כמה אתם באמת שומעים שייגעצ?

Hezi The One

New member
כמה אתם באמת שומעים שייגעצ?

אז נכון,כבר שנה ומשו שאין שום דבר חדש משייגעצ,לא רואים ולא שומעים (שירים בהופעות לא נחשב) והאלבום יוצא עוד מעט (כן בטח,זה גם מה שאמרו לפני חצי שנה) אז מעניין באמת מי פה שומע שייגעצ עדיין? השירים לא נמאסו לכם? כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי? והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם? תשובות כנות בבקשה אני לא נושך...חזק

פרקשון

New member
למה לא? תנשך חזק

מי פה שומע שייגעצ עדיין? לפני שבועיים בערך שמעתי את משקאות חריפים איזה פעמיים - שלוש השירים לא נמאסו לכם? לא כל כך כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי? מאוד, למרות ששמעתי אותו אז בהופעה ולא התרשמתי והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם? באמת אוהב, אבל ההתלהבות של פעם חלפה לה

טולייצ

New member
בדיוק היום עשיתי_../images/Emo55.gif

טבלה,עם נקודות בעד ונגד,כשהשאלה הייתה האם להכניס את הדיסק למערכת,אחרי חודשים על גביי חודשים שהדיסק העלה אבק. גיליתי שנקודות הזכות כ"כ מעטות,והוחלט שהדיסק ימשיך להעלות אבק,לפחות בחצי שנה הקרובה,בעיקר עקב רכישות יתר של דיסקים בתקופה האחרונה. ועכשיו לתשובות
מי פה שומע שייגעצ עדיין? אני? לא חושבת
השירים לא נמאסו לכם? קצת כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי? מחכה? אל תשאלו! והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם? ייתכן שזה מה שקרה,או שפשוט יובל הזכיר לי איזה אהוב מהעבר הרחוק..

Forever NemeSh

New member
../images/Emo79.gif

מי פה שומע שייגעצ עדיין?
יובלות שלא שמעתי דיסק/שיר שלהם.. השירים לא נמאסו לכם?
נמאסו.. בגלל זה אני לא שומעת את זה כבר כ"כ. כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי?
אני אשמע אותו זה בטוח.. לקנות אותו אם יהיה כסף ואם אני יאהב את מה שאשמע לפני כן
והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם?
זה לא חכמה אצלי, כי אני מכירה אותם מההתחלה.. זה סיפור אחר קצת.. אבל כבר הרבה מאוד זמן שאני לא באמת אוהבת אותם כמו פעם.. (אחת הסיבות לזה שאני כבר לא כחולה פה, אגב.)

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifשייגעצ.

מי פה שומע שייגעצ עדיין?
אני השירים לא נמאסו לכם?
לא כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי?
מחכה מאוד והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם?
אוהבת. ושתקו. חזי, תנשך אותי

yardenbm

New member
אממ

מי פה שומע שייגעצ עדיין? אם המחשב מנגן אותם אז אני שומעת אבל כבר הרבה זמן לא חישפתי שיר שלהם ושמעתי השירים לא נמאסו לכם? חלק נמאסו חלק לא כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי? ת'אמת שאני לא יודעת כי מצד אחד שייגעצ הלא בוגרים זה כיף מצד שני זה מאוס והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם? נראה לי שאני כן אוהבת אותם פחות מבעבר שהייתי טיפה פאנטית אבל אולי שהם יחזרו קצת לפעול הפאנטיות תחזור אי אפשר לדעת

ס ט י י ק

New member
..

באמת שהמוןןןןן זמן לא שמעתי אף שיר או את כל הדיסק... השירים לא נמאסו כי אני שומעת במידה מסויימת ולא בחרישה. אני באמת באמת מחכה לאלבום השלישי לראות מה השתנה בשייגעצ.ולשירים כמובן.

