כמה אפשר לשמוע???..

PeNiTaS

New member
כמה אפשר לשמוע???..

זה עושה לי כל כך רע לשמוע את אבא שלי מלכלך על אמא שלי... זה נמשך כבר הרבה זמן והוא לא יודע שאני שומעת... אבל אני שומעת. וזה אפילו קצת מפחיד אותי... מצד אחד, אני מרגישה חייבת לשמוע מה הוא אומר על אמא שלי ומצד שני זה גורם לי לכזה לחץ... אני לא רוצה להתערב בינהם, אבל לפעמים בא לי ללכת לאנשים האלה שמאמינים לשקרים שלו ולגלות להם מי הוא באמת...

moonie1

New member
אז תשתדלי לא לשמוע

זה סתם פוגע בך מכל הבחינות ולא מועיל. בכל מה שאת יכולה לא להתערב- אל תתערבי. ברור שזה מסקרן, אבל את באמת סתם מזיקה לעצמך. אגב, מוזמנת להרחיב קצת על עצמך...

הדסו^ש

New member
אכן, צריך להשדל להתרחק מכאלה תכנים

כשקרה שאחד ההורים שלי התחיל "ללכלך" ליידי על ההורה השני, פשוט אמרתי להם שאני לא מוכנה לשמוע את זה ולא ליידי בבבקשה.

עברתי את אותה החוויה כמוך,

ויום אחד, אזרתי אומץ, בעיקר בזכות אמא שלי, ואמרתי לו בטלפון שיפסיק. ממש צעקתי עליו. ואז הוא ניסה שוב לומר שהיא משפיעה עליי לרעה ובלה בלה בלה. אחרי הזיון שכל הראשון ניתקתי לו בפרצוף. מאז זה לא נמשך יותר.

jan777

New member
טל צודק

יש הורים מסויימים שרק ככה הם מבינים. ויש ילדים ,כמוני,שפשוט לא יכולים שמלכלכים על אחד ההורים ובטח שלא דברים שקריים. אני מקווה שתאזרי אומץ ותפסיקי את זה כמובן שדרך יפה עדיפה. לאף אחד אין זכות "לקחת" לך את הדברים הטובים שאת חושבת על אמא שלך. ב=ה=צ=ל=ח=ה ז'אן.

sonic15

New member
את כל כך צודקת

אצלי אמא מקללת את אבא ואבא מקלל את אמא ויותר גרוע הוא אוכל מה שהיא קונה רק בשבילי בלי לשאול היא קנתה לי פעם עוגיות והוא אכל אותן אבל זה לא החשוב גם לי נמאס לשמוע אותם מקללים אחד תשני זה מגעיל ואז עם אני מקלל שלא יתפלאו אחר כך ממי למדתי את זה :(

למעלה