כמה ארוכים יכולים להיות שבועיים?!?!

כמה ארוכים יכולים להיות שבועיים?!?!

הי, חדשה פה :)
הזרעה ראשונה לפני שבוע, ב26/7. וואו, כמה לאט יכול הזמן ללכת, לא דמיינתי.
מחשבות חיוביות- צ'ק!
הרגשה שונה פיזית- אין. בכלל. זה אומר משהו?
יאללה, ספרו לי דברים אופטימיים ומשמחים וטיפים איך מעבירים את הזמן עד יום רביעי הבא לבטא ;)

אמאנחל

Member
מנהל
ברוכה הבאה

בזמן הזה עוד לא הייתה השתרשות אז הגוף בעצמו עוד לא יודע שהוא בהריון, אז ברור שאת לא מרגישה כלום.

&nbsp
כדי להעביר את הזמן את יכולה לקרוא ספרים על חינוך ילדים, זה אף פעם לא מוקדם מדי. (המומלץ "איך לדבר כך שילדים יקשיבו ולהקשיב כך שילדים ידברו" כן זה השם הארוך של הספר הזה. וכל הספרים של אותן מחברות מומלצים גם הם). משהו אחר: לקרוא את "סוד הקסם היפני" ולסדר את הבית. מפנה מקום בבית וגם בנשמה.
&nbsp
את בהריון עד שלא יוכח אחרת.

גם אני!

אני גם עברתי הזרעה (שנייה) בדיוק באותו היום. ממש סופרת את הימים ומקשיבה לגוף כל הזמן..
לי בניגוד אלייך יש כל מני כאבי בטן כאלה מוזרים. מצד שני, הם היו שם גם לפני כן...
בקיצור מחזיקה אצבעות ומנסה להעסיק את עצמי. אבל אין ספק שהזמן עובר לאאאאאאטטטטט

תאנוש

New member
גם אני ... הזרעה שניה, 24.7

מתנחמת בכך שאמרו לי שבדיקת בטא אחרי 12 יום וזה לא שבועיים מלאים :))

s p r i n g1

New member
אכן תקופה מלחיצה של אי ודאות...אני לא גיליתי מה הסימנים...

הכי טוב לנסות ולהתעסק בדברים אחרים , לא חושבת שיש סימנים,
אם נקלט אז נקלט ואם לא אז לא...לא מאמינה בסימנים למיניהם...
בזמנו אני אישית הכנסתי לעצמי לראש שכל הסימנים אומרים שזה הולך לצאת שלילי והתחלתי לחשוב על הטיפול הבא , אפילו הזמנתי תור , ממש הורדתי ככה לחץ ודוקא יצאה בטא חיובית וגבוהה מאד , שהיום היא כבר בת אחת עשרה וחצי שנים....אז אם יש סימנים אני לא הצלחתי לגלות אותם בהריונות לשתי הילדות שלי...

שיהיה
לכל המנסות להגשמת החלום במהרה
.

a morph

New member
זה עוד מוקדם מאוווד לסימנים

ובכלל, לא כולן חשות תחושות כלשהן לפני הבטא, וגם לא אחרי - תסמיני הריון למיניהם מגיעים לרוב רק אחרי שבוע 7, אז יש לך עוד זמן.
וגם כשכן מרגישים לפני, אלו תחושות מאוד אינדיבידואליות ולא בהכרח מובהקות להריון, ורק אחרי שיודעים שנקלט הריון מקשרים אותו בדיעבד לכל מיני תחושות שחשנו לקראת הבטא.
אז נכון שזה יותר קל להגיד מלבצע, אבל תשתדלי להתעסק בזה כמה שפחות כי פשוט אין טעם, ותעשי דברים כיפיים שעושים לך טוב. בהצלחה!

צודקת :)

לו רק זה היה נשלט...
מאוד משתדלת אבל בסופו של יום לא משנה מה עושה הלב והראש שם! בתקוה שגם עוד איברים ;)

שירה801

New member
קודם כל בהצלחה!

מנצלת הזדמנות זו להידחף לשאלה...
עברתי גם הזרעה שבוע שעבר וחשבתי לתומי שפשוט אני צריכה לחכות עד שאקבל מחזור ובמידה שהוא יאחר (בתקווה שכן כמובן) אני כבר אעשה בדיקה ביתית. אני שמה לב שנשים רבות מבצעות בדיקת בטא בערך עשרה ימים אחרי ההזרעה. למה בעצם..?

a morph

New member
את בהחלט יכולה לחכות למחזור

פשוט לרוב נוח יותר לעשות בדיקה, כי אם היא שלילית אז זה מאפשר להספיק לקבל פרוטוקול חדש ולהתחיל מעקב לקראת ההזרעה הבאה בלי לפספס חודש.
בנוסף, לפעמים נותנים תמיכה של פרוגסטרון אחרי הזרעה, והתמיכה עלולה לעכב את הגעת המחזור... אני למשל לא הייתי מקבלת לפני הפסקת התמיכה.
אם לא מאוד חשוב לך לעשות הזרעות חודש אחרי חודש, או שאת חושבת שתספיקי בכל זאת, את בהחלט יכולה לחכות למחזור.
בכל מקרה 10 ימים אחרי ההזרעה זה קצת מוקדם לבדיקה... עדיף לחכות מינימום 12 יום.

מתרגשת בשבילך!!!!!!

אני עוברת התעללות! עשיתי בבוקר את הבדיקות ועוד אין את התשובות
אני כבר 3 שעות על ריפרש באתר של מכבי. הצילווווו

נשארת בחוסר ודאות :(

אז יצא לי 28!!! צריכה ללכת שוב לעשות ביום ראשון לראות אם זה משהו שמתפתח. לא מבינה בזה אבל זה נשמע הרבה יותר מידי נמוך ומשאיר אותי במצב הבלתי נסבל הזה עוד 4 ימים

לא לאבד תקווה

28 זה מצוין!!
בכל מקרה צריך לעשות שוב כדי לראות שמוכפל. אני הולכת ביום שני.
תתעודדי, יש עוד תקווה.
יאללה נחזיק אצבעות. רק כמה ימים

למעלה