כמה אתם פעילים/מעורים בפעילות

Jen74

New member
כמה אתם פעילים/מעורים בפעילות

בגן או בכיתה של הילדים? אני במשך שנים הייתי מציעה את עצמי לועד כיתה או לועד הגן. במשך שנתיים לקחתי הפסקה והשנה הצעתי את עצמי לועד הכיתה של אלמוג (ה') ואני משמשת כנציגת הועד הכיתתי בפרלמנט הבית ספרי שמורכב מנציגי ועדי ההורים בכיתות, נציגי התלמידים ומורות בית הספר. אני גם הצעתי את עצמי לועד כיתה של שחף (ז'). אלמוג הציעה עצמה בבחירות לנציגי פרלמנט כיתתיים. היו צריכים לבחור 2 תלמידים מכל כיתה והיא זכתה במקום השני מבין המועמדים בכיתה שלה וכך יצא שגם אני וגם אלמוג מייצגות את הכיתה שלה, אני מטעם ועד ההורים הכיתתי והיא מטעם התלמידים בכיתה שלה. היום הייתה לנו ישיבת פרלמנט ראשונה וזאת הייתה חווייה נהדרת. התחלקנו לחמש קבוצות דיון כדי להחליט באילו נושאים בכלל מעוניינים לטפל כל הנציגים בפרלמנט במהלך השנה ואילו ועדות נדרשות לצורך הטיפול בנושאים השונים. אני ואלמוג היינו בקבוצות שונות ונפרדנו למשך חצי שעה של התדיינות. כשחזרנו העלנו את כל ההצעות לועדות על לוח מרכזי ואז הצבענו לשש מתוך 10 ועדות שאותן נפעיל בקבוצות. כל נציג (הורה, ילד, תלמיד) יכול להצביע רק ל- 5 ועדות. בסופו של דבר נבחרו 6 שוועדות שלפחות 4 מהן אני הצבעתי להן. אחר כך כל נציג קיבל פתק לבחור את שתי הוועדות שהכי מעניינות אותו לקחת בהן חלק. אני ואלמוג כתבנו את אותן ועדות: ועדת רדיו בית ספרי ו- ועדת אירועים ותרבות. בקרוב נקבל את התשובות לאיזה ועדה התקבלנו.

לא מתנדבת לוועדים

אין לי כח לרדוף אחרי הורים שלא משלמים. אבל תמיד עוזרת בכל מה שאפשר: ליווי, עוגות, ספריה...

Jen74

New member
אצלנו זה לא מסתכם ברדיפה אחרי

הורים שלא משלמים. זה להצטרף לוועדות שקובעות נהלים ואירועים ומעשים. מעבר לזה יש גם את קביעת סכום לתשלום לוועד והגבייה. אבל זה חלק קטן מענייני הועד ואנחנו לפחות 4 הורים בועד כיתה.

little baker

New member
אני כרגע בהפסקה

זו השנה השלישית ברציפות שאני לא בוועדים, לפנינ כן הייתי בוועדים שש שנים ברציפות, כולל בוועד המארגן של מסיבת סיום כתה ו' , הפקת ספר מחזור ומופע סופשנה. בטח אחזור לענינים בהמשך, מחכות לי עוד הרבה שנים במערכת החינוך

למעלה