כמה אמור לקבל אנימטור אחרי שנה בתחום ?

כמה אמור לקבל אנימטור אחרי שנה בתחום ?

שלום אני עובד כמעט שנה בסטודיו לאנימציה (תלת מימד) ואיני יודע כמה מקבלים בשוק באותו תפקיד כמו שלי (תאורה חומרים ורנדר) כמה תוספת נהוג לבקש ? תודה

בעיקבות pixelpro

גם אני פעם ראשונה פותח את הZbrush וזה מה שיצא (התחלתי ממודל ראש בסיסי) אני ממליץ לכולם. ומתחיל לתהות על הרבה עבודות שראיתי ...

eldarinn

New member
השאלה לא במקום

כי בכלל לא אמרת על מה אתה עומד כרגע. אין שום חוק שאומר שאחרי שנה צריך לבקש תוספת מה גם שכמו שאמרת חסרים נתונים בסיסיים על מה אתה מקבל כרגע.

chubu

New member
נראה הלי עניתם בשאלה הלא נכונה ../images/Emo13.gif

הבן אדם עדיין מחכה לתשובה על הכסף ומקבל תשובה על ZBRUSH...

אני לא חושב שזה משנה

אני לא חושב שזה משנה כמה אני מקבל כרגע על כמה בערך עומדות המשכורות בתחום למישהוא שהוא שנה בתחום ? ואני לא מדבר על חברה קטנה.

MedArt

New member
הי חוזה...

12 אלף שקל ברוטו ועד 15 נטו... לביצועים מרשימים בלבד.

זה נשמע מאוד מעניין

זה נשמע מאוד מעניין מה שאתה אומר, אבל הייתי שמח לדעת על מה בדיוק אתה מסתמך ? ואל תשכח שאנחנו מדברים על שכיר .

זאת קצת שאלת היצע וביקוש. כמה אתה טוב? וכמה

לפי דעתך אתה שווה למעסיק שלך? אם הרבה יותר ממה שאתה מקבל אז לך תדבר איתו על זה, אם אתה חושב שאתה עושה עבודה ראויה ומקבל שכר ראוי אבל סתם רוצה להשוות בשביל לראות אם שווה לך להתאמץ ולהוציא יותר אז אני חושב שקצת חבל לך על הזמן. אני לא מעורה מספיק בשוק הישראלי אבל אני יכול לאמר שבעולם הרחב רוב החוזים הם אישיים והם לגמרי עובדים לפי היכולת שלך להפיק את התוצאות שהבוס רוצה. אני מניח שגם בארץ זה דומה. 7 נטו עד 15 נטו (ההערכה של מד ארט) נשמעת לי כמו הערכה נכונה לשכירים בחברות בינוניות עד גדולות. אני חושב שאם תעשה חיפוש על הערכת משכורות אז השאלה הזאת נשאלה פה לפחות פעם אחת בכמה חודשים האחרונים. שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

תודה על התשובה אבל

תודה על התשובה אבל זה לא מספק אותי היות ו"מד ארט" אמר שהוא לא מעורה בתעשייה כל כך, זה נכון מה שאמרת על הערכה עצמית אבל זה לא רק זה אשמח אם משהוא שעובד בסטודיו יוכל לתת לי הערכה קצת יותר מדוייקת תודה

../images/Emo122.gif אוי תפוז תפוז ../images/Emo122.gif זה בדיוק זה. אין

משהו אחר חוץ מאשר היכולות שלך מול היכולות של המחליף הפוטנציאלי שלך. אם אין כזה מחליף אז אתה שווה הרבה כסף, אם אפשר מחר בבוקר להחליף אותך במישהו יעיל יותר אז... הוי הקפיטליזם במיטבו. זה שאני לא מעורה בשוק הישראלי לא אומר שאני לא מכיר אותו. גדלתי בו. ואחד הדברים הראשונים שאתה לומד לא לאמר זה: "אז למה הוא מקבל כך וכך שלמונים?" גם כי שלמונים זה לא כל כך באופנה, גם כי רוב החוזים לא מתירים פרסום של משכורת, וגם כי הוא עושה עבודה יותר\פחות טובה ממך. כמה אתה מרגיש שאתה שווה לחברה? תרשום את המלה משכורת בחיפוש המתקדם, תקבל כמה תוצאות רלוונטיות.

למעלה