כמב יצא לכם במבחן אייקיו לי 100
ש ש כ ט ר י ת New member 29/12/03 #1 כמב יצא לכם במבחן אייקיו../images/Emo35.gif../images/Emo22.gif לי 100
ש שנינוש הפ33ה1 New member 29/12/03 #3 אוףףףף אני גם רוצה התכוננתי למבחן ולא היה לי זמן למישו יש אז זה?....
Y y a ® d e n a New member 29/12/03 #8 דורו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif האייקיו שלך גבוהההה מה עם הממלכה שלנו חח אני לא יכלתי לעשות את המבחן הזה כי פיספסתי את ה-6 השאלות הראשונות אבל ידעתי את רוב השאלות.. היה לי ציון גבוה אם הייתי בודקת... איזה כיך שהי"ב נצחו אני אמרתי מההתחלה שהם ינצחו אהבתי שהדוגמנים והמורים קיבלו אותו ציון אז למה במקום שהמורה לפיזיקה תלמד אותי שיהודה לוי ילמד אותי
דורו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif האייקיו שלך גבוהההה מה עם הממלכה שלנו חח אני לא יכלתי לעשות את המבחן הזה כי פיספסתי את ה-6 השאלות הראשונות אבל ידעתי את רוב השאלות.. היה לי ציון גבוה אם הייתי בודקת... איזה כיך שהי"ב נצחו אני אמרתי מההתחלה שהם ינצחו אהבתי שהדוגמנים והמורים קיבלו אותו ציון אז למה במקום שהמורה לפיזיקה תלמד אותי שיהודה לוי ילמד אותי
° °ThE BeSt DJ° New member 29/12/03 #10 חחח את אף פעם לא באיסיקיו/מסנג'ר.. חח כן גם אני אמרתי שהי"ב ינצחו.. חח לא נורא תבדקי ביום ראשון הזה
C call me New member 29/12/03 #5 לי יצא..... 114 ואין לי מושג אם זה יחסית הרבה או קצת לגיל שלי.... (אני בת 14)
ה הארוס של לואיסנה New member 29/12/03 #6 127 ../images/Emo10.gif אחי הכסיל!!!!! הוא ענה לי על 3 שאלות שלא ידעתי ובשאלות האלו טעיתי.......
D DaSi ON LsD New member 29/12/03 #7 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif מסכן ../images/Emo4.gif וגם דור.. איך תחיוו עם זה..?! ממ חן... אם לא ידעת, זה לא משנה, זה ממילא מוריד לך.. ודור, בעע... אני אחסוך מעצמי בכולופן לא עשיתי, ראיתי רק את סוף התוכנית
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif מסכן ../images/Emo4.gif וגם דור.. איך תחיוו עם זה..?! ממ חן... אם לא ידעת, זה לא משנה, זה ממילא מוריד לך.. ודור, בעע... אני אחסוך מעצמי בכולופן לא עשיתי, ראיתי רק את סוף התוכנית
D DaSi ON LsD New member 29/12/03 #14 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif נסבל + [ רר ../images/Emo3.gif ] ודור.. אל תקחי קשה... רק אמרתי שאת חכמה
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif נסבל + [ רר ../images/Emo3.gif ] ודור.. אל תקחי קשה... רק אמרתי שאת חכמה
T T z L i L u S h New member 29/12/03 #16 דור יש לך ציון יפה.. אני ממש לא מבינה למה כל הצומי הזה... אוף *שונאת את זה*
T T z L i L u S h New member 29/12/03 #18 אבל את עושה פרצוף כזה כאילו "אני מה זה לא חכמה" "הציון לא טוב" למההההההה?