כמה אנשים פה משחקים אומהה על בסיס קבוע?

Papito

New member
כמה אנשים פה משחקים אומהה על בסיס קבוע?

אומהה HI רגיל. כלומר נכנסים לסטארס או לטילט וניגשים ישר לאומהה ולא להולדם?

Papito

New member
נשלח באמצע

אני משחק אומהה על בסיס קבוע, ואני מאוד רווחי בזה. הרבה יותר ממה שהייתי אי פעם בהולדם. אני חושב שזה המשחק שלי. אבל כמו שיש הבדל בהולדם בין משחק שולחן לטורניר, באומהה ההבדל הוא שמיים וארץ. בעוד שאני משחק בקאש PLO ומרוויח קופות ממש ממש יפות מזה. שיחקתי הרגע בטורניר ואמנם לקחתי מקום שלישי אבל זה רק בגלל שכולם היו ממש ממש גרועים. הרגשתי שזה משחק שונה לגמריי ולא ידעתי איזה יד לקנות ואיזה יד לקפל לפני פלופ (בקאש אין לי את הבעיה הזו, חוץ מכמה ידיים חריגות של שלשות או למעלה מ2 קלפים של אותה חליפה שאני מקפל, אני קונה כמעט כל פלופ). מישהו מזדהה עם זה? יכול לתת לי טיפים איך לשחק בטורניר של אומהה יותר חכם?

shaywh

New member
אני לא משחק בזה הרבה

אבל כשאתה אומר זה המשחק שלי, כדאי שתדע להבדיל בין שליטה שלך במשחק לבין חוסר שליטה של אחרים במשחק. כמו שאתה בטח יודע, הערכה של היד שלך כמו שעושים ברמות הגבוהות נעשית ברמה יותר גבוהה מהולדם. אבל טיפ בסיסי יש לי, כמו בכל טורניר אחר, בשלבים הראשונים בחירת ידיים היא דבר חשוב מאוד. לא לנסות לעשות סט עם כל יזוג נמוך, לא לראות פלופ כל הזמן כדי לראות מה קורה. יש לך בעצם שש ידיים שמורכבות מארבע הקלפים שלך, אם אתה אוהב רק אחת מהן (נניח JsTs5c2d) היד שלך היא לא באמת playable. מי שמשחק עם הכל יעלה וירד עד שהוא יפגע בקו האפס, אתה צריך להשיג שליטה במשחק. אתה יכול לנסות לשחק קצת FL כי שם דברים כאלה קצת יותר מחודדים.

Papito

New member
לא מדוייק

כשאני אומר שזה המשחק שלי, זה אומר שאני שולט במשחק ומודע לחוסר שליטה של אחרים בו ולרווחיות כתוצאה מזה. אני נדהם לפעמים מהקריאת ידיים שלי במשחק הזה (לזרוק פול האוס כי אתה יודע שלאחר יש פול גבוה יותר) מה שממש אין לי בהולדם. אגב היד שנתת לדוגמא היא כן יד שהייתי משחק בה כי יש בה המון פוטנציאל, יש בה שני מצבי סטרייט שונים נמוך וגבוה. סוטד אחד, ובתחתית אפשרות לא צפויה ליצור זוגיים. יד כמו 888Q לא הייתי משחק ומכאן השאלה שלי, והטיפ שלך של בחירת הידיים, איזה יד לבחור, בהולדם זה די ברור, בPLO זה ממש לא
FL זה משחק אחר לגמריי, ומשחק שמשעמם אותי ובגלל השעמום אני לא במיטבי.

Papito

New member
עדכון קטן:)

אחרי שעה וחצי, סיימתי טורניר נוסף של PLO 9 אנשים במקום הראשון :) אז אולי אני אקלוט את הרעיון של טורנירי PLO מהר ממה שחשבתי

DoubleN

New member
אני משחק sngs

PLO double or nothing, העובדה שחמשת הראשונים מבין העשרה מכפילים את כספם גורם לי לשחק סופר טייט ולהמנע ממשחק פוסט פלופ, כך שכישורי ההומאהה שלי לא מתפתחים אבל ה-BR שלי דווקא כן.

למעלה