איך היה החג?
א אליאן 226 New member 4/4/15 #1 כמה אוכלללל עבדנו שלושה חודשים על הבית בשביל לילה וחצי, כמה אפשר לשמוע את המשפט הזה? יש מישהו פה?
א אחד פשוט1 New member 4/4/15 #4 כרגיל לא משהו   לבד,,,,,,,,,,,,,, טוב שעבר עכשיו נשארו רק 8 ימים נוספים לחג הזה וללבד,
א אחד פשוט1 New member 4/4/15 #24 אכן כמו כל החגים   החג הזה,לצערי,אפילו אקסטרא או התנדבות לא הצלחתי לארגן לי     איפה את היית? איך היה לך?  
אכן כמו כל החגים   החג הזה,לצערי,אפילו אקסטרא או התנדבות לא הצלחתי לארגן לי     איפה את היית? איך היה לך?  
א אחד פשוט1 New member 5/4/15 #48 להעזר במי? לטובת מה? לא שיתפתיכאן בעיניין,איך יכלו לדעת ולסייע תודה בכל אופן
B bartzvi New member 4/4/15 #5 תזדייני בסבלנות ...אנחנו בדיוק בקינוחים את ממליצה דרך כביש 6 או כביש החוף?
י יונק הצוף New member 4/4/15 #8 אני ואשתי לא השקענו כל כך הרבה אבל אין ספק שכייף כשהבית יותר נקי ומטופח אני פה לקצת
י יונק הצוף New member 4/4/15 #17 לא לבד למרות לחצים שהופעלו מהמשפחות בחרנו בחברים אווירה קצת יותר משוחררת אמנם התפשרנו קצת על האוכל אבל החברה הייתה כייפית מידי פעם צריך לשבור שיגרה
לא לבד למרות לחצים שהופעלו מהמשפחות בחרנו בחברים אווירה קצת יותר משוחררת אמנם התפשרנו קצת על האוכל אבל החברה הייתה כייפית מידי פעם צריך לשבור שיגרה
י יונק הצוף New member 4/4/15 #38 לא אבל עם הזמן הפחתתי לא חייב בשר כל יום אבל קחי חומרי גלם מעולים , שימי אותם בידיים הנכונות , יהיו מעדן בידיים הפחות נכונות , טעמתי מפה ומשם
לא אבל עם הזמן הפחתתי לא חייב בשר כל יום אבל קחי חומרי גלם מעולים , שימי אותם בידיים הנכונות , יהיו מעדן בידיים הפחות נכונות , טעמתי מפה ומשם