כמה אימונים אתם עושים בשבוע?

nokia5

New member
כמה אימונים אתם עושים בשבוע?

ולשם מה אתם מתאמנים, לכיף או לתחרויות?

4 פעמים בשבוע..

שעתיים כלא ימון, בדרך כלל אנחנו לא מתרחים, כשיש אבל איחפו אנחנו באים... היום הרביעי בשבוע מתאמנים בחוץ עושים ריצה ואחר כך קצת צל בוקס וכושר... שאר הימים מביאים בלאפות בשק ואחד בשני...

Pyongwon

New member
מכירה מועדון שמתאמנים 5 פעמים בשבוע

ויש אחלה תוצאות - בוריס ביריזובסקי, טאקוונדו, פתח תקווה. עם החברה שלו - לא כדאי להתעסק! ג'ס.

nokia5

New member
מה אופי האימונים הטאקוונדו...

האם את יכולה להסביר בבקשה, על מה עובדים באימונים?, ומהי דרגת הקושי? תודה

Pyongwon

New member
לכל מאמן - הדרך שלו להביא להשגים.

יש אחד שעושה דבר אחד, יש אחר שעושה דבר אחר. אני עובדת בדרך שונה - כי המועדון שלי בעיקר טכני כך שכמות הפציעות כמעט לא קיימת. אבל עושים קרבות, ושולחים שופטים למכביה. נחמד למדי. אותו מועדון - המאמן אחראי על הקרבי בארץ, ועל הארגון. ויש כאלה כאן שלא אוהבים אותו, נכון, אבל הוא עושה עבודה ממש יפה ומאורגנת. הרבה זמן לא היה לנו כזה ארגון. שיטות שונות של עבודה. אצלי יכולים להתאמן 4 פעמים בשבוע, אצלו 5 פעמים. רוב המועדונים - רק פעמיים. כל אחד ודרכו. יש חימום, גמישות (בסיסית), עבודה (כל אחד ודרכו) וזהו. רוצה לפרט לגבי השאלה שלך? ג'ס.

The Real Ali g

New member
עם שמים שתיי לוחמים...

אחד מקצוען באגרוף ואחד מקצוען בטייקוואנדו! התייקוונדו לוקח?

chty

New member
תלוי..

אם המתאגרף נכנס לטווח של ידיים... הלך על הטיקוואנדו... אבל אם הטייקוונדו מרחיק את המתאגרף כל הזמן בבעיטות... אז הלך על המתאגרף.. אך זה אף פעם לא החלטה לפי שיטות.. זה גם תלוי ביריבים. לדעתי כמובןן!

lironmarko

New member
מי שנחשב מקצוען באיגרוף

לדעתי לא יפסיד למישהו מטאקוונדו לפחות לא WTF של היום... מרב מיגון הם לא יכולים לספוג אגרוף לבטן... הטאקוונדו של פעם היה קצת (הרבה) יותר אכזרי ....אז זה היה רציני עם לחימה רצינית... אחלה אומנות אחלה דינמיקה אבל באינגייג' של קרב עם מגע מלא לא ממש אפקטיבית..

chty

New member
כן.. אבל זה לא כלכך תלוי בשיטות..

זה תלוי ביריב עצמו... ובטקטיקה שלו...

Pyongwon

New member
תלוי במי שיותר מיומן. לא יותר, ולא

פחות. חניך שלי הלך למקום איפה שנותנים אגרופים לפנים (בטאקוונדו זה אסור) וגם לו קיקים וכו'. לא היה לו בעיה עם אף אחד שם. פשוט הרחיק אותם ופגע בגוף ובראש. לא נתן להם אפשרות בכלל להתקרב אליו. אבל אי אפשר לדעת. אני חושבת שהטאקוונדו יקח, אבל ייתכן שאני מעט משוחדת..:) אבל שוב - תלוי בראש ובראשונה במי שיותר מיומן. ג'ס.

lironmarko

New member
דובר על 2 מקצוענים בשיטות שונות

במצב כזה ...זה שונה וד"א אי אפשר לבעוט לנצח גבוה זה מעייף... ומקרוב אין בעיטות גבוהות חוץ מנריוצ'אגי וגם זה בעייתי כי ידי המתאגרף על הפנים ...

daskaliano

New member
להילחם רק ברגלים זה לא טבעי

מספיק שמישהו פשוט צועד לעברך מהר ונגמר לך המרחק לרגל.

למעלה