כמה אמורה לעלות לי נרגילה טובה?

כמה אמורה לעלות לי נרגילה טובה?

ומה אני צריך לבדוק כאשר אני קונה נרגילה? ולמישהו יש המלצה על חנות באזור הרצליה? וטטוח מחירים אופטימלי בתודה הראשון

lizard

New member
נרגילה טובה עולה בסביבות

120-150 שקל. כשאתה קונה אותה לשים יד על הראש של הנרגילה ותבדוק אטימות. תבדוק שהגומי שלה (בחלק שאוטם את החלק המתכתי לכד) לא יבש ומתפורר. תבדוק שהצינור חדש ונקי. תתחדש

הגודל כן קובע...

בניגוד למה שחושבים,לא הכל תלוי בגודל הנרגילה. יש נרגילות של 80-100 ס"מ מעולות ב40-60 ש"ח ויש נרגילות של 1.80 מטר גרועות ב 200 ש"ח חשוב שתהיה אטימה מקסימלית.. בין בגוף לוואזה בין הגוף לצינור בין הגוף לראש ולעתי גם אטימה מוחלטת באיזור הגולה (את שלי אטמתי לחלוטין עם סיליקון) חשוב לבדוק שאין בצינור חורים (נושפים בצד אחד,סותמים את השני ומאתרים בריחת אויר) חשוב לבדוק שאין חלודה בגוף (פנים וחוץ) חשוב לבדוק כל זאת בעת הקניה כי ברגע שעזבת את הבסטה\חנות,ה"אחריות" פגה. מומלץ לרפד את הראש בנייר כסף(ולחורר אותו בהתאם לראש),עליו להניח את הטבק ומעל 2 ניירות כסף עם הרבה חורים קטנטנים:אני מחורר בעזרת קיסם עד למה בה נייר הכסף נראה כמו מסננת. נייר הסף התחתון מחמם את הטבק גם מלמטה ומשאיר את הראש נקי. בברכה נירגול נעים וורומוורום

תיקון שגיאות

בניגוד למה שחושבים,לא הכל תלוי בגודל הנרגילה. יש נרגילות של 80-100 ס"מ מעולות ב40-60 ש"ח ויש נרגילות של 1.80 מטר גרועות ב 200 ש"ח חשוב שתהיה אטימה מקסימלית.. בין בגוף לוואזה בין הגוף לצינור בין הגוף לראש ולעתי גם אטימה מוחלטת באיזור הגולה (את שלי אטמתי לחלוטין עם סיליקון) חשוב לבדוק שאין בצינור חורים (נושפים בצד אחד,סותמים את השני ומאתרים בריחת אויר) חשוב לבדוק שאין חלודה בגוף (פנים וחוץ) חשוב לבדוק כל זאת בעת הקניה כי ברגע שעזבת את הבסטה\חנות,ה"אחריות" פגה. מומלץ לרפד את הראש בנייר כסף(ולחורר אותו בהתאם לראש),עליו להניח את הטבק ומעל 2 ניירות כסף עם הרבה חורים קטנטנים:אני מחורר בעזרת קיסם עד לרמה בה נייר הכסף נראה כמו מסננת. נייר הכסף התחתון מחמם את הטבק גם מלמטה ומשאיר את הראש נקי. בברכת נירגול נעים וורומוורום

lizard

New member
נייר כסף גם בתחתית הראש?

לא חשבתי על זה, ננסה בהזדמנות (כשאחליף לראש חדש)

זה באמת נשמע מעניין-אבל...

יא חביבי,להכין נרגילה בסוף יהיה פרוייקט רציני. וואלה לוקחים טבק דוחפים כמו שצריך,אוטמים בנייר כסף בעובי בינוני-עבה,מחוררים בערך בקוטר הפחם ומדליקים את הפחם ומניחים.עכשיו מתחילים לעשן ולהינות מרגע של הנאה מעושנת
נוזלים פעם בשבוע החלפה וניקיון פעם בחודש או כשמתחשק. אני אישית חייב לשים,מעט וודקה,ליקר אמדיאוס כחול (תפוזים),פרוסות דקיקות של שני לימונים בריאים בגודלם וכמובן מים בהתאם לקו המתאר שלי. הקיצר אני מעשן אחלה נרגילה ואוהב גם את הטעם שלי,עד כה גם כל אחד שעישן את הנרגילה שלי חזר לעוד סיבוב תמיד !!!

למעלה