כמה אנשים הכינו חדר אטום בבית?

mutagen123

New member
כמה אנשים הכינו חדר אטום בבית?

אלא שגרים באזור פטורים לענות כי אני לא מעלה סיבה אחת להפציץ את אזור....

tofy

New member
דווקא בגלל שהם אזורניקים

הסקאד הראשון במלחמת המפרץ היה באזור...אז אמאל'ה למה לא פוצצו כבר את מיקווה??. אנחנו לא אטמנו כלום.....ד"א

jimmybob

New member
היי היי מזה פוצצו את מקווה

בכול זאת גם שם גרים אנשים כמוני

^NB^

New member
אני

לא אבל אימא שלי כן מטורפת היא אני אומר לך במיוחד בגלל שהחדר האטום זה החדר שלי

Katy Cat

New member
גם אצלינו לא הכינו..

ואין לנו מקלט בבית כי אני גרה באזור של בית האבות ואנחנו אמורים בעצם ללכת לשם... שזה ממש באסה... לשבת במקלט עם אלף זקנים וזקנות..

סבגבג

New member
כווווווווס אמק!!!

ההורים המפגרים שלי גם כן... יואווווו!!! הם לא רוצים שאני אצא היום בערב ל... סיום של שבוע הצחוק אבל מחר כשיהיה לימודים (ויהיה-הודיעו על זה בחדשות) הם בטח יירצו שאני אלך! אוווווווווף שיזדיינו!!! שונאת אותם!!!

danihell7734

New member
אוטמים לי ת'פאקינג חדר, טוב נו יותר

טוב מלשבת עם כולם בחדר מטר על מטר...

ShiN ShiN

New member
יא פריק! ../images/Emo46.gif

מותק, במלחמת המפרץ נפל פה טיל! אז שתוק!!!
ולא הכנו.. ולא נראה לי נכין...

Absolut May

New member
אנחנו לא אוטמים

וכנראה גם לא נאטום.. אגב, גם לא החלפנו מסיכות=\

Run Dudi Run

New member
יש סיבה אחת להפגיז את אזור...

צריך לפצפצץ את כל הכבישים הארורוים של אזור!! אתם יודעים כמה פעמים נכנסתי באין כניסה לשם ולא ידעתי מזה..?! שונא את אזור...עיר מחלואית (עיר..? מה זה באמת..?) אבל חייב לציין.. גרים שם אנשים סבבה..

NiGa

New member
מה אתה טמבל?!

הכביש בין מקווה לאזור בדרך ליפו שם אני נוסע פתאום השולים עולים עלי! השוליים הופכים להיות ברוחב 3 מסלולים ומאשאירים לך רק מסלול אחד בצד שם כושילדודה!!! אין מטורף אזור... מה שכן, אני מתחיל להתמצא שם

ShiN ShiN

New member
חחח! זה היה מצחיק! ../images/Emo6.gif

אבל קדימה עם להתמצא באזור!

קרקדילה

New member
כבר באתי להגיד שאתה מלכלך יותר

מידי מהגובה שלך אבל בגלל שאמרת שהאנשים סבבה אז אני מוותרת לך ואזור זה לא עיר זה מועצה מקומית ! (אני מאזור) והכבישים באמת קקה אבל עדיין אין פה כלכך תאונות ! נ.ב לאנשים באזור לא איכפת יש כניסה אין כניסה הם נוסעים איפה שבא להם באזור אין משטרה יש שוטר אחד על אופניים !!!!!!!!!!

n a v n a v

New member
אזור

זו לא עיר ולא מועצה מקומית זה חור נידח ועלוקה של חולון!

קרקדילה

New member
חכי חכי חכי ליום ראשון ......

את תבואי להגיד לי שלום בבוקר אני יראה לך מזה אזור זה חור ..... את עוד תשמעי ממני עינב .... וחוץ מזה חבר שלך לשעבר מאזור אז את האחרונה שיכולה ללכלך על אזור !!!!!!!!! אז שקט !!!!!!!!!!!!!

למעלה