../images/Emo88.gifחבול|../images/Emo166.gif אוף
שכחתי לכתוב בסקר על הבעלים אני לא מרגישה שיש ממש עזרה או שיתוף גלעד מת על רועי, ועושה לו לפעמים אמבטיה אבל הוא עובד המון וקשה והכל על הראש שלו וזה יוצר לחצים ואז כבר אין לו סבלנות ליותר מדי זמן עם רועי וחבל
אני מבינה אותו, אבל גם מרגישה חנוקה - כי אין לי כמעט הפוגה ורועי, בנוסף לכל, לא מכיר מספיק אנשים כי ההורים שלי ושל בעלי לא ממש מתאמצים לא שאני מתלוננת, אמא שלי עייפה כבר (מהחיים חחח) ומשתדלת להגיע אלי ואבא שלי גר ברחובות, ומשתדל להגיע פעם בשבוע לפחות, עוזר לנו כלכלית
אין תלונות עליהם, מבינה אותם ההורים של בעלי גרים מולינו יש להם מלאנת'אלפים זמן ולא באים כמעט (
רררר) בטענה ש"אין לי אנרגיות מספיק" ושטויות כאלה אבל גם אותם אני מבינה תכל'ס אני מרגישה שכל הטיפול ברועי נופל עליי בנוסף לזה, אני לא מסוגלת לחיות בבלגן, אז עושה הכל - או מה שמספיקה לבד טוב, כולם אוהבים את רועי, יופי.. אבל אני עדיין מרגישה אם חד הורית שמניקה, 24 שעות ביממה - יום ולילה עם רועי (שמתעורר יותר מפעם פעמיים בלילה) ואפילו לצאת קצת לבד לא יכולה.. רועי גם בעייתי, ולא מוכן להישאר בשום מקום עם אף אחד חוץ ממני לדעתי הסיבה היא, שהוא לא מספיק הכיר את הסובבים או מבלה איתם מספיק זמן, או מקבל מהם חצי מתשומת הלב שאני נותנת לו בכדי לרצות להישאר עם מישהו מעבר לכך.. הם מפחדים ממנו, מהבכי שלו וזו התוצאה זה ילד שצריך המון תשומת לב, ולא מעסיק את עצמו לבד, אם לא מפעילים אותו אבל אני לא מתלוננת (לא חחח בטח שלא)
רק שופכת מהלב אולי זו הסיבה שאני לא מספיקה להגיב פה להכל (וזה חבל) כרגע רועי ישן
שזה גם נדיר אז יש לי זמן אוחחחח כמה ארוך יצא!!! סליחה
מי הגיע עד כאן?
אני מסכמת בכך, שיש לי את רועי ואני מאושרת מכך, אנחנו צוות אבל צריך לפעמים אויר
(והנה הוצאתי קצת... כאן.. חחח)