כמה באסה...

Marmaduke

New member
כמה באסה...

היום חבר שלי הלך לקנות את פומפיי בדיוידי.. הוא קנה אותה, ובנוסף קנה גם את הדיוידי של פולס (לא מקורי כמובן) ב 150 שקל..היה שם גם את פולס ה"מקורי" כביכול..ב 350 שקל...שהוא היה מושקע בעטיפה החיצונית ובעיצוב הדיסק אבל התוכן היה אותו דבר (ההופעה נטו בלי תוספות). בכל אופן הוא הגיע הבייתה וצפה בפולס ונראה לו ממש נחמד והאיכות הייתה מעולה..אחר כך הוא צפה בפומפיי ואחרי כמה זמן הדיוידי הפסיק לנגן את הדיסק..מאותו רגע כל דבר שמכניסים, הדיוידי לא קורא אותו..כמובן שניסינו מנקה עינית לדיוידי..וגם את זה הוא לא קורא. חבר שלי יצא בסוף מאוד מאוכזב..בגלל הדיוידי ההרוס כמובן..ומחר אנחנו הולכים להתנקש בחייו של המוכר כנראה.. מסקנה: לעולם אל תבטח שהודי שאוכל גפילטעפיש בסנדוויץ'... נ.ב. הדיוידי לא נהרס מהפולס אלא מהפומפיי...כי ניסינו בשלי..וגם אצלי היו בעיות קשות..!!

במקום להתנקש במוכר..

אם ה-DVD של פומפיי הוא מקורי (היינו, חוקי), יש מקום לדרוש החזר כספי, או החלפתו. כמובן, אם מדובר בזיוף זול, הרי שחברך "אכל אותה".

Marmaduke

New member
הפומפיי כן..

מקורי, אבל גילינו שהוא היה שרוט בצורה יוצאת דופן ככה שהוא עשה משהו לנגנים ...או וול..לפחות יש לי עדיין שני אשכים!! "Allways look on the bright side of life"

Miss CB

New member
חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אבל נו אם זה מקורי ושרוט אפשר לבקש להחליף אותו לא?

Marmaduke

New member
הסיפור נגמר..

ההודי מת, בבעולתינו החנות כעת..דיוידי חינם לכולם!!!!!!!!! לא סתם..הנוכל הזה לא הסכים להחזיר את הכסף ואמר שגם אין במלאי עוד דיסק אז יש עכשיו זיכוי וכנראה הוא לקח איתו את הדיוידי של היהודים או משהו..טוב נו..לפחות יש גג מעל ראשינו..

למעלה