כמה אתם פתוחים עם המשפחה שלכם

אף אחד- שום דבר...

אולי עם דודה שלי (כי היא צעירה ומגניבה כזו), וגם זה ממש ממש טיפה.

SMOLANIT1

New member
אני נורא פתוחה עם אמא שלי..../images/Emo26.gif

היא מספרת לי חוויות מבעלה ואני מספרת לה את החוויות שלי...

כיף לך...*מקנאה*... למרות שאני לא

בטוחה עד כמה הייתי רוצה לשמוע חוויות מיניות של אמא שלי...

kundason2003

New member
פעם

הייתי מדבר עם אמא שלי הרבה, אבל אחרי שעשיתי את זה ואמרתי לה, אז הפסקנו לדבר על זה... עכשיו אני מתחיל להפתח לאח שלי(12), מלמד אותו קצת...

NoNameMan

New member
אחים ואחיות...

ממש פתוח... עם ההורים שלי הנושא נפתח כמה פעמים, הם יודעים בערך מה עשיתי ומה אני עושה כשבנות באות או שאני הולך אליהן או כשהוא מוצא קונדומים בתא הכפפות... אבל אני לא ממש מדבר איתם על זה...

yellow cheese

New member
כמה שיותר.

אני מדברת עם אמא חופשי על סקס. היא נותנת טיפים וזה נורא משעשע
היא מתה כבר שאני אתחיל לקיים יחסי מין..היא זורקת לי לפעמים "שירלי, כשתתחילי לקיים יחסי מין, תגידי לי ואני אקח אותך לרופא נשים.."
חחח משעשעת

טינקר2ל

New member
אצלי כל המשפוחה יודעת...

לאח שלי סיפרתי כי יש בינינו קשר מצוין...ואח שלי השני המאנייק הזה קרא לי את ההיסטורי באייסיקיו וגילה את זה לבד...ולאמא שלי אני מספרת הכל כי יש לי אמא נהדרת ומבינה(חח...)אבל היא סיפרה לאבא שלי איזה רעה!!!ביקשתי שלא תספר....

Love Fruite

New member
שאלה מסקרנות..

אם את עכשיו באה לאמא שלך ואומרת לה שהיית באורגיה.. התגובה שלה תהיה-

טינקר2ל

New member
אני לא רוצה לדעת...

לא סיפרתי לה על זה,רק סיפרתי לה על הראשון שלי והיא גם מכירה אותו,ועל השני שלי אין מצב שאני מספרת לה על האוריגה,זה יהיה כבר יותר מידי בשבילה....

אולי טיפה התיעצויות עם אמא.

וכשאני אומר "התיעצויות, אני מדבר לא על דברים שאני עשיתי, אלא דברים כללים שצריך לדעת (צ'מעו, הייתי קטן ובזמני לא היה כל כך הרבה סקס ב TV...) אבל הכל נשאר אצלי בראש (טוב, בבטן... הביטוי המקובל...)

למעלה