כל Mומחי גוגל - התאחדו ועוצו עיצה..

Benkok

New member
כל Mומחי גוגל - התאחדו ועוצו עיצה..

מישהו יכול למצוא לי סניף של AA בבנגקוק? השעה 13:28, ללא ספק שבת בצהריים (בדקתי בלוח שנה...) - ושוב התעוררתי שיכור... אתם מכירים את זה שהולכים לישון מאוד מאוד שיכורים ואז ישנים 4-5 שעות ומתעוררים ממשהו? ועוד לא ישנתם מספיק כדי להפיג את האלכוהול בשינה? ואז נוצר מצב שאתם יושבים בצהריים ואתם עדיין שיכורים. מכירים? אז זה זה... והבעסה היא שאני חייב ללכת לתערוכה עם אנשים מאוד חשובים, וזה בעיה כי צריך לדבר איתם על כל מיני דברים טכניים... כמה קפה כבר אפשר לשתות? אני אחרי הכוס השלישית ומה שיצא לי מכל הנושא הזה זה רק פיפי... היתרון היחיד שאני רואה מכל הסיפור הזה הוא שבגלל שאני עדיין קצת שיכור אז אין הנג-אובר...איזה כיף... בינתיים התקשרתי לחבר לבדוק מה קרה בלילה...מסתבר שהיה בקבוק ויסקי ואיננו. מסתבר שגם היתה מישהי...אבל יש מצב שהוא עובד עליי כי הוא יודע שאני גם ככה לא אזכור...אני זוכר מישהי במעורפל בפאב אבל לא בטוח שהיא אשכרה חזרה איתי הביתה... טוב, נחכה לראות אם יגיע SMS במשך היום...אם לא אז הכל בסדר... שיהיה לכם סופ"ש רגוע שם בארה"ב...

Mירב

New member
טוב, כבר בטח מאוחר מדי....

איך הלך בתערוכה?

Benkok

New member
היה מצויין, תודה...

תערוכות כאלה מפתיעות אותי כל פעם מחדש כשאני נתקל בתאילנדים משכילים, דוברי אנגלית רהוטה, מחזיקים במשרות בכירות וגם בדרך כלל יודעים על מה הם מדברים. כן יירבו...

Mירב

New member
../images/Emo6.gif

הם בטח אומרים אותו דבר על ישראלים....

למעלה