כמה אתן עושות ניסויים במתכונים?

אלינקה

New member
כמה אתן עושות ניסויים במתכונים?

לקחתי את המתקון של רותי קינן עוגה 4 רבעים מYNET לחצי הוספתי קצת מיץ תפוזים וגרידת תפוז וזה לעוגה שלמה לחצי השני הוספתי (בהגזמה פרועה) נטיפי שוקולד לבן ועדשים ועשיתי מהם מאפינס קטנים עכשיו זה בתנור מקווה שיהיה טוב
 

אלינקה

New member
יצא טעים מתכון קל להכנה

לא דיאטתי העדשים אבדו את צבעם ונשארו איי שוקולד חומים התפוז יצא טוב פעם הבאה אני אעשה עם קמח מלא תופח ואולי עשים הרבה תפוחים וקינמון
 

אלינקה

New member
התכון מYNET

מתכון מYNET עוגת 4 רבעים אני הכנתי כמאפינס ועוגה אני חושבת שלא צריך להמיס אלא לרכך את החמאה אני חלקתי ל2 קערות ואז הוספתי תוספות שונות שאלה לי אליך קרן כמה אבקת אפיה צריך להוסיף לקמח מלא במקום קמח מלא תופח?
 

מליאל

New member
בטח שיהיה טוב...ככה כולם עושות...

ובסוף המלפפון מכה את הגנן....
 

מליאל

New member
העיקר אני רושמת הודעה....רק כרגע

קראתי...לא שמתי לב שהעוגיות מזמן כבר יודעים את טעמן ואולי אפילו זיכרם לברכה. (חשבתי שהם עכשיו בתנור...חחחחח עשיתי את הפאדיחה.
 
למעלה