כמה אמור לעלות כרטיס טיסה לתאילנד

אלון בן

New member
כמה אמור לעלות כרטיס טיסה לתאילנד

בערך מתאריך ה 20 לספטמבר וחזרה לאחר 3 שבועות ? תודה .

זה תלוי

זה תלוי בשער הדולר תלוי בדיל שאתה לוקח ובעוד כמה דברים תיגש לכמה סוכנויות תיראה תישאל הינה למשל שלומי השיג דיל מעולה 650$ ב- אל-על שזה באמת אחלה וזול בחברה הזו איסתא למשל נורא ידועה אבל גם לא הכי הוגנת כנס לפה ותראה איסתא 1 איסתא 2

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifאיסתא לוקחים כמעט 1000$

עשיתי סקר שוק רציני ומעמיק.

מה?????????? אתה רציני?

לא יכול להיות 1000 דולר על פאקינג כרטיס לתאילנד??? טוב נו כנראה המנכ"ל שלהם עובר לוילה פרטית בכפר שמריהו אז הוא צריך מימון לבית. זה מחיר מאוד מוגזם ולא מתקבל על הדעת בהחלט לא לקנות משם.

עוד מלח בבקשה

תודה על העידוד חברים אני שב ומזכיר לכם ששילמתי באיסתא 1026 דולר לכרטיס. אבל שוב, פניתי לעוד 3 סוכנויות וכולם אמרו לי בזמנו שכל הטיסות מלאות וצריך להמתין ברשימת המתנה. אז או ששלומי הזמין לפניי או שיש לו קשרים באל על או שבאמת כל סוכני הנסיעות רמאים. מה זה משנה? עוד 9 ימים אני בתאילנד

trancelover

New member
כרטיס רק הלוך .. ??

כמה עולה ?? - - - - - - - - - - - - Ambient Chillout\space cat & elysium - liquid dub connection

lady_anne

New member
לא סביר שימכרו לך OW (כיוון אחד)

כי מרבית המדינות דורשות כרטיס יציאה כדי לוודא שאין בכוונת הנוסע להשתקע שם. אם בכל זאת ימכרו לך כרטיס כזה, תצטרך לחתום על הצהרה שאם תסורב כניסה עליות הטיסה חזרה תהיינה עליך (ולא על החברה שמכרה לך את הכרטיס). ככלל מחיר OW הוא כ-2/3 ממחיר RT. דבר אחרון - המנכ"ל של איסתא לא עובר לכפר-שמריהו. יש לו טירה ענקית וחדשה במושב באזור המרכז ואין תורך לדאוג לו.

מריושי

New member
אני קניתי כרטיס והענין עם

המחירים הוא כזה- כרטיס הלוך חזור לחודשיים עולה באמת בסביבות 700-800 דולר כרטיס לשנה הלוך חזור עולה בסביבות 1050 דולר אלה מחירים של אלעל, בין הסוכנויות יש הבדלים של מחירים אבל זה הטווח שאני מצאתי

מריושי

New member
נזרתי בדבר...

לי כרטיס לשנה ל8/8 עלה 1050 דולר וזה כולל שינוי אחד של יעד ותאריך חינם כל שינוי נוסף- עוד 50 דולר ההגבלות על שינויים גם מרכיב במחיר, פחות אפשרות לשנות, יותר זול

למעלה