יו

אני עדין שומע שייגעצ...כל פעם מתלהב מחדש משומה... והשירים לא נמאו לי אולי חלק, אבל כשאני שומע...זה כבר לא מאוס, אני לא ממש יודע אם אני מחכה לאלבום השלישי, כי לפי דעתי זו תיהיה הדרדרות חוץ מפקיד אפרורי, הכי טוב ה להדבק לניו יורק רפיח...אני בלי שייגעצ זה חצי בנאדם, אני לא יכולבלי הלהקה הזאת... טודע ויום טוב

AvtipuS

New member
אע

מי פה שומע שייגעצ עדיין? אני בערך. השירים לא נמאסו לכם? אממ לא. כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי? שיצא יצא. והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם? יש להם שירים טובים ויובל מצחיק וזהו.

Hezi The One

New member
בוםבום,אני עונה:]

טוב אמ,לפני הכל אני חייב להגיד,שאני רוצה כבר משו חדש של שייגעצ! ולהלן התשובותP: מי פה שומע שייגעצ עדיין? אני שומע. אבל לא בתדירות גבוהה,ורוב השירים שאני שומע שלהם אלה שירים עם משמעות כמו "קשה לי לחשוב" ו"רוצה ללכת" השירים לא נמאסו לכם? לא נמאסו. אבל אפשר להגיד שמעצבן. כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי? מחכה. באמת מחכה. והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם? זה התחיל בשיר אחד,והמשיך בכל השירים.

הממ

מי פה שומע שייגעצ עדיין? אני השירים לא נמאסו לכם? לא כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי? שיצא כבר והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם? אוהבת bite me

צלילוש3

New member
../images/Emo110.gif

מי פה שומע שייגעצ עדיין? אני השירים לא נמאסו לכם? לא כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי? מחכה... אם אני אגיד הרבה זה לא ישנה... והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם? אוהבת... שמעתי דווקא די הרבה שירים שלהם ומאז התאהבתי... ולנשוך זה טוב...

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

מי פה שומע שייגעצ עדיין? שומעת אבל בתדירות נמוכה. השירים לא נמאסו לכם? קצת =\ כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי? מאד מאד מאד. והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם? באמת אוהבת שייגעצ. זה התחיל בזכות חברה שלקחה אוית להופעה, מאז היא הפסיקה לשמוע אותם ואילו אני רק שמעתי אותם יותר יותר.

ממ שייגעעעצ

מי שומע? מממ אני שומעת אבל מעט מאוד..בגלל שהתמכרתי לסינרגיה (יופי מיה יופי) נמאסו? תלוי.. מחכה בקוצר רוח האמת..הם עובדים עליו קשה אזנקווה למשו מוצלח ובאמת אוהבת? נראה לכם זה סתם סטוץ. חזי יש ביקוש לנשיכות שך..

גוטשה

New member
~

מי פה שומע שייגעצ עדיין? לא אני. השירים לא נמאסו לכם? הפסקתי בזמן, אז לא. כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי? כמה שצריך. והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם? מה זאת אומרת באמת אוהבים? מה המדד? אני חייבת להגיד, להקה מתחילים לאהוב "באמת", אחרי ששומעים כמה שירים ונדלקים עליה, כמו שאמרת.

בלע איזה שבוע מעפן

מי פה שומע שייגעצ עדיין? רק בהופעות השירים לא נמאסו לכם? בהופעות לא. לשמוע סתם ככה אולי יש כמה שירים שאני עדיין ישמע פעם ב כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי?מ1 עד 10 אז 8 והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם?אוהבת שייגעצ :)

keeeren

New member
בכנות..

מי פה שומע שייגעצ עדיין? אני שומעת מדי פעם כשזה מגיע בפלייליסט או משו כזה השירים לא נמאסו לכם? כן די כמה אתם באמת מחכים לאלבום שלישי? מאוד!! והאם אתם,באמת אוהבים שייגעצ או שסתם שמעתם איזה שיר או שניים ונדלקתם? אהמ אני באמת אוהבת.. אההה חזי אני רוצה נשיכה.. חזקה..

למעלה