כמה אהבה...

ghahamov

New member
שפה שלישית

בשעה טובה קיבלתי אתמול את הלינק להורדת האלבום. בשעה עוד יותר טובה היום גם הורדתי את האלבום. ובשעה הכי טובה, אאזין לו במלואו בדרך הביתה :)

davidaltman

New member
השבת תתחיל מדהימה

דיוויד ברוזה מחייך אליי מעטיפה לבנה כשהוא מביט על פרח צהוב דיסק מדהים שהפצתו תהיה כמו האישה שאיתי בעזרת השם שבת של יהלומים דודי אלטמן

urielson

New member
עדיין לא הורדתי

זה יהיה כנראה רק מחר כשאגיע הביתה... אבל הגיע היום גם חוברת השירים בפורמט פלאש ובפורמט להורדה

urielson

New member
עוד אין לי את הדיסק פיזית

אבל הורדתי אותו למחשב, והאזנתי כבר פעמים כן נשמע ממש טוב (עד כמה שאני מבין..) שבת שלום לכולנו והנאה מהדיסק החדש

בטי369

New member
כמה אהבה...../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

השירים שהספקתי לשמוע כלכך יפים..כל כך שונים זה מזה חחחחחחח...........האהבה שתהיה לכולנו שבת מלאה צלילים ואהבה.

handlessman

New member
קניתי גם את הדיסק..

מהרצה ראשונה הוא נשמע די נחמד, אבל אני חושב שהעובדה שהוא כתב את המילים מהווה חיסרון.. לא כי המילים לא טובות, אלא כי הוא מביא את הפרשנות שלו במוזיקה למילים של עצמו, ואין בזה את הייחודיות של הלחנת מילים של משורר אחר. השירים שהכי בלטו אצלי הם חולם (כנראה בגלל ששמעתי אותו כבר כמה פעמים כסינגל), הלו, זכות לאהבה (בבלוזיות שלו, שזה הסגנון שאני מרגיש שדויד הכי ממצה את עצמו), ולאן שלא (למי השיר הזה הזכיר את Untitled מ-Night Dawn?) נראה אם הדעה שלי תשתנה אחרי עוד כמה לופים..

ymother

New member
הקשבתי לחלק מהשירים

עוד לא הלכתי לקחת את הדיסק, אז בנתיים רק ממה שטעון באתר, וחלק ניכר לא טעונים לצערי. איזה כיף לראות את התהליך בעבודה! ממש מרגש - רוני עברין כבר עבד איתו? מוסיף קצב וצבע! איזו מקסימה מורן! חולם, הלו (כבר שמעתי קודם ושניהם מדהימים), ולאן שלא, כבן אדם אני חפץ (דוחף שם את כולם לקצה...
) וזהו בנתיים, את השקטים יותר צריך לשמוע כמה פעמים כדי להידלק. יש בשפה שלישית קטע שמזכיר לי את בלדה לנלסון. אגב, שפה שלישית... לא מה שחשבנו...

SHANILIROY

New member
שפה שלישית

מאוד אהבתי והתחברתי ,דיויד ברוזה הצליח לרגש אותי כמו תמיד ,והפעם גם עם מילות השירים ,ניכר שכל מילה נכתבה מהלב ,עוררה בי התרגשות ומוד אחר לסופ"ש , עונג שבת אמיתי . ובקשר לשם של הדיסק,לא זוכרת עם מי מכם דיברתי לפני שיצא הדיסק,חן אני חושבת שאיתך ואמרתי ,שפה שלישית קשור לשפת האהבה ..

altofhen

New member
הייתי קרובה

הייתי קרובה בפרשנות שלי לשם האלבום 12 נקודות

glitter8

New member
מחר...בלי נדר...

מקווה שהגיע לחנויות הירושלמיות... הדיסק הקודם שלו הגיע לפה באיחור של שבוע

SHANILIROY

New member
כן , ההפצה הייתה ממש באיחור

הפעם היה דיוק ,ענבלי אני מחכה לדעתך , אני ממש אוהבת לקרוא את הסיכומים שלך

glitter8

New member
הנני כאן, מחכה שהחנות תיפתח..

אפילו מרוב התרגשות התעוררתי ב 6 בבוקר.. אוטוטו נוסעת ל"תו השמיני"...
הבאסה שאני לא בטוחה שיהיה לי זמן לשמוע את הדיסק לפני 12 בלילה.... ככה זה כשבאוטו שלי עוד יש....טייפ קסטות...
יום טוב לכולם

למעלה