כמהזמן לאחר ההכנה של בצל עם דבש הוא לא בדר ואי אפשר להישתמש בו
0 0 אור 0 New member 25/12/04 #2 בדרך כלל מכינים כמות קטנה וזה מספיק ליום עד יום וחצי, מכיוון שגם בצל וגם דבש משמשים כחומרים משמרים, אזי נראה לי שאם נשאר קצת סירופ והוא לא תוסס או מקבל טעם מוזר, צריך להיות בסדר.
בדרך כלל מכינים כמות קטנה וזה מספיק ליום עד יום וחצי, מכיוון שגם בצל וגם דבש משמשים כחומרים משמרים, אזי נראה לי שאם נשאר קצת סירופ והוא לא תוסס או מקבל טעם מוזר, צריך להיות בסדר.