כמה אתם מרוויחים בתור ברמן\ית?

ZeroTolerance

New member
כמה אתם מרוויחים בתור ברמן\ית?

אני יודע שזה מאוד מאוד משתנה ממקום למקום, תלוי במקום עצמו, תלוי בבנאדם, תלוי באנשים שמגיעים לשם וכו'. נניח אם מדובר בדאנס-בר\פאב\מועדון - מה הוא תחום הרווח לערב עבור ברמן ממוצע?

ZeroTolerance

New member
תודה על התגובה, ואשמח לקצת יותר פירוט

רצוי עם דוגמאות מהחיים... ממה נובע ההבדל נניח בין 200 ל-500 ש"ח, אם מדובר באותה כמות שעות וכו'. אני יודע שיש הרבה כאלה שתקועים כמעט ללא טיפים (והשכר הבסיסי, כידוע, נמוך). אז איך נניח ברמן כזה יכול "להשתפר"? אני יודע שזה גם מאוד תלוי מקום, אבל זה המצב של חלק מהאנשים שאני מכיר.

שאלה בעייתית..

אתה בעצמך אמרת שזה משתנה ממקום למקום...תחום הרווח גדול.. אני ספיציפית מברמנת בפאב, ומרוויחה יחסית הרבה בגלל טיפים גבוהים.

נצל"ש....אפרופו רווח של ברמן...

איך ברמנים מקבלים את המשכורת שלהם מינימום לשעות שאתה עובד או מה?....והאם זה שונה ממקום למקום?

ובכן..

כמו שאמרת, זה ממש משתנה.. עבדתי קצת במסעדה - כסף לא משהו בכלל.. בסיס בד"כ נע בין 25-30 לשעה.. בחלק מהמקומות יש הפרשה מהמלצרים, אם זה בר שירות (רק להכין בונים). אם יש מקומות על הבר - בר-מסעדה, אז כמובן שהטיפים עולים.. כרגע אני עובדת בסופ"שים במסיבות.. זה תמיד בסיס של 150 למשמרת (בהנחה שזה מקום מסודר שמוציא תלוש..) + טיפים.. במקומות סבירים זה נע בין 300-600 לערב (300 בערב חלש במיוחד, 600 בערב מדהים..) תלוי כמה הברמנים שאיתך מוציאים בעבודת צוות ובעזרת האוירה שהם יוצרים טיפים.. במוקמות המטורפים (המקומות החמים של ת"א) השמיים הם הגבול...שמעתי גם על כאלה שיצאו עם למעלה מ-1000 בערב, כשהם צוות של 4-5 ברמנים... יש דעה רווחת שבמקומות עם הווי ים-תיכוני (ערסים) הכסף הכי טוב.. אני חושבת שגם בהרבה דאנס ברים בת"א ובהרבה שכונתיים יש כסף טוב..

למעלה