כמה אני אוהב לדרוך על יבלות

ש.פ.ד

New member
כמה אני אוהב לדרוך על יבלות

אתמול קבלתי מביקו את אוסף התקליטים שלו. זה, כמובן, לאחר שדי הרבה אנשים בפורום ענו לביקו שהם ישמחו לקחת אותם, אבל, כרגיל, רק אני באמת הגעתי. להלן ציטוט של אשתי - "לבחור הזה יש טעם מצויין במוסיקה!" להלן ציטוט שלי - "אני לא מאמין איך הוא שמר על התקליטים שלו, אפילו את רחש הפנים של התקליט לא שומעים" מי שמעוניין בשיירים, מוזמן להתקשר אלי עד לסופה"ש הבא.

rgv250r

New member
שלום לך שפד. הייתי מעוניין מאד!! בש

בשיירים שמי אופיר ואני מנסה לשים את ידי על תקליטים על מנת להיכנס לעולם הפטיפונים אך לצערי כל פעם שצצה אפשרות כזאת מישהו מקדים אותי אודה לך אם תוכל לשמור לי כמה. בתודה מראש (גם אם הפעם מישהו ישיג אותם לפני). אופיק

ברוכים הבאים הביתה

Just for the record - you made my day

נו גירל...נראה אותך עכשיו....

מוציאה לו את הקוד Ascii לאות גמא !!!
השדון...מרוצה מעירנותה של הנערה....

rgv250r

New member
לידיעתך r750 girl ישנה r בסוף מכיו

מכיוון ש הr מייצגת רייסינג או רפליקה (זו גם המשמעות ב750-רפליקה) כינוי זה בא לי על שם שני הrgv´s שהיו בבעלותי בשנים האחרונות. חוץ מזה כל האופנועים שמתחרים בgp הם rgv-r גם ב250 וגם ב500 בעבר היו רפליקות בנפחים שונים rg500r ns400r הns400 היה רפליקה שלהאופנוע של פרדי ספנסר. וגם האופנוע האגדי שרכב עליו קווין שוואנץ היה rgv500r וכך גם האופנוע של קני. אינני יודע מה הרקע שלך באופנועים אך לי יש ידע ורקע רב בתחום אני נושם אופנועים מגיל אפס ועבדתי במקצוע במשך כ 10 שנים והייתי הבעלים המאושר של שני rgv´s כך שתיסמכי עלי- יש r חוץ מזה תסתכלי טוב טוב על תמונות של rgv´s ותשימי לב לאות R בגדול כל הפיירינג הצדדי (לכשיהיה לי סורק אשלח לך תמונה של הrgv שלי) בברכת ערב טוב ונפלא אופיר

התקליט מעיד על בעליו

שלום שימור ציוד (ואוספי תקליטים) מעידים על האדם. לא שאני מופתע מביקו, אחרי שתי ביקורי בית וכמה מפגשים נוספים... אבל להגיע לרמת שימור כפי שאתה מתאר, זו תעודת כבוד אמיתית. איש אשכולות אמיתי.

ביקו

New member
תודה מיכאל ../images/Emo9.gif ,

לא נעים לראות אצבעות שמנוניות מטחינה אוחזות בתקליט בגסות... סביר להניח שש.פ.ד האנין יתן לוויניל את היחס הראוי

טחינה או נוזלים אחרים...

זה הרבה מעבר לאוכל או כתמים שמנוניים. זה עניין של ערכי כבוד לתחביב, זה מעיד על אמות מידה של אסתטיקה אישית זה שאלה של הרגלים בשמירה על הקיים וזה בעיקר מעיד על מודעות. לקבל את זה במחמאה מאחר (לצורך העניין מ-ש.פ.ד) זו תעודת כבוד ראויה לשניכם. גם לו, שידע לפרגן לחבר. אני מכבד מאוד תכונה זו.

ש.פ.ד

New member
בתשובה ל- girl ולכל האחרים ../images/Emo8.gif

הרי ציטוט נוסף מאשתי: "אם הרימות התקליטים והאבק האלו נשארות לי בסלון מעבר ליום שישי הבא, אני זורקת אותך מהבית ומפנה מקום לביקו" טל: 519966-050 מקום מגורים: מרכז ת"א (פרטים ימסרו למתקשרים) כל יום בשעות הערב. (שבע ואילך - בתיאום טלפוני כמובן) כולם מוזמנים לבוא וליטול תקליטים - כל הקודם זוכה. לא יבוא איש עד ליום ו´ וכולם מפסידים... להתראות

ערן^25

New member
ההזמנה היא רק ליטול תקליטים?

אם אני אהיה מעוניין ליטול גם איזה זוג רמקולים?
ערן

ש.פ.ד

New member
לא נעים לי לומר

אבל בתחום הזה הייתי ממליץ לך לבקר כמה חברים נכבדים אחרים בפורום. אני לא בדיוק מצטיין בתחום

למעלה