כמה באמת מצליחים

כמה באמת מצליחים ../images/Emo4.gif

הרי אנחנו יודעים שבדרך כלל רק המקום הראישון והשני נישארים בביצה של הסלבס אבל האחרים ממש לא אני רואה אמריקן איידול זאת העונה הריאשונה והייתי רואה טיפה מהעונה הקודמת והאמת אני לא ראיתי כלום אף אחד מפורסם ממש למשל פנטג'יה (או איך שרושמים את זה )לא ראיתי שיר אחד שלה בMTVלמרות שהיא מכרה מיליון עותקים מהדיסק שלה אבל את רובין לא רואים ואת זאת שלפניו היינו רואים בהתחלה והיא הוציאה כמה שירים אבל מכל העונות באמת אפשר לחשוב שאמריקן איידול נתנה להם את ה15 דקות של תהילה וזהוא אפילו לאילו שהגיעו למקומות גבוהים לדוגמה אני יעסה לכם מיבחן שאני לא יודע את התשובות שלו [ מי היו ה4 האנשים שהועפו השנה ראישונים מאמריקן איידול (אני זוכר רק איך הם ניראים ) אבל אני לא זוכר את השמות וזה מה שמראה שמה שבא בקלות הולך בקלות (זה בדרך כלל בכל סידרות הראלתי )

Juliann

New member
אז ככה...

אני מבינה שאתה לא הכי מעודכן כי ישראל וMTV המזרח-אירופאי שיש לנו זה לא אינדיקציה להצלחה. ממש לא. מה שבאמת חשוב זה כמה הם מוכרים בארה"ב, קליי וקלי מכרו מיליונים, רובן ופנטזיה מכרו לא רע... והיו קליפים של כולם ב TRL שזאת התוכנית האמריקאית היחידה בMTV הדפוק שלנו... כרגע רובן באמת נעלם ודיאנה די גם אבל השאר מצליחים- קלי בסיבוב הופעות כרגע לדיסק החדש שלה, קליי עובד על דיסק שלישי ועושה סיבוב הופעות בקיץ, לגבי פנטזיה אני לא כל כך מעודכנת אבל אני בטוחה שמעריציה יעדכנו כבר... איידול בהחלט לא מבטיחה הצלחה לטווח רחוק, היא מבטיחה דיסק, כסף מהיר ומעמד של סלבס לשנה בערך, מה יקרה אחכ תלוי בזמר ובהחלטות שהוא עושה. לגבי מי עף השנה בטופ 12: 12- לינדזי קרדינלי 11- מקיילה גורדון 10- ג'סיקה סיארה 9-ניקו סמית' זוכרים אל תדאג.

חמודה גם את זה אני זוכר

אני היתכבנתי ל4 מיתוך ה24 את זוכרת מהבימה הקטנה את אילו גם אני זוכר וכן נכון באמת הMTV זה שונה אבל זה הMTV שהכי מצליך הקיצור מה קרה לכל האנשים שהישתתפו באמריקן איידול הרבה חזרו למוטב וכל שנה החדשים תופסים את מקומם של הישנים וזה מה שמחסל את התהילה שלהם(לא אילו לפחות של הטופ 5)

Juliann

New member
שלנו ה MTV הכי מצליח?איפה אתה חי?

ה MTV שלנו יש זה MTV שיש רק במדינות מזרח אירופה. לכל מדינות מערב אירופה הגדולות [אנגליה, צרפת, ספרד, גרמניה וכו'] יש MTV ספציפי שלהם. לאסיה יש MTV אסיה ולארהב יש MTV ארה"ב. הMTV שלנו לא מזיז במיוחד לאף אחד. הMTV האמריקאי הכי נחשב כמובן ואחכ ה MTV של אסיה כי באסיה יש מיליארדים של אנשים, מה שמצליח שם נמכר בכמויות... וMTV בכלל זה לא מדד להצלחה... כמה פעמים ראית נורה ג'ונס ב MTV? והיא מכרה 2 מיליון בשבוע אחד! ומה לגבי כל זמרי הקאנטרי? טובי קית'? אני מניחה שאין לך מושג מי זה, רק זמר קאנטרי אמריקאי שמוכר מיליונים... קליי לא הוציא קליפים לכל השירים שלו ובכל זאת הוא מוכר מיליונים בגלל שקהל היעד שלו הוא לא בהכרח ילדות בנות12 שצופות ב MTV. לזמרים שציינתי יש קהל מעריצים בוגר שעבר את שלב ה MTV. וזה מספיק כדי למכור מעולה... לא כולם צריכים את MTV .

