כמה באמת חשוב לבחורות עניין הגיל?

כמה באמת חשוב לבחורות עניין הגיל?

הסיפור הוא כזה. הייתי עם משפחה בחתונה ובסוף הערב סידרו לי לחזור עם משפחה לעיר שבה אני גר (שלשם משפחתי לא נסעה) לקראת סוף הערב האבא בא וקרא לי ואיתו הבת שלו. אני נפרדתי מהמשפחה שלי ובאותה הזדמנות הסתכלתי לכיוון הבת שחייכה אליי. ניגשתי אליהם והכרנו. מהרגע הראשון הכל זרם חלק, היה לי ביטחון עצמי, דיברנו הרבה, אחותה גם הצטרפה אחרי 5 דקות להליכה לאוטו. יש לציין שרוב הדרך לאוטו היא הגיבה אליי במשך השיחה במבטים די קורנים ואני החזרתי. נסענו בחזרה כשאנחנו יושבים מאחורה ואני לידה ואחותה בצד השני. רוב הדרך בהתחלה דיברנו וצחקנו אני אמרתי מידי פעם דברים שגרמו לה לצחוק והיה לי ביטחון עצמי מלא. לקראת סוף הנסיעה שהם באו להוריד אותי, הגשתי לה את הטלפון שלי כשבו כתוב המספרים "05" בתור רמז להשלמת המספר שלה. היא ישר לקחה אותו וכתבה את המספר. אחרי שהיא החזירה אליי את הטלפון היא לקחה אותו שוב כדי לוודא שהמספר נכתב נכון. כשירדתי מהאוטו אמרתי להם שלום והיא שוב הפנתה אליי מבט קורן עם חיוך. טלפני אליה אחרי שלושה ימים. אחרי שעבר החג. דיברנו קצת שלום שלום ואז קבענו שאני אבוא לדירה שלה (גרה עם שותפים) הגעתי אליה, ושוב מהרגע הראשון נישקתי אותה על הלחי והתחבקנו, היא רוב הזמן חייכה ונראיתה מרוצה. על ההתחלה ביקשתי לדעת איפה השירותים וההיא הפנתה אותי אליהם והמשיכה אחריי כדי להראות לי את הדרך. הלכתי באיטיות קורצת כדי לראות מה התגובה שלה והיא שלחה אלי ידיים דוחפות כאילה אבל שנשלחו בשביל מגע. תפסתי לה את הידיים ועם ליטוף קטן עזבתי אותן ופניתי לשירותים. אחר כך חזרתי לסלון וישבנו ודיברנו על הא ועל דא סיפרתי לה עליי היא סיפרה לי על עצמה. מהרגע הראשון היא ישבה בספה אחת ואני התיישבתי בזאת שליד. שוחחנו איזה שעה והכל זרם, אמרתי דברים שהצחיקו אותה ועברו בינינו מבטים של כיף. עם הזמן היא התחילה להראות סימנים של עייפות וגם הרגשתי שהקטע פיזי עוד לא ממש זורם הפעם, אז הצעתי שאני אלך ובפעם אחרת נצא לאיזה מקום, נתפוצץ, נבלה, ואז תהיה אווירה אחרת. היא נראתה כמרוצה מההצעה, דיברנו עוד קצת וקמתי ללכת. ליד הדלת שוב התחבקנו ארוכות ונתתי לה נשיקה על הלחי, היא נגעה בי במגע מלטף לאורך כל הפרידה. בשלב מסויים פניתי אל השפתיים שלה (טעות נוראית) והיא התחמקה וזזה לצד. פניתי לדלת והיא נפרדה ממני במגע, ושוב מבטים קורנים וכיפיים והלכתי. עכשיו, למה אני מספר לכם את כל זה. אחרי יומיים (היום) התקשרתי אליה, אחרי שאתמול התקשרתי כמה פעמים והיא לא ענתה וגם היום לא ענתה כמה פעמים עד שבסוף היא ענתה וסיפרה לי שהיא היתה בעבודה (מלצרות). התחלנו לדבר על מה היא עושה ועל זה שהיא עסוקה ושמעתי בקול שלה שהיא לא כזאת מתלהבת, אז אמרתי לה, דברי תכלס מה עובר לך בראש. אז היא אמרה, תשמע בקטע רומנטי זה לא ילך, ולא הסכימה להגיד למה. ביקשתי אם נוכל להיפגש לדבר בתור בני אדם להבין מה היה והיא אמרה שנראה כבר בהמשך. עכשיו, היא בת 22 והיא אמרה לי את זה בפגישה השניה. אני לא עניתי לה בן כמה אני אחרי שהיא אמרה לי כמה היא, והיא לא שאלה. אני בן 20 אבל יש לי מראה די שרירותי שתלוי בהתנהגות שלי ובסיצואציה. אנשים מסויימים יחשבו שאני בן 17 וישאלו אותי על חופש הגדול, אחרים יכולים לחשוב שאני בן 22 ולדבר איתי על האוניברסיטה. בפעם הראשונה שנפגשנו בחתונה, עברנו כמובן את המידע הרגיל של איפה אתה לומד פה שם התברר שהיא מכירה מישהי שלומדת איתי באותה השיכבה (לימודים אקדמאיים) שמכירה קצת אותי ועוד חברים ללימודים שלי (שמכירים אותי יותר טוב ויודעים בן כמה אני). השאלה היא, והיא מופנית לבנות, מנסיונכן, מה לעזאזל יכולים להיות הסיבות שיגרמו לכזה שינוי במשיכה, האגם הגיל באמת כזה חשוב? מה הסיכוי שהיא באמת התקשרה לחברים שלה כדי לברר עליי יותר? האם היא לא היתה אומרת לי אם זה היה בפירוש הגיל? או שלא היה נעים לה שאני אדע שהמכרים המשותפים שלנו שפכו עליי מידע? איזה עוד סיבות יכולות להיות? אולי היא היתה שיכורה מהחתונה ובגלל זה זרמה איתי, ומה שהמשיך מעבר לזה היתה סתם טובה?

