כמה אפשר לסבול

כמה אפשר לסבול../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך ניתן להקל על הסבל שלו אני כבר לא יודעת מה לעשות שוכב במיטה ונאנח אומר שכואב שוב מקבל את הכדורים להקלה (פרקוסט 5 )או את המורפיום בנוזל שוקע בשינה כאילו נטולת דאגות ואף מחייך מידי פעם מתוך שינה ושוב כשמתעורר שוב כואב לא מסוגל לעמוד קשה אפילו להבין אותו מדבר הדיבור כבד אומר שהוא מרגיש כאבים בכל הגוף בעצמות לחצים בחזה אני כבר לא עומדת בזה הסרטן אצלו בשני הריאות בעצמות ובראש עד מתי כל הכאב הזה.

מחבק אותך....

- תוהה למה האייקון הזה מחייך, לפעמים החיבוק הוא לא מחוייך.... מבין את ליבך, תוהה את אותם הדברים. איתך במחשבות, בלב. אריה.

יקרה שלי חזקי ואמצי ../images/Emo24.gif

ידוע לכולנו קשה להכנס לעולם הזה והיציאה ממנו קשה וכואבת לעיתים קרובות שהוא הוזה וכואב מבקשת ממך להתפלל עבורו שיחסכו ממנו את הכאב שחררי אותו לדרכו , אולי בגלל האהבה הוא נלחם להשאר בעולמנו דברו איתו שאתם אוהבים אותו , נסו להרגיע אותו ע"י שמיעה של תהילים למדתי שזה עוזר המון ואני מאמינה שזה יתן כח גם למי שמקריא את התהילים או שימו לו מוזיקה שהוא אוהב ,בשקט ובשלווה להרגיע את הנפש המתייסרת ואותך מחבקת מרחוק יודעת כמה זה קשה עברתי את זה עם אבי בשבועות האחרונים שלו , שידענו שהלב במצב קשה וזה ענין של ימים , האמיני לי שאני מבינה וחשה אותך ויש לך הדרך להגיע אלי ישירות שקשה לך . המון כוחות שולחת לך בטנא עם חיבוקים גדולים ותומכים .

מחבקת אותך חזק

תהיי לידו ותלטפי אותו ותגידי לו כמה את אוהבת אותו. זה משעשיתי עם אבא שלי עד שהוא חייך את חיוכו האחרון.

למעלה