כמה אתם מעשנים ?!?

D a r k m a n72

New member
כמה אתם מעשנים ?!?

אני מדבר על נרגילות בלבד... אני הייתי מעשן כל יום לפחות פעם אחת ועכשיו החלטתי קצת להפסיק כלומר לעשן פעם או פעמיים בשבוע וזהו.. אני מרגיש שאני נהנה יותר בכל פעם מחדש :)

gilsasson

New member
7 וחצי שנים, ראש או 2 ביום.

אבל היתה לי תקופה של 3 חודשים של הפסקה.

lizard

New member
3 שנים בערך

בין 1 ל 6 ראשים ליום (בעבר) כיום אני בדר"כ מעשן ראש אחד ליום.

BiRd Of PrEy

New member
קבוע אני מעשנת רק 5 חודשים

לרוב 2-3 ראשים ליום ובאירועים מיוחדים וימי שישי עם חברים זה לרוב 10-12 ראשים

sgold666

New member
כמה שנים

לא זוכר בדיוק בזמן האחרון אני מעשן בערך פעמיים בשבוע כמה ראשים אני לא יודע פעם הייתי מעשן יותר

אני עם נרגילה כבר מגיל 17-16 ככה...

מאז עברו משהו כמו 10 שנים...עברתי בחיי 3 נרגילות בלבד. הראשונה שהייתה נחושתית מעאפנה שעליה למדנו מהי נרגילה,החזיקה מעמד בערך שנתיים,השנייה שהייתה נירוסטה והחזיקה גם בערך שנתיים וזאת הנוכחית כיום,שכבר השקענו בה אחרי שלמדנו והיא ברשותינו כמו שכתבתי כבר למעלה בערך 6 שנים. כמה אני מעשן ?! לרוב כל יום...שניים שלושה ראשים,עם חברים או בלי חברים...

D a r k m a n72

New member
בחייאת ברבארי.... ../images/Emo8.gif

אתה מעשן ימבה.. לא חשבת קצת לעשות לעצמך פחות נזק לגוף ולהפחית קצת מהכמות ?? דוגרי כן ?! :)

הההממממ...

אני מכיר אנשים שמתו גם בלי שעישנו בכלל !!! אז אני מאלה שאומרים "חיים רק פעם אחת,אז תנצל ותחייה אותם כמו שצריך !" מה שבא לך תעשה !!! תעשן,תחשש,תרקוד,תתאהב,תשמח...הכל !!!

בעיקרון

יש לי 2-3 חברים שאני מעשן איתם קבוע.. ככה שיוצא שאני יושב כמעט כל יום עם חבר אחד או אחר.. לפעמים יותר יוצא לי בממוצע לעשן בערך 6-7 ראשים בשבוע.. לבד.. כי רוב החברים שלי מביאים איתם את הנרגילות שלהם

למעלה