Cobe Anan

New member
או שאולי...

היא איבדה את החשק כשהלכת על השפתיים מוקדם מדי...?

בוקר טוב

בקשר לכל השאלות בסוף, אין לי מושג מה התשובה אבל בקשר לגיל... בנים לא קולטים את זה בנות לא אוהבות לצאת עם בנים צעירים מהן ויש לנו סיבות טובות. ברור ברור שיש יוצאים מהכלל, כלומר- מיקרים... אני יודעת שאצא עם צעיר ממני רק אם ממש אתלהב ממנו, למישהו צעיר ממני יהייה הרבה יותר קשה "לשכנע" אותי שהמאמץ, וההתגברות על הנורמה הזאת בראש שלי מאשר לבחור מבוגר יותר. יש עוד שאלות?

orangeada

New member
אפשר לנסות לענות?

כי נקודת ההתחלה, היא שבנים במידה מסוימת (חלק נכבד..) ילדותיים ופחות בוגרים בהסתכלות על המציאות. כמובן שלא כולם..! אבל חלק.. חוצמזה תחשוב בקטע של מחויבות- נגיד הפרש של 4 שנים.. הבחורה בגיל 28 תרצה להתחתן, הבחור בן 24 מרגיש עוד צעיר.. זה לא יילך!

אבל את בעצמך אומרת שלא כולם ככה

אני לא מדבר על מצב שהבן אדם אפילו תיכון לא סיים. אבל 28 ו-24? הנה חבר שלי בן 23 והתארס לפני שבוע, אני יודע שאני לא אתנגד להתחתן בגיל 24. לעומת זאת יש הרבה בחורות שגם בגיל 30 עדיין מתנהגות כמו ילדות קטנות, אז למה שבנים בוגרים ירצו לצאת עם בחורות צעירות מהם?

ברור שיש יוצאים מהכלל

אבל לרוב ככב זה- מה ש orangeada אומרת. מה שאני אומרת זה לא שזה בלתי אפשרי, אבל גם בגלל הנורמות החברתיות האישה תצטרך ממש ממש להתלהב מהבחור רק בשביל לצאת איתו, בניגוד לבחור מבוגר ממנה שאיתו לא תהייה לה כל כך בעייה לצאת לדייט לבדוק אפילו אם היא רק קצת מתלהבת. לא יכולה להסביר את זה טוב יותר

את לא צריכה, לצערי אני מבין אותך

מה ז"א נורמות חברתיות? את לא תצאי עם מישהו כי החברה לא "מתלהבת" מיחסים כאלו? שוב אני שואל,למה שאני יצא עם מישהי שצעירה ממני אם את לא מוכנה לעשות ההפך?

הנורמות החברתיות האלה

הרגילו אותנו לחשוב בצורה מסויימת זה לא אומר שזה נכון לעשות אבל ככה זה תשאל כל אישה שאתה רוצה. כל גבר יגיד לך שזה לא משנה אני מוכנה לעשות ההפך רק אם אני ממש אתאהב. לא אצא לדייט נסיוני עם מישהו צעיר ממני

איך תתאהבי במישהו בלי לצאת

איתו קודם???? נורמות חברתיות גם הרגילו אותנו שנשים צריכות להשאר בבית ולגדל את הילדים, זה בסדר?