14מתן

New member
מלינדה, שרה, ג'אד וג'ראד ../images/Emo9.gif

ואתה לא רואה אותם בMTV כי הם "אמריקן איידולז" הם מפרסמים באמריקה לא באירופה ולנו יש את הMTV של אירופה

ששוניקו

New member
אני יודע

ג'ארד יאטס, מאלינדה, שרה מאזר וג'אד. את צודקת הראשונים שעפים באמת לא מצליחים וחבל (הייתי שמח לקנות דיסק של ג'וזף מרונה). אבל אני חושב שיש הרבה שכן מצליחים, אומנם לא בארץ אבל באמריקה כן. אני חושב שהעפה של קונסטנטין עשתה ללהקה שלו רק טוב, והדיסק שלו נמכר עכשיו בכמויות מטורפות. טמיירה מהעונה הראשונה עפה רביעית ומכרה המון כמעט כמו קלי קלארקסון שניצחה ומכרה המון. בעונה השניה רובן וקליי שגם מוכרים המון. אני יודע שמהעונה השלישית פנטז'יה הוציאה דיסק ודיאנה הוציאה דיסק, וכל השאר עובדים על זה. אני חוןשב שהשנה אם קרי או בו או וונזל יוציאו דיסק הם ימכרו בכמויות מטורפות.

Shai B

New member
אוקיי, אז ככה:

טמיירה גריי (מקום רביעי בעונה הראשונה) כשלה טוטאלית. אלבומה הראשון היה כישלון ענק (נכנס אל המקום ה-23 עם מכירות נמוכות ביותר) ומכר אפילו פחות עותקים מאלבום הבכורה של וויליאם האנג המזעזע. היא גם שיחקה בכמה פרקים בסדרת הטלוויזיה "בוסטון פאבליק". אלבום הבכורה של רובן ,המנצח של העונה השניה, נמכר יפה בארה"ב (1.7 מיליון עותקים - נכנס אל המקום הראשון ב"בילבורד"). אלבומו השני נמכר בלמעלה מ-300,000 עותקים שזה מכובד מאוד בהתחשב שזה היה אלבום של שירי גוספל. האלבום הגיע אל המקום ה-20 בארה"ב. פנטזיה, המנצחת של העונה השלישית, גם מצליחה לא רע. אלבומה הראשון נכנס אל המקום השמיני בארה"ב עם מכירות טובות ונמכר עד היום בלמעלה מ-1.3 מיליון עותקים, שזה נהדר בשבילה! לעומת זאת, סגניתה, גברת דיאנה דיגארמו נכשלה לחלוטין עם אלבומה הראשון (נכנס אל מקום 52 עם מכירות זעומות ומכר עד היום 150,000). חבל מאוד, כי אני חשבתי שהיה לה קול נהדר. ג'סטין גואריני, מקום שני בעונה הראשונה, נכשל אף הוא. אלבומו הראשון נכנס אל המקום ה-20 ומכר עד היום קצת פחות מ-150,000 בארה"ב. קימברלי לוק (מקום שלישי עונה שניה) וג'וש גרייסין (מקום רביעי עונה שניה) הוציאו אף הם אלבומי בכורה שלא ממש התרוממו אך הם הצליחו יותר מדיאנה, ג'סטין וטמיירה. האלבום של קים הגיע אל המקום ה-16 ונמכר בלמעלה מ-200,000 עותקים וג'וש הגיע אל המקום ה-11 ואלבומו מכר 180,000 עותקים. הגדולים מכולם הם כמובן קלי קלארקסון, זוכת העונה הראשונה, וקליי אייקן (מקום שני בעונה השניה). שניהם הצליחו בטירוף עם אלבומיהם. אלבום הבכורה של קלי נכנס אל המקום הראשון ונמכר בלמעלה מ-2.1 מיליון, ואילו אלבומה השני עבר בימים אלו את מכירות ה-2 מיליון בארה"ב. זהו הולך כנראה להיות האלבום הכי מצליח שכל אלבומי האיידולים. אם בתוך 22 שבועות האלבום מכר יותר מ-2 מיליון והיא שיחררה רק 2 סינגלים מתוכו, אז תתארו לכם מה יהיה אחרי 4-5 סינגלים. היא גם האיידולית עם הכי הרבה להיטים. למעשה, היא היחידה שהרדיו האמריקאי מוכן להשמיע. שני הסינגלים האחרונים שלה הגיעו אל המקום הראשון בהשמעות רדיו הפופ האמריקאי והסינגל החדש שלה כבר ב-15 הראשונים. קלי אף רשמה שישה שירים מהדיסק החדש שלה (אגב, דיסק מדהים אם לא ציינתי) ומוכיחה שיש לה הכל: קול עוצמתי וחזק, עם הרבה עומק ונפח, אישיות צנועה וכובשת ושירין מדהימים. כנרא שפולה צדקה כשהיא אמרה לה אחרי אחת מההופעות שלה באיידול: "קלי, יש לך הכל, פשוט יש לך הכל". היא באמת החבילה המלאה! קליי אף הוא הצליח בענק, אלבום הבכורה שלו נכנס אל המקום הראשון ונמכר בלמעלה מ-2.7 מיליון עותקים, ואילו אלבומו השני נמכר בכמיליון עותקים - סכום עתק לאלבום עם שירי חג המולד! הבעיה עם קליי שהרדין ממש מתעלם ממנו, ולכן השירים שלו לא ממש הצליחו. למזלו יש לו את כל ה"קליי מייטס" שתמיד יקנו את האלבומים שלו
לפי דעתי הוא צריך לשנות את סגנון המוזיקה שלו קצת. רוב האנשים שאני מכיר טוענים שהוא זמר בלאדות משעמם וחבל כי יש לו קול ענק! לפי דעתי האישית, קלי וקליי הם הכישרונות הכי טובים שהיו אי פעם באיידול. כשאני שומע את קלי ואני משווה אותה לאיידולים של היום, אני כמעט בוכה מרוב געגועים. הם פשוט מחווירים לידה.

