כמה אני עושה להרגיש טוב

זורחת1

New member
כמה אני עושה להרגיש טוב

אתם לא תאמיני אבל בכוח בכוח אני מנסה ללכת הליכה רגלית כשרע לי . אבל אני מרגישה שבכוח אני יוצאת להליכה העיקר הליכה אבל זה לא כיף לי לא טוב לי ליפעמים כן .אבל ליפעמים אני הולכת לבד בבפארק ומדברת עם עצמי בלב יהיה סדר לא נורא .אני רואה איך אחי נילחם על החים שלו במחלה סופנית. לצאת מי זה .ואני כמה בקלות מיתיאשת מהחיים ולא טוב לי . הינה שוב ההרגשה הזו קמתי ואני במחזור כרגיל רוצה לאכול .כימעט חצי חבילת שוקולד סימתי . ועם פרוסה .אוי איזה הרגשה לקום שעה 16 אין אף אחד בבית . יש כביסות בסלון .הכנתי אוכל מרק אפונה בבוקר .והלכתי עם החיילת ביתי לקנות לה נעליים למרות שניסיתי שלא ללכת כי אני לא יסתדר איתה בקניות כי היא רוצה את הדיעה שלי . בכל זאת הלכתי איתה וגם בהתחלה לא היה בסדר כי אני רציתי שלא היא תיקבע את המחיר בתחנה המרכזית כי אפשרי להוריד במחיר . וחוץ מי זה שלא ידעה מה לבחור .בסוף קנינו היתה מרוצה ואמרתי לה בואי נשב באיזה מקום אמרה שלא רעבה ולא בא לה כלום. אחר כך אמרתי ניקנה משהו קטן לאכול אני רעבה ובסוף אחרי כעס שלה והירגישה שלא יתה בסדר הבת . שלחה לי אס אמ אס סליחה שהיצבנתי אותך אבל תודה לך על הכל . וחזרתי הלכתי לישון ועכשי אני כאן משעמם לי ואין לי חשק לעשות כלום כלום כמה נוא ההרגשה הזו תגידו היתי עם בעלי שבוע שעבר בארוע והיו חברים נחמדים של חברים רחוקים כולכך היה נחמד איתם לדבר ועם בעלי פחות אני פתוחה ולמה אנכנו לא צצשיכים עם הקשר איך יוזמים .אנכנו דיברנו כל הערב והיו עוד שני זוגות . איך אני יכולה כדי לשמור על קשר .מיתבישת לקחת טלפון

זריחה 2

New member
תראי

יופי של יום היה לך,גם עשית הליכה רגלית,גם אכלת רק חצי חבילת שוקולד,(אני למשל לא עומדת בפיתוי ומחסלת את כל השוקולד) הצלחת לבשל מרק וגם נסעת עם הבת החיילת לקנות נעליים, וואלה אני מקנאה בך,מאיפה הכח?..כל הכבוד.. ילדה טובה יש לך,זאת ששלחה אס,אם,אס..לא כל הבנות יודעות להודות ולבקש סליחה מאמא.. ובפעם הבאה,אל תתביישי לבקש מספר טלפון,את צריכה לחשוב שיכול מאד להיות, שגם אותם חברים רצו לשמור על קשר, הפעם הראשונה קצת קשה אולם אחר כך זה הרבה יותר קל.. נסי ותראי... הצלחה

זורחת1

New member
את יודעת שאת מקסימה ואת מעודדת המון

פעם ירדת אליי לא זוכרת כבר מה .רק זכור לי הכינוי שלך את חושבת שאני זוכרת את השמות שלכם כלל לא . רק מחכה לתשובות .יש גם אחת בשבשונית ואת כמוהה מקסימה איזה עידוד כל הכבוד לך כמה חשוב לנו לקבל מילה כזו לפחות להרגיש שאנכנו שוים . ואין שום פירגון בבית לא מהבעל ולא מהבנות .אבל הבת רק בזמן האחרון מי שהלכה לצבא ולא אוכלת את האוכל שם בצהריים אז בהתחלה הכנתי לה אוכל ואז הישאירה הודעה באס אמ אס אימא תודה האוכל טעים .כשלא וזה עשה לי כיף .והבנתי שהבת באמת זקוקה לי בכל זאת . זה מה שבעלי אומר לי את לא יודעת אבל הבנות זקוקות לך וצריכות אותך מאוד מאוד . ומי שהציע לי ללכת עם הבת זה בגלל שלא באה סומכת והישתדלתי לא להיכנס למחשב ואמרתי אסור מחשב אסור כי אחר כך יחגיש חרה ולא טוב ודיכאון ויגיד למה לא עשיתי כלום אז שיכנעתי את עצמי אבל רק שעתיים היחזקתי מעמד. ואחר כך הידלקתי מחשב והבת אמרה נו אימא את מכינה אוכל מטגנת וגם במחשב .וזה גם לא טוב כי אני שורפת ושוחכת אחר כך . אז איזה כיף שעשיתי משהו לפחות .לא משנה שכל האוכל נישאר להיום .כי לא יצא לי להיות איתם בעלי לקח אותי לטקס של שומרונים להראות לעיוורים את הסוכה שלהם אתמואל ניגמר להם חג הסוכות . ואצלהם סוכה אתם ידעתם שעושים בתוך הבית .רק את הגג הם משקיעים טולים פירות וירקות וציבעוני בכל הבתים הינו והיה ממש יפה וכיף וכיבדו אותנו והיסבירו לנו על המינהגים שלהם . כשבעלי אמר לי את רוצה לצאת נחת .אמרתי לו בקושי אבל בתוכי הרגשתי כזה חרה שאמרתי אני חיבת לצאת מרגישה לא טוב לי משעמם לי .רציתי אפילו ללכת לפני שבעלי יגיע אבל בסוף הלכתי איתו ואמרתי ככה נצא מהבית חיבת . אני מאמינה שבעלי ממני היתפלא לשמוע שהיסכמתי כי תמיד תמיד אני מסרבת לו .אבל היה לי אינטרס כי לא היה לי טוב אז תילמדו גם אתם תיצאו מהבית אני גרה בקומות וכל היום בבית .אפילו מכולת לא יורדת בכלל .

זריחה 2

New member
פעם הייתי מתבלבלת

רואה זורחת1 וחושבת שזו זריחה2,
לקח קצת זמן עד שלמדתי להכיר את הניק שלך עכשיו הכל בסדר,העיקר שנמשיך לזרוח... ותודה על המחמאות..

ד קובי

New member
היי זורחת

טוב שאת פורקת את המתח והעצבים בהליכה יקירתי זה עוזר להרגע. יקירתי שמח שבסוף הסתדר והבת הייתה מרוצה מדעתך, זה מאוד מעודד וכל הכבוד לה שידעה להתנצל. בסך הכל לסיכום עושה רושם שהיה לך יום טוב ומאחל לך עוד רבים כאלו. אל תתבישי לקחת טלפון אם היה לך נח ונעים איתם למה לא? פשוט לשאול אם היו מעוניינים לשמור על קשר ולמסור את הטלפון שלך או לבקש טלפון. בהצלחה

למעלה