לא

זה לא בסדר, אבל זה מה שקורה ברוב הבתים בכל מקרה, לא? איך אני אכיר בלי לצאת? במסגרת לימודים, במסגרת קבוצת חברים...כאלה...יתחיל מקשר ידידות. אישית לא פסלתי אף פעם לחלוטין והיו אפשרויות, לא אמרתי לא על סמך גיל בלבד אף פעם, רק שזה היה עוד גורם, עוד שיקול לקחת בחשבון יו, אני מרגישה שכושר הניסוח שלי נורא לקוי היום- סליחה

dod_basim

New member
למען האמת אני דיי מבין אותך

אבל שאלתי היא מה הפרש גילאים אפשרי אצלך. את בת 20 לבן 18 יהיה סיכוי בכלל? לאחרונה יוצא להתסובב (בעבודה) עם בנות 24-25 וחלק נכבד מהן בכלל מחפשות גברים של סביבות ה-30.

ברור לך שככל שגדלים ההבדיל קטן

אני חושבת שיש הבדיל רציני בין 20 ל 18 ולו רק בגלל הבדיל הלפני אחרי צבא (למי שעושה..) אני אהייה בת 21 עוד מעט ואשתדל להעלים עין אם מישהו בן 20 יעניין אותי, כבר עשיתי את זה. מכיוון שאני כבר לומדת באוניברסיטה שנה רביעית נשמע לי קטן מאוד 18, אני מסתובבת עם אנשים שגדולים ממני רוב הזמן. אני זוג מדהים שהאישה בת 30 והגבר בן 26 וזה לא משנה כבר. אוף לא יודעת הייתי פעם מאוהבת נואשות במישהו הכי חתיך שראיתי בחיים והסתבר שהוא היה צעיר ממני בשנתיים, הייתי בת 18 וחצי וזה לא שינה לי בכלל, רק קצת איכזב

orangeada

New member
אז אל תצא!

אתה עושה את הבחירה

זה לא מה שהתכוונתי

הכוונה הייתה שאתן רוצות לצאת עם בנים מבוגרים יותר, אבל מה גורם לכן לחשוב שאנחנו לא חושבים כמוכן? (קטנים יותר=ילדותיים יותר).

orangeada

New member
כי בד"כ בנות הן בוגרות יותר..

ברור שיש גם המון בנים בוגרים, ברור שאם נשווה בחרוה בת 21 לבחור בן 21 יש מצב שהבחור יותר בוגר ויש מצב הפוך.. כמו ש"כה ציפיתי" אמרה - זה נורמה. זה פאדיחה מסוימת לדעתי, לצאת עם מישהו ממש קטן ממני.. שנה שנתיים מילא, (אבל לא שיהיה בתיכון) אני אהיה בת 22 והוא 20 נגיד.. אבל עדיין, אני כבר אהיה בעולם אחר והוא בצבא.. הכי נוח להיות עם מישהו שנמצא באותה מסגרת כמוך- שניכם בתיכון, שניכם חיילים, שניכם סטודנטים וכו' זה לדעתי הכי טוב..

נו אז מה?

כבר הגענו למסקנה שיש גברים בוגרים ממש כמו שיש בחורות ילדותיות. אני לא מבין, את פוגשת בן אדם הוא נראה טוב, נחמד, רגיש (לא יודע מה הגנון שלך) פשוט מושלם מבחינתך, רק מה? הוא קטן ממך בשנה-שנתיים. לא תצאי איתו כי החברה רואה את זה בצורה אחרת? ומה אם, נגיד, את בת 28 והוא בן 25? אתם נמצאים פחות או יותר באותו שלב בחיים, אז מה הבעיה?

יו, אדריכלללל

מה השם שלך בכלל? התעייפתי מלהסביר לך בן כמה אתה? טוב, לא יודעת, אולי אתה צודק, אבל עובדה שככה זה. אמרנו כבר שיש יוצאים מהכלל יצאת עם מישהי מבוגרת ממך פעם? ניסית לצאת עם מישהי מבוגרת ממך והיא נענתה בחיוב? בשלילה? יעזור לי אם תענה על כל השאלות אלא אם כן שמך חסוי. תודה

נדב ו-18

זה לא ככה, אצלך זה אולי ככה, אבל יש בנות פחות שטחיות שלא שמות על מה שהחברה אומרת. וכבר אמרתי שכל הבחורות שיצאתי איתן היו מבוגרות ממני.

למעלה