Juliann

New member
וואי איזה סיכום יפה! אני יוסיף קצת

קליי התעסק במיליון דברים.. עשה 4-5 סיבובי הופעות, הוציא ספר, קידם עמותות.. הצלחה לא נמדדת רק ברדיו. ברדיו אין ספק שקלי שולטת, אבל במכירות של דיסקים והופעות קליי נחשב ליותר חזק. כי דיסק חג מולד שלו שבר שיא של מכירות בשבוע הראשון לדיסקי חג מולד ולמכור מיליון מדיסק חג מולד שמתאים רק לשמיעה בחג אחד+ לא הוציא ממנו שום סינגל+כמעט לא קידם אותו זה שיא. וברוב ההופעות שלו הכרטיסים נגמרים באותו יום שהם יוצאים למכירה. לגבי הסגנון קליי אף פעם לא ישתנה כי הוא לא רוצה להיות פופסטאר והוא שונא את MTV.. הוא לא הולך לקדם כל כך את הדיסקים שלו והוא גם לא מוציא הרבה קליפים.. מבחינתו המיליונים שהוא מוכר גם ככה מספיקים. חחח קליי הוא יותר סטייל אדאלט קונטמפוררי... [כלומר הדיסקים שלו פונים בדרכ לקהל מבוגר יותר ולא בהכרח לקהל MTV] קלי היא יותר פופ לכן היא תהיה יותר מפורסמת אם כי לא בטוח שהיא תמכור יותר.

14מתן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד על הסיכוםםם

אבל למרות שדיאנה נכנסה רק למקום ה52 היא מכרה בשבוע הראשון שלה יותר מטמיירה, קימברלי, ג'וש וג'סטין

Woogyman

New member
שאלה על קלי, ../images/Emo110.gif

איזה סינגלים מתוך האלבום החדש היא שחררה כבר? מה הכי חדש ביניהם?

14מתן

New member
תשובה ../images/Emo9.gif

Breakaway Since you been gone וממש עכשיו צריך לצאת Bhind these hazel eyes

Woogyman

New member
אה, יפה יפה. ../images/Emo110.gif

שניים מהשירים הכי טובים שלה. את השלישי עוד לא שמעתי.

Shai B

New member
תרגום לחנה...

BTHE = Behind These Hazel Eyes זהו הסינגל החדש של קלי בארה"ב. ד"א, הקרנת הבכורה של הקליפ - 12 במאי, משמע יום חמישי הבא. לפי מה שראיתי וקראתי עד כה, זהו ללא ספק הולך להיות הקליפ הכי טוב שלה.

למעלה