כמה אמור לעלות

בייבי22

New member
כמה אמור לעלות

טיסה פלוס שהייה של חודשיים בתאילנד לא כולל קניות ועד כמה באמת זול שם ?יש לכם אולי דוגמאות כדי להבין שבאמת זול שם!?תודה מראש

eranb1

New member
היי בייבי

זה תלוי מה את הולכת לעשות שם תפרטי האם את הולכת לישון בגסטהאוס או בתי מלון ובאיזה דרגה? מה את הולכת לאכול במסעדות שאפשר להגיע ל 20-10 ש"ח בערך ארוחה מלאה או בדוכני רחוב שזה 2-3 ש"ח? האם תיקחי טיסות פנים או רכבות או אוטובוסים? לפי זה אוכל לומר לך פחות או יותר מתי את נוסעת?

דמיקולו

New member
אני אגיד לך ככה

טיסה זה כבר תלוי איך את רוצה לטוב, אבל נגיד 700$, כן ? 1000$ יספיקו לך ל....... שהיה בצפון תאילנד+טרק רגלי ל3 ימים הכולל רפסודות,פילים והמון כיף.בערך חמישה ימים הכל כולל הכל. חודש וחצי באיים, כולל השכרת אופנוע במחיר של 15-20 ש"ח ליום. כמובן שאם את יותר בזבזנים ובליינית מסיבות ופאבים.......תתכונני ליותר הוצאות. מה שחשוב זה לא להסחף בבזבוזים, אלא לחלק באופן חכם את התקציב שלך. אתן לך גוגמאות מלפני 5 שנים לכמה באמת זול שם. ד"א-המחירים לא השתנו בהרבה. דבר ראשון לידיעתך......10 באט(המטבע המקומי)=1 שקל. 1$=בהמרת דולרים לבאטים תקבלי בממוצא 38 באט לדולר....לפעמים יותר ולפעמים פחות. כלומר.....אם בזמנו בקבוק קולה מזכוכית היה עולה 10-12 באט,כלומר שילמת עליו בין שקל ל 1.20 ש"ח..זול,לא ??? חצי אננס מקולף וקר כקרח=10 באט, כלומר, כמו שאמרנו=1 ש"ח. ממש זול. תלכי לקנות בארץ אננס טרי,ותחתמי על משכנתא. השכרתי אופנוע/קטנוע 100-125 סמ"ק.המחיר שתשלמי עליו ליום -תלוי איפה השכרת ולאיזו תקופה. אולי על תקופה ארוכה תשלמי מחיר יותר נמוך. אני הזכרתי במחיר של 170 באט ליום.....שוב=17 ש"ח. הדלק עולה גרושים. כמה את מוכנה להתפשר על תנאים.ככה תשלמי פחות. אם החלטתי שבאתי להיזרק ולא איכפת לי לישון בבונגלוס רק עם מיטה, אבל מחוצה לו יש דשא טבעי, ומרחק 50 מטר מהחוף, והמקלחת נמצאת בחוץ, ומאחורי הבונגלוס היה אגם קטן ובכלל הסביבה נמצאת בנוף "בן זונה" (סליחה ברי על השפה,אבל זה התבקש). שילמתי על זה 80 באט ליום..שוב=8 ש"ח!!! ליום . ממש בלי כסף. המחיר בד"כ עומד על 300-400 באט ויותר, תלוי בעונה,במקום ובמיקום,ולפעמים גם בביקוש. בקו-פנגאן לדוגמה המחירים עולים בתקופת הFULL MOON PARTY . אחוחה מלאה בד"כ עולה לא יותר מ 10-20 ש"ח, כמובן לא ארוחת גורמה, אבל לא לחם ומים, אלא אורז עם עוף מטוגן, או בוריטו ענקי שאכלתי הקו-פנגן במחיר של שמונה שקלים. ויש עוד הרבה דוגמאות.............. טוסי ואל תחשבי פעמיים.

nob

New member
איזו אופנועים ניתן להשכיר?

האם זה רק קטנועים או שגם יש אופנועים כמו דו"ש וכו'?

דמיקולו

New member
אז ככה, ממה שראיתי והתרשמתי

בבנגקוק אפשר להשכיר הרבה סוגים ואפילו כבד, אבל לא הייתי משכיר בבנגקוק שום דבר-ממש לא פרקטי. בצפון ובאיים מדובר עם קטנועים חצי אוטומטים בנפח של 10-150 סמ"ק.ניתן להשכיר בכמה מקומות הארלי/קוואסאקי (קאסטום גדול בכל מקרה). באיים (אולי גם במקומות אחרים,תלוי כמה מחפשים) יש גם אופנועי שטח,לא ידוע לי איזה סוג,אבל לא צעצועים כמו RMX או CR 50. בכל מקרה,כשמגיעים חובה לעשות סיבוב ולבדוק. אם אתה רוצה להיות יותר בטוח-תבוא לפורום אופנועים-8 ותשאל גם שם. כל הזמן ח'ברה חוזרים ומספרים. תעשה שם גם חיפוש בארכיון ותראה כמה תמצא....מנסיון.

למעלה