כמה אתם מחוברים לנייד?

כמה אתם מחוברים לנייד?

הולכים איתו לכל מקום
הוא דלוק 24 שעות?

http://www.huffingtonpost.com/david-volpi-md-pc-facs/technology-depression_b_1723625.html

אישית.. מחוברת מחוסר ברירה.. אבל בלילה הוא מכובה.. שאני הולכת לקנטרי לחוג הוא נשאר בבית וגם שאני הולכת לטייל עם הכלבה בבוקר..
משתדלת לא להיות מחוברת כל הזמן..

אתם?

אני ..

למשל לא מחוברת 24 \7... לרוב הוא על השקט ..
שאני הולכת לישון הוא מכובה
שאני הולכת לטייל עם הכלבה הוא בבית..
שאני בקנטרי הוא גם בבית

אני מחוברת אבל בקטנה

Ginger L Honey

New member
האמת, בגלל שאני עובדת מהבית

ועל המחשב כ"כ הרבה שעות. אין לי סיבה להתעסק עם הטלפון יותר מידי.
כאשר אני סוף סוף מחוץ לבית, אני מעדיפה להנות מהעולם האמיתי:)
אם בילי ואני יוצאים יחד, הטלפון בד"כ נשאר בבית, שלא יפריע לנו.
&nbsp
מצד שני, אם היינו לוקחים טלפונים לכל מקום שאנחנו הולכים, אולי היו לנו יותר תמונות יחד

haych

New member
חצי מכורה

א' ואני בכלל לא רצינו סמארטפונים. א' עבר חצי שנה לפני אחרי שנמאס לו לריב עם המקשים הדפוקים של הטלפון ובדיוק אחותו הקטנה שדרגה, ואני עברתי כשהלך לי הגוף טעינה ולא יכולתי לטעון את הסוללה. הסמארטפון לא היה לי חסר בשום אופן (חוץ מזה שהרגשתי מחוץ לעניינים בגלל הוואטסאפ), אבל ידעתי שברגע שכבר יהיה לי-אני אתמכר.
הטלפון דלוק 24 שעות, אבל כשאני מטיילת עם הכלבה אני לא לוקחת אותו איתי בד"כ, חוץ מלפעמים בלילות שאני לוחקת אותו מטעמי בטחון.
הוואטסאפ על שקט ופעם בכמה זמן אני קוראת הכל ביחד (יש לי גם ממש מעט קבוצות).
אין לי משחקים ואפליקציות למעט וויז ו-וואטסאפ.
בבית הוא הרבה פעמים זרוק רחוק ממני (בתיק או בחדר השני-אני לא אוהבת להטעין כשהוא לידי).
הבעיה שלי היא לא התמכרות לסמארטפון, אלא התמכרות לאינטרנט... כל עוד אני ליד מחשב אני לא צריכה את המסארטפון. כשאני לא ליד מחשב-אני כל הזמן גולשת,

עכשיו חזרתי מהקניון

וראיתי כמה העיניין הפך למוגזם

שני נשים אחת מאחילה תינוק עם בקבוק ואחת מניקה.. שנהן מחזיקות את התינוק ביחד אחת ואת ה
ביד השנייה..
אי אפשר להתנתק מה
לכמה דקות בזמן שאתן מאכילות את התינוק ?
כמה זה נוח לכן ולו וכמה אתן מרוכזות או בשיחה או בתינוק?

לדעתי קצת הגזמנו בתלות שלנו בטכנולוגיה

האמת שדי מחוברת אליו

בארץ הייתי פחות איתו כי היה לי טלפון די מעפן, פה קשה להסתדר בלעדיו במיוחד כשצריך להגיע למקומות שלא מכירים. לא יודעת מה הייתי עושה בלי הגוגל מפס
.
&nbsp
&nbsp
זה פחות בקטע של זמינות אלא עניין של נוחות. מנסה לא להיסחב עם הנייד איתי לכל מקום.
&nbsp
הבעיה עם זה שהניידים צמודים לאנשים בימינו היא שיש ציפייה מיד לענות ואם לא ענית- יחפשו אותך בכל האפשרויות האחרות או שכל רגע יכתבו אס אמ אס או יתקשרו עד שתענה... זה הפך אנשים להיות מאוד חסרי סבלנות.

נדמה לי

שהילדים של היום בכלל דור האינסטנט.. רוצה הכל מייד ועכשיו
מה שנקרה instant satisfaction

אין לו טיפה סבלנות לכלום

למעלה