כמה אפשר????!!!!! להתעורר בבוקר ולשמוע את הצעקות של הילדים.... הראש התפטצץ לי!!!!!!!!!!!
litzuf New member 20/11/07 #1 כמה אפשר????!!!!! להתעורר בבוקר ולשמוע את הצעקות של הילדים.... הראש התפטצץ לי!!!!!!!!!!!
ד דוVשה New member 20/11/07 #7 למה? התעללות היא לא סופית כמו מוות, זו הייתה אמורה להיות ירידת מדרגה. מנהלי הפורומים של היום.. באמת...
למה? התעללות היא לא סופית כמו מוות, זו הייתה אמורה להיות ירידת מדרגה. מנהלי הפורומים של היום.. באמת...
ל לומד לעוף New member 20/11/07 #9 למה? לי אין ילדים, אבל בכיף יש מצבים שהייתי יורה בכלב שלי מרוב עצבים, אחרי שהחמור שוב העיר אותי בנביחות על כלום ב -6 בבוקר
למה? לי אין ילדים, אבל בכיף יש מצבים שהייתי יורה בכלב שלי מרוב עצבים, אחרי שהחמור שוב העיר אותי בנביחות על כלום ב -6 בבוקר
ל לומד לעוף New member 22/11/07 #13 אדרבא פורום זה רק יחשל אותך לחיים. הנה, עברת בהצלחה שרשור שלם שרגישות לזולת לא הייתה בו, סימן שאת מסוגלת לעמוד בתופת הקרובה
אדרבא פורום זה רק יחשל אותך לחיים. הנה, עברת בהצלחה שרשור שלם שרגישות לזולת לא הייתה בו, סימן שאת מסוגלת לעמוד בתופת הקרובה
מ מלאך הרחמים New member 22/11/07 #14 אהה, זה יעבור לך אבל רק אם תהיי פה 20 שעות ביממה בערך, תפתחי הודעות תלונה רבות, ותהיי פתוחה לקבל ביקורת... בהצלחה!
אהה, זה יעבור לך אבל רק אם תהיי פה 20 שעות ביממה בערך, תפתחי הודעות תלונה רבות, ותהיי פתוחה לקבל ביקורת... בהצלחה!