כמה אנשים בכלל נכנסים לפורום הזה?

כמה אנשים בכלל נכנסים לפורום הזה?

יש עדיין הרבה שנכנסים לפורום הזה? כל מי שנכנס לפה בד"כ ואפילו סתם מידי פעם כדי להיזכר בדבר המדהים הזה שנקרא "איה נאפה" שישאיר הודעה, מי הוא,מאיפה, ומתי הוא היה?

1אניטוש

New member
עודני פה

קוראים לי אנה אני מנתניה והייתי בנאפה מה-26 ביולי עד ה-2 באוגוסט משו כזה עבר כבר הרבה זמן לא זוכרת בדיוק
מתגעגעת כל כך לנאפה:\\\ תמיד תמיד נזכרת ומתעודדת מהחוויה ה-הכי טובה שהייתה לי (בין ההכי טובות)

לינור17

New member
בטח שנשארו

לינור מקרית ביאליק היית ב 10 באוגוסט ומתה לחזוררר

ברוררר שאני עדין פה...

דנה מנתניה בת 19 אוטוטו, חיילת בצה"ל :] וזהו....הייתי בנאפה ב26 ליולי עד ה2 לאוגוסוט יחד עם אניטה

OceaND

New member
אממ לא ידעתי שהיית בנאפה יום אחרי

התאונה שלי..

רינת יה

New member
אני פה מדי פעם

זיו מעפולה היינו שלושה חברים ב22 ל9 עד ה29 היה חזקקקקקקק

גם אני פה :)

מידי פעם...אחחח אני מתגעגעת לקיץץץ ולימים שהפורום הזה היה באמת פעיל חחחחחח אמממ קוראים לי ליאת בת 17 וחצי והייתי בנאפה ב-5 לאוגוסט עד ל-12.

bery18

New member
גם אני עוד חי

אך לא להרבה זמן..ב27 למרץ אני לא קיים איך היה מתאים לי להרגע עכשיו בנאפה..על זה שצהל דפק אותי בהנדסה קרבית אה אגב אני בר בן 19 מטבריה הייתי בנאפה מה-5 עד ה-12 בספטמבר..מנדי אם אתה זוכר..היינו בכנופייה של דודו הבלונדי..שעכשיו טוחן כמו מניאק בצנחנים...

גם אני פה

כמובן מתי שאני יוצא הבייתה (שזה לא קורה הרבה)..הייתי בנאפה בספטמבר..היה מדהים..כל תיזוז, מסע או סתם שמירה אני חושב על נאפה והשביזות נעלמת..אה וכן התגייסתי ב23 ל-1 לנח"ל...

למעלה