כמה אתם אוהבים?

Cobe Anan

New member
כמה אתם אוהבים?

או יותר נכון- איך אתם אוהבים? יש כאלה שאוהבים קרוב-קרוב, יש כאלה שמסתדרים יופי עם מרחק, אחרים אפילו חייבים `ספייס`.. יש אנשים שמתייחסים מאד בחשדנות לידידים/ות של החצי השני, אחרים מאד פתוחים, ויש גם כאלה שמאמינים ביחסים פתוחים (מישהו פה באמת מאמין בזה???). חלק מאיתנו חייבים קרבה פיזית, אחרים לא סובלים אותה, וחלק לא קטן אוהבים את זה רק כשיש `רגע`.. בקיצור- חלק מאיתנו אוהבים בריבועים, חלק במשולשים, חלק בעיגולים, חלק בקווים... איך אתם אוהבים? ומה דעתכם על שני בני זוג שאוהבים, אבל שונה? אפשר לגשר על זה? אני אישית אוהב קרוב, עם הרבה מגע, מה ומי שמסביב קצת פחות חשוב לי, אני לא קנאי, אבל זה קצת מציק לי לשמוע את הביטוי `עם חברים` כשאני רחוק- זה גורם לי להרגיש קצת אאוט-סיידר.. דקלה קצת שונה ממני, אבל אחרי שנה+ אני כבר בטוח שאפשר לגשר על פערים, להתפשר- מכירים אחד את השני, ויודעים לפרגן. מה איתכם?

אני כמוך

גם אני אוהב קרוב עם מגע, אני גם לא קנאי. גם אפרת מאוד קרוב, אבל מצד שני היא יכולה להיות מאוד קנאית ובהתחלה הייתה לה הרבה קנאה לידידות שלי. והנה עברנו מזמן שנה ביחד, וגישרנו על הפערים ממש כמו שכתבת. ובקשר ליחסים פתוחים, אני אומנם לא קנאי, אבל אם מישהו יגע באפרת בצורה אינטימית הוא מת.

איפה יש גברים כמוכם?

Cobe Anan

New member
האמת? לא חסרים.

אם את מוכנה להשקיע ולהגיע עד אילת, יש שם איזה שני בחורים טובים שהייתי שמח לראות עם שתי בנות טובות שיודעות להעריך חומר אנושי איכותי.. ואם לא, אז רק תזכרי שאי-שם, רחוק בדרום, יש בחורים טובים, שיום אחד יהפכו בנות אחרות למאושרות.. אבל זה בסדר- בחורים טובים יש בכל מקום, הם פשוט שקטים, אז את צריכה לדעת לחפש טוב-טוב.. סבלנות, ילדה, גם זה יגיע:)

Cobe Anan

New member
הכי קר לפני הזריחה.

אבל תאמיני לי שזה מגיע. לספר לך שעד גיל 22 הקשר הכי רציני שהיה לי היה חדשיים עם ילדה מתוסבכת? לגלות לך שממש לפני שהכרתי את דקלה היתה לי חברה שהיתה הסיוט של כל אמא פולניה? (אני אפילו לא אפרט, פשוט תחשבי הכי גרוע..). תאמיני לי, אני מכיר את המצב שלך, הייתי שם יותר מדי. אז תאמיני לי גם כשאני אומר שאת תתפלאי לגלות כמה מהר את יכולה למצוא את עצמך בצד השני.. תהיי חזקה!

Cobe Anan

New member
את סובלת מבעיות בהבנת הנקרא?

טוב, אין מה לעשות, חי"רניקית.. :) כתבתי על שניים ספציפיים שגרים באילת.. לא קל להיות חי"רניק, אני יודע:)

Cobe Anan

New member
זה לא אני..

זאת הסיכת "חיל הרגלים" על הכומתה.. לא נורא, גם אני כזה:)

למעלה