסק לקידום העסק שלי? האם תוכלי לתת טיפ מעולם האור ,צליל וצבע שאוכל לקחת ליום יום? מברכת אותך בהרבה שמחה והצלחה, עדי עדי נועם קורנל "בשביל האושר" אימון לטרנספורמציה והגשמה בחיים ובעסקים [email protected] 050-7304719 אין מקום שהוא רחוק מדי" (ריצ'ארד באך)

ויויאנה היקרה

קודם כל תודה על האירוח הנפלא של הגיבושון אצלך בבית. סדנת הקלפים נתנה לנו רגע למחשבה עלינו ועל חברותינו. ממליצה לכולן לעשות זאת. שאלה: האם באור צליל וצבע אפשר לטפל גם לילדים היפר אקטיבים? יום נפלא עדי הס רבינוביץ הפוגה נשית - טיפולים הוליסטים לנשים 052-26045050 www.hafuga-nashit.co.il

vivilevi

New member
היפר אקטיבי

עדי היקרה , תודה רבה על הפרגון. היפר אקטיביות הוא מושג רחב מאוד. אכן יש דרכים לטפל בנושא בעזרת תרפיית אור צליל וצבע. לא אוכל להתייחס כאן לדרך עצמה כי הדרך בא "ההיפר אקטיביות" בא לידי ביטוי היא מאוד רחבה ושונה מאחד לאחד. כך שיש להתאים את דרך הטיפול המתאימה לכל אחד. אך בהחלט בעזרת הקולנים, התמציות אנרגטיות ואף מוצרים אחרים של האורה סומא ניתן לטפל בהיפר אקטיביות. יום נפלא ומבורך בשפע של צבעים,

vivilevi

New member
הצבעים מעצימים את הכלים שברשותינו

עדי היקרה בוקר טוב, תודה רבה על המילים החמות. הצבעים מפתחים ומעלים את המודעות שלנו, על ידי כך אנו ממוקדים ובהירים יותר עם עצמנו. מהמקום הזה כל עשייה שלנו הופכת ליצירתית, זורמת ומתוך שמחה והנאה, וכך כמובן גם בעסק שלנו.
הכרות עם שפת הצבעים יכולה להעשיר את הכלים אשר ברשותנו. יצירת מרחב תומך בעזרת הצבעים והכרות עם אנרגיית המרחב מאפשרים לנו ליצור סביבת עבודה תומכת ומאפשרת ומזמינה לנו וללקוחות שלנו. בברכת אור אהבה וצבע ויויאנה לוי מטפלת בכירה בתרפיית אור צליל וצבע פלאפון: 050-3170273

למעלה