לקחתי את המתקון של רותי קינן עוגה 4 רבעים מYNET לחצי הוספתי קצת מיץ תפוזים וגרידת תפוז וזה לעוגה שלמה לחצי השני הוספתי (בהגזמה פרועה) נטיפי שוקולד לבן ועדשים ועשיתי מהם מאפינס קטנים עכשיו זה בתנור מקווה שיהיה טוב
מתכון מYNET עוגת 4 רבעים אני הכנתי כמאפינס ועוגה אני חושבת שלא צריך להמיס אלא לרכך את החמאה אני חלקתי ל2 קערות ואז הוספתי תוספות שונות שאלה לי אליך קרן כמה אבקת אפיה צריך להוסיף לקמח מלא במקום קמח מלא תופח?