כמה אתם אוהבים?

lb22

New member
אז למה שלא תנסי

את הגישה ההפוכה למה שלימדו אותך? אנחנו לא בשנות ה 80 70 90... אנחנו במאה ה 21 בנות מתחילות עם בנים אין רע בזה ואפילו זה דבר טוב. תחשבי מה יקרה שתכירי מישהו שאת מצאת חן בעייניו והוא בעייניך אבל הוא ביישן...מה הבעיה לעשות את הצעד הראשון? :)

אני אוהב קשר עם הרבה חום

אני מחפש מישהי שתהיה קרובה עכשיו יצאתי מקשר רחוק שהייתי רואה אותה פעמיים בשבוע היתרון היחיד לזה זה המצב שבו אני נמצא שיותר קל לי לנתק את הקשר כי אני לא רואה אותה

Zoharrr

New member
אני...

אני אוהבת קרוב קרוב, עם המון מגע כי אני בת אדם כזתי שמבטאת אהבה דרך מגע. אני נוגעת המון,מחבקת המון. אפילו חברים וחברות שלי,סובלים מתסמונת החיבוקים והנשיקות שלי... אני כל הזמן מחבקת ומנשקת אותם,כי ככה אני מראה אהבה:) אבל אני גם מסתדרת עם מרחוק... אני לא בידיוק גרה במרכז, אני גרה טיפה רחוק,זה לא כזה רחוק כמו שכולם חושבים...20 דקות מירושלים ו 40 מת"א(באוטו...), אז כשאני מכירה אנשים הם צכים לקחת בחשבון שאם אין אוטו אני אראה אותם פעם בשבוע,שבועיים וזה באמת לא כל כך נורא.... רק שלא כולם מוכנים לקבל את זה. אני חושבת שאני שווה את זה אבל זו רק דעתי:) בקשר לידידות וכו'... ממש לא אכפת לי. אני טיפוס מאוד מאוד לא קנאי. מצידי הוא יכול לצאת עם ידידות שלו לבד וגם לישון אצלהן(כמובן שהכל זה עיניין של אמון ועד כמה אני באמת סומכת עליו:)) יצא ארוך... טוב זהו.

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני צריכה להרגיש קרוב, אבל שיהיה לי את הספייס שלי. לא להיות דבוקים בתחת אחד של השנייה.

אני אוהבת..

לדעתי אהבה צריכה להיות במידה מדוייקת, קשר מרחוק לא מספיק טוב לי כי אין את כל הקרבה הפיזית שהיא דבר מאד חשוב לעומת זאת גם לא צריך להיות ביחד 24 שעות כי בשלב מסויים נימאס. אני למשל לא אוהבת שאומרים לי כל היום "אני אוהב אותך" אבל חשוב לי שחבר שלי יגיד לי את זה ברגעים מסויימים (כן אני יודעת שאני בנאדם מסובך חחח) בקיצור אהבה צריכה לבוא במידה מדוייקת שתתאים לשתי הצדדים.

למעלה